Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

duminică, 13 februarie 2022

”Joe și lu pula stână” - povestire piromană


 

Boon!

Decrepitul ce împute jilțul POTUS a incendiat lumea cu al Ț+1-lea avertisment, de data aceasta însoțit de un reper temporal cert:

PE DATA DE 16 FEBRUARIE 2022, RUSSIA VA INVADA UCRAINA. 

 

consecințele acestui iresponsabil comportament alarmist?

- sumedenie de țări care-și retrag mare parte a personalului diplomatic la Kiev;

- sumedenie de țări care emit avertismente propriilor cetățeni, referitoare la părăsirea teritoriului Ucrainei în următoarele 24-48 de ore;

- companii aeriene care-și anulează operațiunile deasura spațiului aerian ucrainesc;

- în plan economic nici nu pot fi cuantificate valoric efectele acestui coportament pompieristic: scăderi ale burselor, scăderi ale investițiilor, scumpiri ale creditelor, indicatori macroeconomici efectiv aruncați în aer.


Așteptăm 3 zile, până pe 16 ale lui Februar.

Și dacă nimic din alarmismul yankeu NU SE CONFIRMĂ?

La nivel mondial CINE RĂSPUNDE pentru difuzarea unor informații false?

Care este forma de răspundere ce li se poate aplica SUA, disperate să obțină cu orice preț un război, să mai vândă ceva armament - fiare vechi în valoare de sute de miliarde de euro și să-și salveze astfel finanțele și economia, aflate pe buza prăpastiei inflaționiste?


În lumea asta a politicii macro, chiar se poate urla aiurea, fără nici un fel de discernământ, „Lu pula stână!” ?

----- 

addendum:

„În acest moment, cel mai bun prieten al dușmanilor noștri este panica în țara noastră. Iar toate aceste informații (privind un atac) nu fac decât să provoace panică și nu ne ajută deloc”, a afirmat președintele ucrainean Vladimir Zelenski

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu