Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

sâmbătă, 14 decembrie 2019

Faleristica, regulile de protocol internațional și Țopârlanul Nepereche


Deși cu oarecare delay, zilele acestea revine în atenție un subiect sensibil: cel al forfaitului unor decorații acordate de statul român. *

Cine este cel care se împăunează cu Penalii Lui care, fiind cu 4 picioare, evident că sunt mai buni decât Penalii Celorlalți, cei cu 2 picioare? **

Păi nimeni altcineva decât un țopârlan sadea. 
Și nu orice fel de țopârlan, ci unul dintr-acela etalon, care confirmă zicala „În spatele oricărui Țopârlan sadea stă întotdeauna o Țață vocațională”.

Ia să ne amintim acum ceva vreme, la ceremonia de întronare a Împăratului Naruhito al Japoniei. Ia să vedem cine se preumbla pe acolo, țâfnos ca un curcan înfuriat aflat în mijlocul unui cor de fluierături?

Apăi, ingăta-l pe Plăvannul Valah cu câtă tâmpelnică făloșenie se îmbățoșează cu Colanul Ordinului național Steaua României atârnat la gât.  
(colan aferent Ordinului conferit președinților doar pe perioada mandatului și destinat unor ceremonii interne, cum ar fi, de exemplu, depunerea jurământului).

Tzopârlanul sadea și Tzatza eclipsatoare

Alooooo!
Țopârlane!

La orice vizită de stat într-o țară străină se poartă și se afișează CEA MAI MARE DISTINCȚIE A STATULUI RESPECTIV PE CARE O DEȚII!

Prostea, a etala Colanul Ordinului național românesc aproape că e o insultă mascată, atâta timp cât Țara Soarelui Răsare în nici într-un caz nu e vreo organizație județeană Alba a PNL și nici nu e vreun ONG cu descreierați #drogăței.

Inga aicișa model de prestanță și etichetă protocolară, la milostiva Regină Elizabeth a II-a a Marii Britanii (țară care recent și-a băgat P*la în mod definitiv și irevocabil în șandramaua distopică  germano-franceză, denumită mUE).


Deci, la o vizită de stat în Germania, Regina și-a chemat consilierul acela ce-i păstrează mormanele de decorații din întreaga lume și i-a poruncit să scoată de la sipet și să lustruiască CEA MAI MARE DECORAȚIE pe care A PRIMIT-O din partea Germaniei.
Astfel încât atât Regina Elisabeta cât și prințul Philip  - Ducele de Edinburgh - poartă Clasa Specială a Marii Cruci a Ordinului de Merit al Republici Federale Germania, regina afișând și eșarfa (ribbon) asociată rangului. 
(Grand Crosses Special Class of the Order of Merit of the Federal Republic of Germany).

Deci, la o vizită într-un stat străin, reguli elementare de protocol impun ca vizitatorul să afișeze cea mai înaltă distincție a statului respectiv.

Orice altă abatere de la asemenea regulă nu reprezintă altceva decât NEGHIOBIA UNUI PLĂVAN ȚOPÂRLAN ÎN SPATELE CĂRUIA ÎNTOTDEAUNA SE AFLĂ O ȚAȚĂ RAVISANTĂ, RĂVĂȘITOARE ȘI ECLIPSATOARE.

Howgh!

-----

* nota: apropos de episodul retragerii de către Plăvannul ajuns Ayatollah, a unor decorații românești:

Pe cât se pare, prin eliminarea din ordin a PENALILOR ALTORA și păstrarea PENALILOR LOR, acest Ordin național Steaua României, prin calitatea infectă a persoanelor decorate de-a lungul timpului, *** are foarte mari șanse de a deveni un echivalent al ”Ordinului Drapelul Verde”, instituit cu ocazia ”Bătăliei de la Moara de Vânt” și acordat de Porcul Napoleon – Conducătorul suprem al Fermei Animalelor.

Aștept cu nerăbdare momentul în care și Ordinul național Steaua României va deveni un fel de Ordin al Drapelului Verde, Ayatollahul Klaus Napoleon și-l va acorda sieși cu ocazia celebrării ”Bătăliei contra Ciumei Roșii din 10 august 2018”.

-----

**  Primul și al doilea precept din heptalogul Fermei animalelor „Patru picioare - bine, două picioare - rău” în Kolonia Penitenciară și Experimentală Rröemenika au cunoscut o serie de transformări succesive: 

- prima dată s-a enunțat formula „PENALII NOȘTRI - bine, PENALII LOR - rău” 

pentru ca după numirea Plăvannului în funcția de Reichskanzlerei această formulă stabilindu-se la forma finală:

- „CIUMA GALBENĂ - bine, CIUMA ROȘIE - rău”.


-----


*** e.g. 
masonel isărescu (colan), 
rosapepe - mare cruce, gitenstein, hans kleidemmuci, 
rompui (mare cruce), ferhofștat,  
lulutza koveshi, pahonțu, opriș, oprea, vlase... 

... și mulți, mulți alți torționari, securiști nativi, undercoveri alogeni, dubli, tripli, cvadrupli, politruci sans frontieres, drujbiști naționali și tot felul de lichele, canalii și secături corporatiste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu