Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 15 iulie 2011

He! he! he! pădurețule, mi-ai întrat sub tăvălug!

Hai să vă spună taica Pușkin cum o să treacă populația peste valul de caniculă:
Fiecare iobag al voievodatului forestier suceava ARE OBLIGAȚIA să adune poloboace, butii, știubeie, damigene, bidoane, peturi, borcane, toate goale în care se vor colecta, corespunzător  capacității, cantități de energie termică inutil risipită. Această amplă acțiune ecologică va avea multiple efecte benefice din care pot fi enumerate:
- scăderea cu până la 3 grade Celsius a temperaturii ambientale și realizarea dezideratului privind combaterea încălzirii globale;
- cantitatea uriașă de energie astfel stocată va fi utilizată în anotimpul rece în scopul încălzirii locuințelor, căci, nu-i așa, la iarnă gigacaloria va fi cotată la bursa de mărfuri din Hong-Kong, lemne din pădure nu se mai taie decât pentru afacerile gaterești ale pădureților  parveniți prin emanația firească a funcției, iar gaze rusăști - vsio celovechi știu că s-a închis robinetu’ de la Putin-ica Regelui Mihai- trădătoru’.
Însă toate aceste argumente sunt  doar complementare justificării bugetare bazată pe solidaritatea  întregului bobor în scopul depășirii crizei iconomice. Justifi-care spune că o să mai primească robii, șerbii, iobagii și răzeșii subvenții și ajutoare pentru încălzire exact atuncea când o fie integrat porcul în programul spațial al NASA.
Totuși chiar și ipoteza elucubrantă a ipoteticelor subvenții trebuie tratată cu oarecare circumspecție căci n-ai văzut, ai naibii americani, să trimită în spațiul cosmic toți PIIGS din comunitatea euro?
În această situație, cu inimaginabilă durere sufletească, determinată de principiile ferme ale economiei de paiață, derbedeii vor fi nevoiți să mai scape câte un pol, câteva pițule sau câțiva firfirici pe la săraci, văduve, orfani, invalizi, veterani de război, mame eroine, tați eroi, șamv. (și așa mai la vale).
Dar mai PICSU flăcăi răzeși, că se găsi metoda plurimetolologică de a recupera toată această „risipă bugetară” în sensul că aceste indemnizații cu destinație specială vor fi „REȚINUTE” la bugetul local în sarcina taxelor de fumărit și albinărit neachitate de iobăgimea impertinentă. Ocazie cu care se va colecta și censul datorat puturoșilor din jilțuri instituționale, prin urmare se vor desface cu forța și batistele babelor sau pușculițele țâncilor în vederea colectării prin neexecutare silită a firfiricilor existențiali. Păi ce powla noastră executivă, că doară n-ați vrea să ne plătim camera la Burj-al-Arab-ul unde ne petrecem concediile noi și amantele noaste din salariul de bază de înalt (ca bradu ) funcționar pu lic. Cotizați mujicilor, fowtu-vă muma-n koor, că doară noi suntem trimișii domnului pe pământ, veritabili semizei sau descendenți ai leviților iar vouă, powleților, vă revine sarcina sacră de a ne asigura existența nouă și famigliuței noastre.
Revenind la ampla și unanim acceptata acțiune de colectare a căldurii excesive din timpul următoarelor zile, din partea instituției prefecturiale sunt trasate preliminar câteva  l-indicații prețioase:
- în primul rând codul este PORTOCALIU și nicidecum galben, astfel cum a redactat un condeier rău-voitor stipendiat de Sandu;
- nu se va depăși în nici un caz pragul temic de 37 grade stocate în fiecare recipient. Această cerință este în acord cu standardul european EN-ISO – 37 (la iarnă) care prevede ca obligatorie inteschimbabilitatea tuturor surselor de energie ecologică accumulate în scopul asigurării eficiente a ambientului incubatoarelor și a tratărilor afecțiunilor muierești inghinale
- recipientele vor fi cetluite bine-bine de tot cu ciucălăi de popșoi, astfel să se evite orice transfer izobar/cor/term, fiindcă mai știm și noi ce e aia legea lui Boul Mariuței pe care ne-a explicat-o un ștab de la academia Ștefan Burghiu unde ne-am format noi ca personalități pu lice. Spunea politrucu acela că pîvî egal cu niuerte însamnă, din perspectiva neosocialismului de cumătrie, că Prostimea Votantă egal Niște Robi Temători și de umbra lor. Singurele lucruri la care trebuie să fim atenți e temperatura care nu trebe să crească prea mult și presiunea pe care o punem noi pe grumazul lor de plăvani îndobitociți de sărăcie astfel încât ansamblul politic etern experimental să nu ne explodeze între ochi (n.a. Doamne ajută! Hai trinitromămăliga!).
- normele metodologice de aplicare a acestei acțiuni pompieristice vor fi redactate și trimise în timp util (nov. 2024) către primăriile coordonatoare.
Asta după ce aprobă și primvicepădurețul.
„ - Șefu, șefu, am o idee despre cum să încălzim bordeiele prostovanilor care trebuie să ne voteze și la anu! Aprobați să punem în aplicare necondiționată sau o lăsăm pentru platforma program din 2012?”
„ – Dă-i drumul, Șorice, dar să nu uiți să comunici tot timpul cu electoratul care sunt avantajele în plan macroeconomic, planetar, galactic și universal al măsurilor corecte aplicate de noi. Și să nu uiți să le transmiți oamenilor că partidul nostru le vrea întotdeauna „binele la toți/ tu-le muma lor de hoți/ ” că bine ar mai fi să ne putem vota singuri și tot singuri să ieșim câștigători.”

P.S. la ce mama dracului îți folosește musteața aia? Cumva la îmbunătățirea coeficientului statistic al pilozității distribuită neomogen? Da palaria cea cu peană de cocoșel de munte un’ ți-i?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu