Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 20 noiembrie 2012

Tânără băută şi fără permis, la volan

Uăi, nu fiți tâlhari! trimis de HERROBERSTGRUPPENFUHRER

Ce-aveț’ cu saraca fată?
Voi nu vedeți că avea numai o coropcă de Dacie 1300 pe care i-o șutit-o lui tac-su când o fugit disperată de-acasă fiindcă…
Prima dată i-o zis tac-su să se scoboare-n pimniță după niște tulburel.
Da-n pimniță, după ce-o tras la furtun ș-o-nghițit și ea câteva molecule de jinars, o auzit ceva mișcodind în spatele polobocului.
S-o uitat ș-o-ncremenit: acolo era liubovnicul iia care se drăgălea în pielea goală cu fata vecinilor, cea mai bună prietenă a iia.
Atunci o scăpat de pământ vadra cu jinars care s-o-mprăștiet tătă pe catrința ei ș-uite așa o ieșit alcoolemia mare la testarea melițienească cu mirosul.
Da ie n-o băut nica decât acele câteva molecule de la amorsarea furtunului că p-ormă era așa de disperată, așa tare plângea și sughița că nu mai putea să mai și beie.
Ian să zică orice melițian, care-o trecut de clasa a dooa, dacă poate să alerge, să sughițe, să plângă și să beie și vin în același timp?
Nici Napoleon să fii și nu reușești așa performanță, darămite o amărâtă de fată de 26 de anișori, cu inima sfâșiată de durerea adulterului descoperit ș-a prieteniei distruse.
Așa c-o fugit fuga-n casă, o uitat că n-are permis de conducere, o furat cheile de contact ale lui tac-su de la cașcarabeta de Dacie și dusă a fost în lume, de disperare și ca să uite degrabă.

Ș-o hălăduit cu Dacia pe poteci și pe ulițe, prin munți și prin trecători până o discoperit-o melițienii ceia câinoși de la Câmpulung.

Huo! Uăi insensibililor!
Daț iute drumu’ la fată că ș-așa are probleme emoționale și n-are rost să-i mai cauzați și voi alte traume cu rahaturile voastre de dosare penale.
Voi nu videțc-o cheamă alina și n-are cine-i alina durerea?
Cânilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu