Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

miercuri, 16 februarie 2022

Happy Russian Invasion!

Dacă alatăieri se ura în draci „Happy Valentine's PizDay!”, cum am intrat deja de vreo 20 de minute în ziua calendaristică de 16 februarie, putem ura „Happy Russian Invasion!”


Motiv pentru care am fost decuseară și am achiziționat un pet cu licoare având gust puternic și amărui (Noimarct) și un pac de duhan „Camil” genuine.

Dimineață la 5 punem ceasul sa zbârnâie și facem iute un poloboc de popcorn.

Punem radioul pe RKRA (Radio Kolonia România Actualități) iar desktopul îl împărțim în vreo 4 ferestre cuprinzând: Euronius, Al Giazira, Rașia Tudei și Frans 24.

Apoi ne punem pe așteptat, să prindem în direct mult trâmbițata invazie rusească.


Happy Russian Invasion!

(see you later at 5 o'clock in the morning)

------

LE 1

„Ora 12 a sosit, 

Babayaga n-a venit!”

 

LE 2

„Ora 17 a sosit, 

Babayaga n-a venit!”

 

Până și drona FORTE11, după ce a irosit de-a-m-proasta o zi întreagă, se retrage la bază, bombănind în limbajul ei de duraluminiu:

Băi panglicarilor, băi marțafoilor, băi papagalilor, băi tiriplicilor, băi piticoților, băi manglitorilor, băi minciunoșilor ... 

Am degerat ca pruoasta o zi întreagă, la minus 50 - 60 de grade Celsius, cât e acolo sus la 53.000 -55.000 de picioare și când colo... NIMIC! 

Băi, voi sunteți oameni serioși sau intellingences-cioflingari?”

Bombănelile fiind evident la adresa serviciilor secrete americane, nicidecum la adresa rușilor. 



Concluzii certe:

I. Ziua de 16 feb 2022 rămâne definitiv în istorie ca ziua în care credibilitatea americană s-a spart în mii de fărâmițe.

II. La nivel de Kremlin, americanii nu mai au infiltrată nici o cârtiță. FSB a făcut o curățenie „lustru” în rândul personalului de la Kremlin încât americanii nu mai au nici măcar un spion de mâna a șaptea: vreo măturătoare de holuri sau vreun portar.

Vai de steaua lor de PROȘTI!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu