Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

duminică, 18 noiembrie 2012

Revista presei locale:

Enervatorul de Suceava - 15 nov.2012
„Sfântul Sinod: Clericii îşi pot exprima opţiunea politică prin vot, dar nu pot face politică”
-------------------
Tovarășu’ Sinod!
Da’ popa are voie să tapeteze ușa bisericii cu afișe ?
(mai mari de500 x 300 dar asta nu se mai pune că doară ușa de la eclesia nu e loc special de afișaj)
Parcă și idolatria asta iconografică era reglementată de niște canoane și nu se referea la efemeri vameși pământeni.

Ș-a dooa la mână: popa are voie să mărturisească strâmb împotriva aproapelui și să împrăștie prin parohie vorbe mincinoase și nesăbuite cum că toți contracandidații idolului său păgân sunt POCĂIȚI?
Ce ne facem, nenea Daniel, cu Poruncile, Toleranța și ’Ubirea megieșului?
Vorbe? Doar vorbe? ( cum ar zice un Angel într-un gospel vestit)

============

Enervatorul de Suceava - 15 nov.2012
„Poliţia ameninţă cu dosare penale şi sancţiuni drastice în cadrul campaniei de prevenire a infracţiunilor electorale”
----------------
Dom' Hauptmann Epureanu,
Da' fantomele stranierilor* care or să voteze paranomal la mii de kilometri distanță cum o să-i cetluiți în lanțuri?
Le-o dați în contumacie?
---------
* că la ... noi dom primar e în „grafic” cu „organizarea alegerilor”.
Întâi o centralizat în tabel borderou toate fosilele disciplinate, toți iepurii fricoși și toate slugile care or să primească o cinzacă de samahoancă ș-o pungă de făină.
Da' nu-s de-ajuns ca să-l realeagă în coledzi pe cel mai iubit fiu dintre regățeni, așa c-o mai printat un tabel nominal cu toate legumele imobilizate c-un chicior pe marginea patului și altul pe marginea sepulturii.
La aiștea le-o scos la imprimantă cereri de urnă mobilă pe care le-o semnat nurorile și ginerii legumelor. Acuma se turează de zor la doftorița din sat ca să le deie zapisca medicală ce trebe pusă c-o agrafă în dosul jalbei dinamice. Da doftorița-i cam ciufütă și strâmbă din nas că ea Nu! și Nu! că n-are chef s-ajungă medic de familie în penitențiar din cauza unui derbedeu.
Așa că tot nu-s de-ajuns footurile anticipat contabilizate în sarcina preaiubitului fiu.

Atunci s-o-nervat dom’ primar ș-o mai făcut un tabel cu tăți șomerii neidemnizați care-s plecați slugi prin străinătățuri la șters kururi de geriatrici.
Astea tabele cică-s un fel de Coloana a V-a care o să fie pusă-n mișcare olografă de prezidenții secțiilor de footare, undeva așa mai pe-nserat, între orele 20.30 – 20. 55, când lumea deja-i obosită și siktirită de-atâta Făcătură electorală.
Acum pentru aiștea v-am interpelat, dom’ Hauptmann. O să le dați și lor câte o pereche de clanțe cu ulterioară trimitere în fața giudelui și cazare gratuită la bulău?
Că săracii oameni sunt nevinovați, taman așa cum spune litera aia țe) de la art. diece – „fapta nu a fost săvârşită de învinuit sau de inculpat”

Vă rugăm frumos, dom’ Hauptmann, să dați dovadă de foarte mare discernământ în aplicarea măsurilor comunicate, măsuri care par fioroase la prima vedere dar care, până la urmă, o să aibă efectul terapeutic al frecției galenice la un chicior de lemn.
------------
P.S. da io, dom Hauptmann, pot să footez cu bolinitnul lui soacră-mea aia defunctă de doo cincinale? Întreb și io nu dau cu parul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu