Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 7 noiembrie 2016

Ein unterwürfig Herde - Ein Gestapo - Eine Führerin

imaginea și textul următor sunt doar niște pamflete care nu pot angaja răspunderea civilă delictuală.
(precizare expresă pentru milițeni Idioți și procurori Imbecili)



O scris prin terfeloagele onlain, de zâc ele că sunt ediții electronice ale unor fițuici, precum că Gabriela Baltag a obținut un rezultat al votului uimitor: 777, (cifră supradiabolească, egzact ca Boeingu’ Traveller), cu 350 de footuri mai mult ca followerul iia.

Apăi, la așă PERFORMANȚĂ, se zice că Gabriela Vitoria Baltag ÎNTRUNEȘTE CEA MAI MARE REPREZENTATIVITATE.
Pe cale de consecință (ptiu! sintagma draaqulu’) ieste vremea îndătinată pentru a enunța următoarea prophecye:
GABRIELA  VITORIA  BALTAG – VIITORUL PREZIDENT AL CSM

Argumentația cuprinde doo motive:
- prima la mânuță, prin exercițiu analogic restrictiv cu orice exercițiu electiv in Rroemenica saudită, în care CÂȘTIGĂTORUL IA TOT.
- a dooa la mânuță, prin exercițiu analogic extensiv, narativ-cutumiar, adicătelea aidoma poveștilor nemuritoare cu Feți-Frumoși și Ilene-Cosânzene, basne scornite de un autor anonymous și care intabulează paradigma winnerului care ia mâna fetei, giumatate de împărăție, bașca un trai ferice, îngâna-ne-vor un cânt, până la adânci betrâneți, cu mulți nepoți și strănepoți care să ducă mai departe gloria Kingdomului milenar.

Amu’, Gabriela nefiind din tagma Feților-Mishteaux, n-are nevoie de mâna fetei împăratului, ca p-ormă s-o bănuiască cohortaele de pochi pârdalnici ca fiind nativă din insula elină Lesbos și să pună șeptelurile oilor de teracotă, cu mintea  îmbălsămată în votcă, superstiție, ignoranță, incultură și misticism, ca s-o stuchească în stil de afurisenie, cu un elan pravoslavnik de pupător de moashte.
Așadar, din disertația argumentativă de mai sus se poate deduce predictibilitatea cu precizie de Apocalipsă și exactitate de ceas athomic a ineluctabilei adjudecări de către Vitoria Baltag a președinției CSM.

Da’ amu’ se mai pune o problemă de PiaR  a entertainmentului.
Cică, la ceremonia de înscăunare în jâlțuri a membrilor CSM, înstruțare a lor cu caftanul de Pontifici Maximi ai dregătoriei judiciare și de ungere a lor cu mirul sfânt adus de la Muntele Langley, ai noștri mioritici or să vreie să reediteze stereotipul culturnic al vremilor Plumbuitului.  Pe cale de consecință (ptiu! sintagma draaqului!) că întregul sediu al cesemeului  de pe König Elisabeth Strasse va fi acoperit de flamuri imense, în culorile  Nationalsozialismului de caviar: negru, alb, roșu și țiclam, având la mijloc sigla DNA iar pe margini rune inspirate din versetele N.C.p și N.C.p.p.

La megafoane și difuzoare o să se difuzeze numai Kampflieduri patriotische, cum ar fi „Lulutz Wessel Lied”: 

„Die Fahne hoch! Die Reihen fest geschlossen!

DNA marschiert mit ruhig festem Schritt.

Kameraden, die Rotfront und Reaktion erschossen,

Marschieren im Geist in unseren Reihen mit.

Pe o scenă improvizată în fața sediului CSM, oameni din întreaga țară, muncitori, țărani, intelectuali, ambasadori, danceri și striperi Chippendales, târgoveți de caterincă din Obor sau traficanți de imigranți și fetițuri dulci din București își vor manifesta nestăvilitul entuziasm față de realizările de căcat ale fostului CSM, care, prin activitatea lor de un poltronism înfiorător, au scufundat Rromânica în noi și nebănuite funduri de haznale și vespasiene. 
Momentul de orgasm pupinkurist al manifestării populare va fi atins odată cu intrarea în scenă a șoimilor patriei de la facultățile de drept și a pionierilor –auditori de la INM, care vor înălța cele mai fierbinți sentimente de prețuire față de trândavii vechiului CSM:
Din inimă vă mulțumim, tovarășe mircea aron”;
Din sufletele noastre pure de calfe judiciare, vă adresăm un fierbinte omagiu, mult iubită și stimată Mamă-heroină – oana hajnal”.

Asta ar fi partea festivistă a vechiului CSM.

După terminarea spectacolului omagial și arestarea tuturor  membrilor eliberați din funcție, pentru a marca definitiv ruptura față de vremurile ipocrite ale CELUI MAI SLAB ȘI INEFICIENT CSM, pe scenă decorul va fi schimbat cu un cadru campestru, specific unei reeditări memorabile a scenei parastasului lui Nechifor Lipan din romanul lui Sadoveanu, omonim cu numele noului president: „Baltagul”.
În deliciile asistenței, privitorilor și telespectatorilor (evenimentul fiind transmis laiv pe DDTV, Nașul, Al Jazeera, Scai niuvs, Sienen , Bibisi și Rassia tudai în limba Inuktitut), pe scenă își vor face apariția Gabriela Baltag – în rolul Vitoriei Lipan, Adrian Toni Neacșu – în rolul lui Gheorghiță Lipan, Cristi Vasilică Danileț – în rolul lui Vasilică Cuțui și Horațius Dumbravă  în rolul lui Calistrat Bogza.
Mizanscena scenetei va fi asigurată în regia companiei de sunet și lumini – „Ochiul și Timpanul” din SRI.

Ceremonia de învestire a noului CSM se va încheia pe înserat, moment în care cerul Patriei neosecuriste  va fi luminat de un imens foc de artificii și petarde, lansate de la Centrul De Monitorizare a Presei a generălesei Posastiuc, iar efectivele celor 2650 de procurori din Ministerul fără Minister se vor încolona în  Sturmabteilunguri, care se vor retrage cu torțe în acordurile înălțătoare ale Imnului Ministerului Public:

„Durch rumanisches Land marschieren wir

Für August Lazar kämpfen wir

Die rote Front, brecht sie enzwei

 MP marschiert, Achtung! Die Straße frei! 

Festivitățile se vor finaliza cu o Noapte a cuțitelor lungi (Nacht der langen Messer) ocazie cu care toți indezirabilii, guralivii, protestatarii, gazetarii independenți, liderii sindicali, bloggerii, postacii, trollii, formatorii de opinie vor fi legați fedeleș și cadorisiți cu un six-jour pe viață în Lagărul de reeducare de la Târgu- Jiu.

-----
Nota:  „unterwürfig Herde” - traducerea aproximativă, pre graiul lui Heine, a expresiei lăchinești „Servum pecus” - Turmă slugarnică

Un comentariu: