Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 20 noiembrie 2012

„Capul lui Moțoc vrem!”

„Capul lui Moțoc vrem!”
Fără să fie vreo mare adunare populară cu ocazia amerizării în Bortileni a celui mai iubit, strălucit, decorat, îmbuibat fiu al plaiurilor regățene, această scandare ovaționată începe să capete o amplitudine din ce în ce mai mare în rândurile acelei părți a pământenilor care și-au exprimat intenția evidentă de a se prezenta la urne*:
„ – O, DĂ-te-n [beep]a [beep]-tii de nesimțit!

Iar incantațiile citate fiind dublate de un pragmatic retorism local:

„ – UNDE AI FOST**, DOMNULE CANDIDAT, ACUM DOI ANI CÂND AU FOST INUNDAȚIILE?”i dont know

Neavând cineno talking să le răspundă concret la interpelare,aprilhirobilly nemulțumiții își acutizeazăangry frustrarea față de absența alesului lor din rândurile lor, la momentul nefericit când erau personaje biblice făcând figurațieat wits end non-voluntară în mizanscena reiterată asurprise potopului, promițând să plătească cuthumbs downthumbs downthumbs down reversul atitudinii lor ireverențiozitatea reversului obez al parlamentarului.

--------
* Cam vreo giumătate din totalul celor de altădată; cealaltă jumătatetime out ascunzându-se în spatele porților sudate, în spatele ușilor baricadate și-n spatele argumentului „Îi dau draaqului cu alegerile lor!”
Iar dacă în Bortileni, care întotdeauna a fost campion național al prezenței la urne, se mai prezintă la vot sub 50%, atunci se poate proroci o prezență la nivel național de … 36%.

** Era în studiourile televiziunilor, pe sticla interioară a ecranelor și înlăuntrul LED-urilor (oare cum o fi încăput aclo, între anozi și catozi, ditamaipig ?
batting eyelashes Fardat, pomădat, machiat și parfumat, curățel, măricel, înfășățel,yawn frângându-și mânurile de îngrijorare, scărpinându-se la articulația brațului și antebrațului încercând să scape de o durere incomprehensibilă, discutând cu niștechicken chicken mămuci deontoloage despre raritatea probabilistică de producere a inundațiilor devastatoare pe un teren șes.
(astfel cumon the phone l-o informat telefonic tac-su despre situațiadoh tragică din colegiul ce l-a uns deputat)

Dezbaterechatterbox aticistă cu „eficient” și „oportun” impact asupracrying destinelor cetățenilor din colegiul păstorit și axată pe principiile hidrodinamicii moscovite creionate, de către un strălucit hidrolicențiat bolșevic, prin sinergia ideatică a faptelor specifice palmei în koor versus meandrele concrete ale puhoaielor devastatoare.

„Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreu!”
(sau reumatismul cronic al articulației cotului)

Lenin skazal: „Sprijiniți-i pe țărani!”
Stalin skazal: „Sprijiniți-vă pe țărani!”
Un demnitar skazal: „Dă-i dreqului de țărani!”

Asta se-ntâmpla mai anțărț, cu ocazia unui eveniment astronomic EXCEPȚIONAL, având o frecvență de producere egală cu cea a trecerii cometei Halley, alinierii planetelor sau eclipselor totale destar Soarenot worthy vizibile în Bocovina:
Domnul tovarășul reprezentant al electorilor din Colegiul Fâșia Gaza era prezent într-una dintre localitățile componente!thinkingi dont know
Un citizen, nici tânăr dar nici boșorog, s-apropie cu pi(^d)oșenienot worthy de Înălțimea sa să i secrying plângă, printr-o jalbă orală, cu privire la multitudinea falsurilor emise și a abuzurilor comise de autoritatea publică locală.* Abuzuri, falsuri și ilegalități flagrante și sfruntate care îi afectau, la modul cel mai direct posibil, atât un drept REAL de proprietate cât și alte drepturi patrimoniale.

Înălțimea Sa îl privește pe milog cuphbbbbt un dezgust nedisimulat, nu face nici o sforțare să priceapă o iotă din motivația faptică a petentului și-i comunică, tot verbal, rezoluția sa, extrasă din puțul gândirii sale responsabile, de reprezentant în forul decizional al Țărei:
„ADRESAȚI-VĂ INSTANȚEI!”**
(după care întoarce noada poporeanului îndreptându-se spre Sfatul Popular, loc în care să desfășoare alte activități mai plăcute vederii.
---------
Nu poci să spui aici cam care-o fost răspunsul murmurat al poporeanului admirând noada barosană a parlamentarului, fiindcă mă lasă Tibi fără dreptul la libera esprimare.
Dar ce pot să sugerez e certitudinea faptului că la gura jălbuitorului era un întreg eclectism ecumenicnot listening alcătuit din biserici din partea pravoslavnică, cruci din vecinătatea catolică, cristelnițe de la protestanții baptiști (hee hee ), Paști de la ebrei și Chriști (hee hee ) de la neo-protestanți.

Dar tot i-o folosit la ceva milogului siktirul demnitarului: s-o adresat instanței, că doar n-avea să se apuce de haiducie la bătrânețe.

- o dată în civil în revendicare. Ș-o câștigat pe fond. Rămas def. și irev. la recurs.
- a doua oară în contencios. Unde-o câștigat și pe fond și la recurs. Def și irev.
- a treia oară tot în civil unde-o contestat rezoluția din penal a procurorului și prim-procurorului de NUP – procurori pe care i-o cam durut fics în pics de procedurile de la 275-278. Ș-o câștigat ș-aici ca să se dea de pământ cu porcăria de rezoluție a procurorilor și retrimeterea dosarului spre cercetare acătării.

FAPTE, NU VORBE!
Iar NOROCUL JUSTIȚIEI poate fi și de partea celor mai nedreptățiți de soartă!***

Toate triumfate după un interval de timp epuizant, cu câțiva țuhali de bani cheltuiți de-a-mpülea, cu timp, nervi, energie irosite aiurea. Dar toate astea numai din cauza unei administrații publice locale pentru care există un singur normativ constituțional în vigoare – „Fuck ce vreau dar știu ce fuck!” - și beneficiind de „ajutorul neprețuit” și „sprijinul considerabil” obținut din partea celui mai iubit fiu al plaiurilor regățene.

Acuma toată tărășenia are și o morală: anume că milogul acela de acuma ceva vreme o zis că o să fie primul la ușa secției de footare. Ca să VOTEZE.
Ș-al naibii milog, dacă-i aduni rubedeniile, aduni câteva duzini bune împrăștiate în toată Fâșia Gaza, care și ei la rândul lor or să vrea să VOTEZE.i dont know
Gura bate noada! Chiar și-n cazul viitorilor foști demnitari.i dont know
=========


* E vorba despre localitatea Bortileni, Fâșia Gaza, lângă județul Bocovina de Gios, Rromanica securisto-colhoznică, localitate care a intrat în Guiness Book ca fiind unica localitate în care până și xeroxul primăriei scoate falsuri.

** Asta vorbă voindu-se a fi materializarea faptică a devizelor înscrise pe pagina web oficială uăiuăiuăi punct celmaiiubitregățean punct ro:

- prima care zice că „Fapte, nu vorbe!” adicătelea iel o făcut FAPTA să-i spună milogului o VORBĂ precum ca ”să nu-l mai plictisească și să se mai ducă draaqului cu plângerile lui.”

- ș-a doua care glăsuie că „Norocul e de partea celor puternici!” adică tot la draaqu pot să se ducă toți ceia care n-or fost intendanți [nota notei] care să distribuie izmenele la răcani, să numere paralele soldelor, să rostogolească butoiul cu miere întru introbăgarea, în locul cepului, a degețelului pofticios până la cot sau să aibă bafta nesperată ca să fie la locul potrivit în locul potrivit ca … „s-o păzească” pe Doina Cornea amu 23 de ani, egzact așa cum le-o poruncit The Smiling Owl. [sursa: Adevărul din data de 26 oct. 2009]
Deci ceia ce cântă amărâți pe acordurile celor de la Voltaj – „Și ce dacă n-am prea avut NOROC…” pot, în opinia efectiv exprimată a Parlamentarului, să se ducă naibii. Fiindcă norocul e apanajul DOAR al celor „puternici”.
Biiine, măi! Keep walking!
Nu vraiwinking un vot? Da’ niște zahar nu vrai?angry

*** Motiv pentru care dacă mai aud pe careva că vorbește de urât pe (toți) judecătorii, sau cum că giustiția se dă huța în balanță cu arginții iudaici, are de-a face cu moara porcăielii mele.
Dacă n-are pe cine-și defula nemulțumirea să se lege de procurori c-aiștea merită!feeling beat up

Apoi: ca să n-apară vreuncow sfertodoct de viceprimar (dumbrăveniul ei de grămătică!) care nu crede că trebile astea sunt REALITATE cotidiană din Fâșia Gaza și pe cale de consecință să se apuce la urlat din toți bojogii „Minciuni!”, mă angajez anticipat să comunic, la solicitarea neîncrezătorilor, numerele de dosar ale tuturor acțiunilor de mai sus. Ca să fie treaba clară despre cine minte și cine nu.

[nota notei] – cândva (într-o Armie ce înlocuise pușca cu lopata și gloanțele cu grăunțe de popșoi, iar printre altele o construit, prin concentrări, și Dormitorul Parlamentului) era o anumită diferențiere a epoletului care conferea o îndreptățită mândrie unora și prilejat wits end de zmuls părul din cap altora. Cei cu epolet de culoare galbenă erausmug foarte mândri de apartenența lor lathumbs up EȘALONUL I, alcătuit din arme combatante, aflate în prima linie a oricărei acțiuni cătănești.
Ei bine, acești direct operativi camsilly râdeau pe-nfundate și făceauhee hee glume deșucheate pe seama celor cu epolet alb, care reprezentau SPATELE (oops!not listeningit wasnt me ), Eșalonul II, rezervele, sau CeIștii (chiloți-izmene). Și tot felul de bancuri despre aruncătorul de fasole, despre cum a reușit un intendantrolling on the floor să fixeze luneta de la PSL la aruncătorul de grenade și altele dintr-astea.
De unde să știe, (săracele foste cătane de infanterie, vânători de munte, tancuri, artilerie, aviație, marină sau formațiuni de asigurare – cercetare, geniu, chimic, transmisiuni, ș.a.m.v) că în viitorul apropiat onoarea militară și standardul profesional vor avea ca stindard exclusiv carierele fulminante ale foștilor chiloțari-izmănari, gardieni de conjunctură.

„Au prezentul nu ni-i mare? N-o să-mi dea oare ce cer?
N-o să aflurolling eyes într-ai noștri vre un falnic giuvaer?”

Unde sunteți voi Dragalina, Grigorescu, Prezan sau Antonescu ca să vedeți „giuvaerurile” Armiei române?
Unde sunteți voi von Mackensen, Paulus, Doenitz, Rommel, von Stauffenberg, Jukov, Rokossovski, Konev, Patton, McArthur, Montgomery, Eisenhower ca să le explicați un picuț la rezerviștii noștri ( izmănari ultradecorați și hiperavansați dar făr’ un minuțel de botezul focului) cum e cu onoarea aia militară și cu ce anume se mănâncă chestia asta ciudată numită Armată?

[ Cum unde sunt? Alcătuiesc un batalion de instrucție care, fără să le comande careva, fac numai la stânga-mprejur în înteriorul copârșăului.
(mai puțin Mareșalul nostnot worthy care n-are sepultură fiindcă or avut grijă ovreii paukeriști să-i cearnă cenușa prin glia patriei!) ]

„Ai să dai sama, domnu’…” 

Pe 9 ale lui Undrea.

AM ZIS! not worthy hurry up thumbs down
=========

erată: „la timpul potrivit în locul potrivit”
- adicătelea s-o pună sub oboroc pe Doina Cornea și pe toți ADEVĂRAȚII DISIDENȚI, ca s-aibă loc de etalare mediatică bufnița zâmbitoare, fără să fie deranjată de prezențele unor MERITUOȘI, ale căror fapte și vorbe „sună ca dracu” și „întinează idealurile de partid și de stat”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu