Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 19 decembrie 2019

Întreținerea tehnică sezonieră și tragerile de iarnă cu Plaivazul cal. 0.338 Lapua Magnum




Greführerii ca greführerii, dar JUZII * și PORCUȘORII** NU AU PROTESTAT, declanșând o GREVĂ SPONTANĂ?
Că mi se freamătă plaivazul de calibru 0.338 Lapua Magnum să le mai fwt o plângere penală pentru comiterea infracțiunii reglementată la art. 218, alin, (4) raportat la art. 202 din Legea Dialogului social nr. 62/2011.

Curaj!
Hai la protest behăitor pe treptele Vespasianei de Apel Suceava.
----
Note:
* JUDE, adicătelea magistrat, ar trebui să fie acea persoană a cărei menire este intabulată deuteronomic la cap. 16, versetele 18-20.
În fapt, acești scelerați iremediabili ce uzurpă rolul judelui deuteronomic sunt doar niște psihopați, dezaxați, depravați a căror scop în viață este agoniseala a câtor mai multe acumulări materiale, avantaje, beneficii și privilegii oligarhice.
În ediția de mâine voi exemplifica ELOCVENT cazul unei scelerate președintă de secție civilă la Tribunal care, având uluitoarea, nesimțita, oripilanta, onctuoasa salarizare de 162.000 de ron / anual (aprox. 100 de euro de cheltuit zilnic), are mârlănescul tupeu să depună la casieria instanței un decont pentru medicamente în valoare de … 40 de lei.
 WOW!
(speechless!)

** porcușorii sunt, în general, acei buldogi judiciari licențiați pe la Sfredelu Haret sau la tot felul de urdori academice de danceri, striperi și chippendali.
”De jure”au în atribuțiune apărarea unor valori sociale protejate de Lege dar,  „de facto” se comportă ca destoinice exemplare ale Marelui Pork Negru. Marele Negru fiind frate de specie suină cu Marele Alb, dar infinit mai împuțit ca acesta din urmă.

-----------------

În decembrie 2017 mi-a luat cam 24 de ore să redactez plângerea penală împotriva behăitorilor de pe treptele Vespasianei de Apel Suceava.
În februarie 2019 am ridicat performanța la un nou standard: a plecat plângerea penală după nici 12 ore de la intenția de protest a argaților psihopatului vasluian de la Parchetul de pe lângă Judecăcătoria Suceava.
De data aceasta mă voi strădui să realizez un nou standard calitativ. 6 ore pentru redactarea și expedierea unei plângeri penale.

Tot ce am nevoie e să văd behăind pe treptele Vespasianei vreun calic botoșănean de prin Havârna (HETRIUC) trecut apa Siretului prin vad și venit la închiabureală judiciară în Bukowina, în șlapi, cu izmenele căcate în cur și având toată agoniseala lui de sărăntoc adunată într-o boccea: 2 chimeși, o pereche de colțuni bortilite în călcâie, o buca de mămăligă rece și amară, 2 cepe furate de pe straturile din gospodăriile riverane traseului bejeniei judiciare și un boț de brânză scoaptă, cu care l-au milostivit niște creștini samariteni, impresionați de urgia și năpasta destinului lui de sărăntoc sadea.

Sau vreo stricăciune hashtag, grațios ca o față de spate de autobuz și chipeș ca un cur de maimuță capucin, pocit la chip și suflet, cum ar fi ADRIAN - colegul din rubricile certificatului de cositorie al Anei-Mariei APARASCHIVEI.

Sau, vreo cotoroanță obsoletă, cu sex-appealul unei funii de sinucigaș, mai boțită ca diagrama unui tahograf dat peste cap, cum ar fi babornița ILIEȘ TITIANA.

Sau ar mai putea fi vreo pocitanie zămislită de bestiarii, ca GRIGOREAN MARIA-LOREDANA, harridancă refurbished infinit mai uzată ca imbusul de 6 sau cheia fixă de 10.
Doar unul singur să apară la behăit disarmonic pe treptele Tractirului Promiscuității Judiciare  de pe Unirii 62 și MĂ JUR PE CUVÂNT DE OCNAȘ CĂ PLEACĂ PLÂNGEREA PENALĂ ÎN MAI PUȚIN DE 6 ORE!

HOWGH!

--------------


Pentru conformitatea netemeiniciei protestului acestor scribi cu tastatură, dobânditori de 2,45 la examenul de Evaluare națională, trecuți prin Simularea Educației Naționale ca rățușca turboreactată prin apă, cu bacalaureatul „luat” la barter cu 500 de euro/probă de concurs și actualmente studinți eminenți la Sfredelu Haret, Hyperion, Dunărea din Aval, Româno-Americană, Româno-Keniană sau Româno-Ugandeză:

BOUL rodenciuc iulian, individ incapabil să distingă între prevederile vechiului cod penal și cele ale noului cod penal, analfabet funcțional care n-are nici un habar asupra efectelor prevederilor art. 106 și art. 105, alin. (1) și (2) Cod penal dar se apucă să le scrie motivarea deciziei penale lui hetriuc și grigorean (băgându-i pe aceștia în căcat cu plângere penală la SIIJ), ei bine, acest dobitoc cu tastatură și clanța mare a avut în 2018 o salarizare de 48.730 de lei. *

Adicătelea 4060 de ron /lunar
PATRUZECI DE MILIOANE DE GOLOGANI VECHI are un dobitoc analfabet funcțional cu tastatură.

Pentru comparație se poate vedea în aceeași declarație de avere ca cât are un angajat din învățământ: 21.401 Ron / anual.
Concluzia este lesne de tras, chiar și rezultată din poziția majorității comentatorilor: MARȘ,  MĂ, LA STRÂNS SPARANGHEL ÎN GERMANIA!
----
* nota: și acesta e salariu de pulete începător!
Stai să vezi la mumiile alea atemporale și matusalemice ce scoruri încasează: de 60.000 și peste 60.000 de ron anual.




2 comentarii:

  1. Edel, lasă răutățile ! grefierii fac bine că își apară drepturile, oricum sunt ai " nimănui"... ai MMS dar deservesc MJ...trimiși de la Anna la Caiafa, de asta și suplimentarea posturilor e în aer, iar muncă lor, pt 98%, e infernală , cu toți banii aia despre care vorbești. giuzii nu pot intra singuri în sala să latre la peretzi, aia nu fac greva, dar o pot pune simplu de un protest și , cu excepția cazurilor urgente, toată lumea e invitată să se judece la Stabor. Orban și Plavanul nu au decât să " abroge " Constituția, să înființeze tribunalele populare și toată lumea va juissa .

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu , mey Duoamna Drăgaica!
    Nu e cazul de eticisme aici, atâta timp cât experiența empatică a altor vremuri m-a condus către poarta închisorii.
    Pe cale de consecință, de atunci încoace, de cele mai multe ori acționez totalmente opus față de reacția primară ce o declanșează evenimentele.
    Nu mai am nici un fel de imbold de a fi „corect”, de a fi „obiectiv”.
    Indiferent cât de întemeiată și susținută ar fi o situație, mi-am impus un automatism eficient de protector:
    Dă-i / dă-l / dă-o în pizda mamei lor / lui / ei.

    And nothing else matters.

    Mă doare fix în cur de problemele unor păduchi cu tastatură, care nu se revoltă decât atunci când le este afectată grosimea teșcherelei.
    Dar când văd nelegiuirea pe față comisă de Masterii lor, când văd infamiile oripilante ce aruncă oameni nevinovați în temniță, nu se revoltă niciodată.
    Stau și tac ca niște păduchi anesteziați cu ZyklonB.

    Pentru ce mi-aș consuma câteva secunde de lucidă și rațională analiză ca să discern natura protestului lor cînd pot merge pe exact automatismul ce mi-a fost aplicat necondiționat:
    DĂ-I ÎN PIZDA MAMEI LOR!
    Dacă au oareșce nemulțumiri de soluționat, le este rezervat etajul II al clădirilor instanțelor și parchetelor.
    Etajele V și VI sunt rezervate pentru juzii și porcușori.

    RăspundețiȘtergere