Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

miercuri, 28 martie 2012

Coană Anhela,


Te-o întrebat Baba pi undi umblî potlogaru’ ceala de dom’ brigadir șăf că s-o adunat doo s’tămâni de când nu ș-o mai scos pictura în târg.
Baba îi tari îngrijorată despre ce s-o întâmplat cu brigadiru’, dar cel mai mult și mai mult își face griji despre ce o să se întâmple cu iel din toamnă încolo.
Dă fuguța la iel în birou (dacă-i ușa închisă sparge-o cu smurdu’) și vezi dacă-i aclo.
Iar dacă îi, vezi cum îi: s-o-mbatat șî sforăie cu capul pe desk, ș-o tras în cap un brenik cu IJu’ luia ș-atunci șede tot cu capu pe desk, sau i-o ras gheișa luia musteața și l-o surghiunit de-acasă și de-atunci sălășluiește ca un haiduc în birou da nu vre’ să-l afle lumea ca să nu-l facă de baftă.
Numa’ griji, nevoi, necaz, durere și-o făcut baba din pricina luia, că doară atâta prietin are și baba și ea contează totdeauna pe sprijinul lu’ dom’ brigadir că ea e măicuță bătrână cu brâul de lână, pensia e mică maică și traiul din Rromânica a ajuns de tot rähatul.
Dacă dai de iel, șterge-i vreo doo bobârnace peste cap, zi-i să-și bage mințile în cap și să se scoboare mediatic printre poolime c-altminteri Pasul Puzdra scrie pe demarorul de la drujba luia.
Îl pupă baba mult și-l roagă să-i trimeată ceva de pomană ca semn de viață – o cafă bună pentru ie și o cutie cu trabucuri pentru moșu iia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu