Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

miercuri, 20 iulie 2011

Am regăsit „Cărticica șefului de cuib propagandistic”


Cărticica onanismului ’Telectual transpartinic - 15 apr. 011
Hai să le luăm jucăriile la copchii. Prin jucării deducem acel minimum infinitezimal de stereotipuri verbale cu care au fost înzestrați la „specializarea propagandistică” și apoi trimeși în poclău (plasă, Net) să combată rivoluționar.
A) „Cine nu e cu noi e împotriva noastră” asta deja s-a stabelit de unde se scoboară;
B) dacă vrei să obții un ascendent în fața interlocutorului întâi jignește-l și apoi îl vei domina. Când nu mai sunt argumente treceți la insulte și atacuri la persoană. Obligatoriu se va utiliza formula „Frustrat” cu derivațiile semantice „Ratatule”, „Distrusule”, „Nenorocitule”, „Spălatule pe creier”.
C) Woody Allen says - „Nu arucați gunoaiele, din ele se fac emisiuni tv.” (sau forumuri cetățenești – n.a.) . Aceasta este forma finală a axiomei, însă ea a fost inițial elaborată de Dr. Goebbels și VALORIZATĂ de creatorii Omului Nou Bow: răscoliți în viața omului, căutați mizeriile. Legați-vă de om, de familia lui, de nevasta lui, de obiceiuri, amenințați voalat copii, induceți neliniștea pierderii locului de muncă sau panica procedurii penale. Dacă nu găsiți mizerii atunci inventați-le machiavellic: calomniați, calomniați că ceva tot rămâne. După ce ați umplut o găleată de dejecții, luați cea mai mare bidinea și zugrăviți, zugrăviți și iar zugrăviți! Totul în gama pastelată maro-roșu grena- portocaliu- galben cu efluvii miasmatice. Nu vă fie frică, stăm noi aiștea hodorogii pe margine și vă ținem de șase.
D) Dacă scăpați un porumbel pe guriță nu retractați (capitularea se pedepsește cu seppuku). Întăriți osatura imbecilității rostite cu alte bârne oculare reieșite din sinergia faptelor versus meandrele concretului și atunci se va consfinți cel de-al treilea postulat al lui Eu_cled: „Orice Prostie susținută cu argumente devine Adevăr”.
E) Când sunteți încolțiți de o minte sclipitoare sau nu sunteți siguri asupra motivației preopinentului atunci retrageți-vă ușurel cu formula „eu mai am si altceva de făcut nu numai să stau pe forumuri” sau „unii mai și muncesc”.
F) Celula de bază a activității propagandistice este tandemul. Asociați-vă câte doi în sincron dar fără simultaneitate. Unul trage cu biluțe de ca_cat iar celălalt stă tupilat și încarcă tastatura. Când primul a epuizat „silogismele„ și/sau „sofismele” se dă mai la fereală și începe celălalt.
If aveți de-a face cu vreun crucișător, atunci transformați-vă în U-Boaturi hitleriste și atacați în haită. Trageți cu toate lanstorpilele și cu toate tunurile din dotare. Când epuizați muniția intrați în imersiune și îndreptați-vă către bază unde vă aștept să vă mângâi pe creștet, să vă oblojesc rănile și să vă număr crăițarii zilnici.
F) care are nenorocul să fie rănit grav se evacuează din no man’s land-ul virtual fluturând cravata albă de pionier pe care scrie „ nu vorbesc cu proștii” aka „cel mai deștept cedează”.

Copchiii moșului, undeva acolo sus, în pulberea stelelor, sunt (oficial) 1165 de îngerași care s-au răsucit în mormânt fără să le comande careva la stânga-mprejur. Treziți involuntar din odihna inocenței și-au asumat rolul de Veghetori ai utopiei ce le-a fost fatală. Neputându-se apropia de voi, imposibilitate atât fizică dar mai ales etică, acum stau și vă fac semne neînțelese cu degetul index mișcat imperceptibil în dreptul obrazului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu