Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 3 februarie 2022

Botnița și cizma nazistă apăsată pe gât

Danemarca, Marea Britanie, Finlanda, Cehia și Suedia au decis ridicarea tuturor restricțiilor.

Își fac pe margine încălzirea Franța și Norvegia.

În colonia-căcănărie Rroemenika, nu numai că nu s-au relaxat nici un fel de măsuri, ci se propune prelungirea* stării de alertă în exact aceleași condiții anterioare. 

Cum la nivel mondial sunt semnale certe asupra iminentului sfârșit al narațiunii psihotice „Covid 19”, prelungirea din Rroemenika a măsurilor restrictive deja înseamnă altceva. 

Înseamnă că acestor căcănari neonazi ce ne conduc, a început să le placă să stea cu cizma apăsată pe grumazul oamenilor.

Da, da!

Le place!

------- 

* sincer, m-aș fi așteptat la prelungirea cu încă o lună a stării de căcănărie dar credeam că va cuprinde un pachet semnificativ de reduceri ale restricțiilor.

Când colo - ete plua!

BOTNIȚA ȘI CIZMA PE GRUMAZ.


„Se propune ca prin excepție de la prevederile pct. 36, accesul la operatorii economici care au ca obiect principal de activitate comercializarea produselor alimentare situați în centrele și parcurile comerciale să fie permis tuturor persoanelor dacă sunt stabilite culoare dedicate și controlate de intrare, deplasare și ieșire în/din acestea, este asigurată o suprafață de minimum 4 mp din suprafața destinată vânzării, pentru fiecare persoană și este limitat numărul coșurilor de cumpărături la numărul maxim de persoane ce poate avea acces”, arată decizia CNSU.

La mizeria asta, totalmente discriminatorie, cei nevaccinați trebuie să poarte în piept „STEAUA LUI COVID”?
Steaua lui Covid fiind steaua galbenă cu 6 colțuri, pe care scrie „NEVACCINAT”.

(sau „UNGEIMPFT” – pe limba neo-nazis).

”Steaua lui Covid” - făcută din... ecusonul de la alegerile prezidențiale din 2019
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu