Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 10 iunie 2019

Măgărița stânei; Autoportret de Liichean cu urechea tăiată (stock)



Moto:



„Caligula, Imperator,

Și-a făcut calul senator.

Franța, ce sa vezi, monșer?!

Făcu vaca cavaler.”

titlu:





comm:

Eronat, Nistorescule!
Ia să vă servească Edelweiss încă o „idee livrată” pe care voi, gazetarii cu ștaif, să v-o împăunați în portofoliul de mari analiști și deontologi.

Franța i-a recompensat Lulutzei contribuția la stabilizarea influenței franceze în ceea ce se numește a fi fostul imperiu colonial francez din Africa de vest.
Dedesubturile acestei tinichele primite de măciuca judiciară valahă se regăsesc în prigoana ce și-au primit-o Frank Timiș și Ovidiu Tender.
Nu stau acuma să reiterez toate elementele acestui dubios puzzle, care mă intriga prin anii 2017.
Postare aici:

post-scriptum: afaceri celebre, gen EADS sau Aqua Nova sunt doar așa un fel de căcățișuri, ciubucuri neînsemnate pentru țigări, iaurturi și cornuri.
Afacerile beton SUNT ÎN AFRICA DE VEST.
Loc în care începuseră să-și bage năsucul niște români mult prea îndrăzneți.

====================


Conform criteriilor precizate pe site-ul oficial, se pare că e RECOMPENSATĂ.

[…]

„Les décorés étrangers

Les étrangers peuvent être décorés de la Légion d’honneur S’ILS ONT RENDU DES SERVICES (culturels, économiques…) A LA FRANCE ou encouragé des causes qu’elle défend (défense des droits de l’Homme, liberté de la presse, causes humanitaires…).
Les visites d’Etat sont également l’occasion d’attributions de la Légion d’honneur aux personnalités officielles, faites au titre de la réciprocité diplomatique et soutenant ainsi la politique étrangère de la France.”



După cum se poate analiza, Lulutza nu prea excelează la capitolul realizări în apărarea unor valori promovate de Galia: nici n-a excelat în apărarea drepturilor omului, nici n-a încurajat libertatea presei, dar nici n-a susținut cauzele umanitare.
Singurele cauze umanitare susținute de ea sunt Transgaz, Microsoft, EADS, Aqua Nova și altele câteva.
în rest… Apres Lulutz le Deluge!

În loc de morală, repet acel meme devastator ce a circulat în mediul online, cu ocazia decorării jenerălașului de mucava:
„Atunci când un șef al serviciului tău secret este decorat de o putere străină este ca și cum pe nevastă-ta ar premia-o ceilalți bărbați din bloc pentru … merite deosebite.”


Prin analogie, se poate spune că atunci când procurorul structurii judiciare anticorupție din țara ta este decorat de o putere străină este ca și cum ar fi premiat măgarul stânei ce a pactizat cu Lupul agresor.”

============================================================ 

titlu:


comm:
 

UAU!
Ce fain mânuiește slova Profesorul Marga!
Jos palaria!

Da’ amu’, Io* ca meltean care nu l-am citit nici pe Șopenhauer, nici pe Nice, ci doar pe Kant și numai pe cantul trilogiei sale criticiste, stau să-mi screm mințile să-mi aduc aminte ce anume opere nemuritoare a scris Liicheanu.
Aham!
Am găsit:
„Epistemiologia M*iei” și celebrul „Apel către lichele”.

Asta din urmă mie mi se pare a fi plagiat fiindcă Liicheanu a scris-o pe o buca de hârtie igienică și a declamat-o prima dată sie însuși în baie, uitându-se în oglindă.
PLAGIAAAAT!
Plagiat după Van Gogh – „Autoportret cu urechea tăiată!”

(„Părerea mea! Hâc!”)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu