Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 21 iunie 2019

Correct political transitivity (a→b, b→c rezultă a→c)


Mey, cum să esplic Io* la pipăl cum stă treaba cu Anna, deep state, deepthroat, iuesei, cinul de ambasador și SIIJ - ca spin înfipt în kurul „deep state”?
Da’ așa, mai voalat, ca să nu mă suduiască p-ormă lumea că-s cel mai abject zicălaș de măscări, ocări și sudălmi.
Apăi, facem așa, sub formă de silogism:

a) Anna a rămas în historiile găurii cheii când … lua meditații diplomatice de la un ilustru și notoriu Prostănak, rămas celebru pentru o antologică zicere: „Mașa-Maia Liubov!”. Meditațiile cică erau deepthroat.

b) Durakul cică era diplomat cu patalama în iuesei, adicătelea și el se ocupa cu lustruitul aversurilor și reversurilor pelviene ale unor mormoni esoterici, cu tichiuță, șorțuleț și colan masonic.

c) Colonia penitenciară de peste Balta cea Mare e arhicunoscut că e băgată până-n plăsele și e principala proptea a „Wallachian Deep State” = Coloana a V-a din Rröemenika, organizație subversivă, de tip Grup Infracțional Organizat, care, prin încălcarea flagrantă a art. 394 și 398 Cod Penal în vigoare, asigură promovarea și susținerea unui summum de interese americane în Kolonia Penitenciară și Experimentală Rröemenika: interese politice, economice, militare, strategice etc.

Acum, la final, ca la orice silogism bazat pe 3 enunțuri distincte, concluzia se poate camufla îndărăptul unui retorism a cărui dezlegare o vom afla în viitorul foarte apropiat:

a) dacă Anna i-a söupt-o Durakului,

b) Durakul le-a pöupat koorul yankeilor, 

c) iar yankeii conferă Rröemenicii un statut jegos de Kolonie Penitenciară și Experimentală

pe cale de tranzitivitate politică se poate prezuma că Anna VA DA DOVADĂ DE DILIGENȚĂ ÎN VEDEREA DESFIINȚĂRII SIIJ și consfințire a restaurației „Deep-state” în Kolonie? *

Who can say? „Only Time” by Enya!
---------

* nota: literal, Verde de Paris în față: 
Pe yankei, Anna îi va pupa în kur prin pwlă?

---------
post-script personal:

Din înaltul diafan și aseptic al Turnulețului meu Ivoriu, încep să mă amuz din ce în ce mai strașnic privind la admirabila panoramă-panaramă din Kolonia Penitenciară și Experimentală:

- Gauleiter Reichsprotektor cică e  Klaus Werner Johannis
- Justizminister e Anna Birchall
- Kapo al Gestapo cică-i Laura Kovesi
- Der Leiter des RSHA (Reichssicherheitshauptamt) cică-i Eduard Hellvig
- Der Kopf der NSRLP (Nationalsozialistische Rumänische Liberalenpartei)  cică-i Ludovik Orban

Unul și unul, băi nene!
Cu toții pui de daci!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu