Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 22 februarie 2022

„Rassia sviașcenaia vașa derjava...” (soluție pentru stingerea conflictului din Ucraina)

prolog:

„Eu cred că e momentul să băgăm în priză Bricul Mircea să avem baterie full!”

Bobonete

-------------


 

Mey, am găsit Io* soluția încetării definitive a conflictului ruso-ucrainean:

1. Niciodată să nu mai fie desemnat Beijingul pentru organizarea Jocurilor Olimpice

2. Niciodată Franței să nu-i mai revină președinția prin rotație a UE.

 

Este mai mult decât evident că ceea ce se întâmplă zilele acestea reprezintă o reiterare în oglindă a evenimentelor din 2008 din Georgia.

La baza acestor 2 conflicte stă rezoluția Summitului NATO din 2008 de la București, care a afirmat pentru prima dată posibilitatea aderării Georgiei și Ucrainei la NATO.

Rusul, om extrem de pragmatic, adept al soluțiilor simple, a căutat modalitatea prin care poate bloca aceste aderări: prin crearea unor dispute teritoriale.

Așadar, avem în Georgia create definitiv 2 motive suficiente pentru ca această țară să-și ia adio de la NATO: Abhazia și Osetia de Sud.

Azi, avem alți 2 cai troieni puși de-a curmezișul unei eventuale integrări a Ucrainei: republicile secesioniste Lugansk și Donețk.

 

Din identitatea emergentă a celor 2 situații putem lesne deduce ce va urma: oleacă de bumbăceală acolo prin cele 2 republici secesioniste, ocazie cu care Rusia o să spargă câteva capete de ucrani.

Apoi situația se liniștește.

UE, Franța și Germania o să latre la lună, așa de ochii lumii;

SUA or să-și vândă în continuare GPL-ul în Europa și ruginiturile de armament pe post de ”taxă de jmecher”  (aka ”taxă de protecție”)  însemnând 2% din PIB-ul fraierilor membri NATO;

Russia o să finalizeze Nordstream 2 și o să pompeze miliarde de metri cubi de gaz în curul Germaniei și a celorlalți europeni.

Inga așa toată lumea o să fie fericită și o să trăiască până la adânci bătrâneți, cu mulți nepoți și strănepoți.

CUI PLM SĂ-I PESE DE 2 PETICE DE PĂMÂNT NENOROCITE, situate undeva la mama draaqului, la capătul lumii?

 

Însă de ce spuneam că cele 2 măsuri enunțate sunt capabile să pună capăt disputei ruso-ucrainene?

Fiindcă, urmând seria similitudinilor și coincidențelor dintre Georgia 2008 și Ucraina 2022, se poate constata lesne că în 2008... rușii au atacat în timpul desfășurării Jocurilor Olimpice de la… Beijing.

Și tot atunci, președinția prin rotație a UE aparținea… Franței.

 

Pentru conformitate, un scurt istoric al acelor evenimente.

https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/vara-tancurilor-din-2008-micul-razboi-ruso-georgian-care-a-zguduit-lumea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu