Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Romanian election 2016 - Pythia's prophecy


Prolog:

„Prince, n'enquerez de semaine
Oů elles sont, ne de cest an,
Que ce refrain ne vous remaine:
 

Mais oů sont les... débats électoraux... d'antan?”

Francois Villon – „Ballade des... campagnes... du temps jadis”


Moamăăă, dar ce interes „fulminant” față de subiectul alegerilor parlamentare.
Navighez pe zeci de site-uri și văz că românii au fost mai mult decât implicați în fenomenul electoral din SUA, iar acum, după incredibila (incredibilă doar pentru guguștiucii pulifici analiști de mucava) victorie a lui Trump, și-au mutat atenția pe malul estic al Prutului, la competiția dintre Maia Sandu și Igor Dodon.
De șobolăneala electorală din Rroemenica saudită nu interesează pe nimeni, dar absolut pe nimeni, ba chiar mai mult, observ un curent de opțiune vehementă în favoarea absenteismului și boicotului, venit din partea celor care în 2014 au permis balansarea rezultatului alegerilor turului I al prezidențialelor



Așadar, ca un cântec de lebădă al prognozelor mele pe acest infect oficios al milițenilor, procurorilor și politrucilor, iacătă previziunile pentru 11 dec 2016.
Premisa generală a acestor alegeri este dată de NEGATIVUL RECORD AL PREZENȚEI LA VOT: cea mai mică rată de participare la vot din toată istoria postdecembristă a alegerilor parlamentare

- undeva cam pe la 35%, +/- 0,5%. Scăderea cea mai mare va fi pe segmentul de electorat urban.

Acum, prognozele se anunță astfel:
PSD, ca un partid care a fost singurul care a abordat precampania într-o manieră cât de cât profesionistă, ca un partid care vine din opoziție și ca un partid care are un electorat stabil și disciplinat, VA DEFILA „EN FANFARE” prin aceste alegeri. Amploarea succesului nu se va ridica la nivelul celui din 2012, însă se poate prognoza un scor de 43-45% din opțiunile puținilor cetățeni prezenți la vot.
Celelalte 55% din voturi se vor diviza în puzderia de partide și partidulețe care, chipurile, reprezintă „dreapta” spectrului politic (nota: reprezintă doar pe pizdele mumei lor, o știe tot melteanul din rroemenica, mai puțin ei nu o știu și se complac într-o iluzorie stare de autoamăgire).
Așadar, cele 55% se vor împărți între PNL, ALDE, USR, UDMR și PMP. Atât fac pragul electoral și intră în parlament.
Inutil de precizat că fuckătura fesenito-securistă – PRU primește din partea electoratului exact ceea ce merită o fuckătură ipocrită – A TREIA CIZMĂ-N KUR, simultan cu celebra diatribă-îndemn – „Pașol na turbinka, duraki ciorti!”

Cu specificația finală că dintre cele 5 partide de mai sus, UDMR și PMP joacă pe muchia de cuțit, oricare dintre ele fiind pasibilă să nu întrunească pragul electoral. Luând în considerare nivelul scăzut al prezenței la vot și segmentul relativ stabil al votanților UDMR, se poate enunța predicția (50% probabilitate de producere) ca PMP să NU INTRE ÎN PARLAMENT.

Acestea sunt aspectele faptice și statistice.
Cine va face guvernul, deja e altă poveste, care nu interesează pe nimeni din agora cea ineptă și nătângă. Căci, până la urmă, mai interesează pe cineva cine te minte în față ca pe prost și cine te fură cu nesimțire pe la spate?
Că te fură pesedeu’, că te fură peneleu’, e tot un drac.


Această predicție se încheie aici, nu înainte de a reitera două din îndemnurile de maximă actualitate:


1. (personal) – ca unul, care din 1990 până în 2014 am tot votat ca O VITĂ SPONGIFORMĂ, începând din 2016 MĂ PIȘ PE EL DE VOT! 

Votați-vă voi între voi, cu rubedeniile, cumetrii, slugile, argații, cățeii, lacheii și lingăii voștri!

2. (general) – SĂ VĂ IA DRACU CU ȚARA VOASTRĂ DE TOT CĂCATUL! 

Transforma-v-ar Putin în gubernie sovietică! N-am nimic de pierdut, nimic de cîștigat.
#aidontcher. 
Mi se rupe-n paișpe Pula și mi se fâlfâie cu entuziasm proletar de balcoanele voastre aurite care se prăbușesc în scrâșnet strident de tinichele.

AM ZIS! 

(acum fuguța pe site-uri să postăcim oleacă pro-MAIA SANDU, că nu mă interesează nici flutur, nici balan, nici bejînaru, nici dragnea, nici băsăscu, nici iohannis, nici cioloș, nici nicușor, nici motocileanu, et ejusdem maledictum farinae.
Da' ce PLM, a fost vreunul cu mine la 35 de acte procesuale, dintre care numai 21 în ședințe solemne ale instanțelor?
SIKTIR VOO! )

------

Update 14.11. 2016
La nici 2 zile de la această prognoză, apare un sondaj Avangarde care cuprinde, în linii mari, cam aceleași predicții.
Deosebiri minimale, în sensul că este puțin retrogradat PSD și puțintel cam mult umflat USR.

Dar, sociologul Pieleanu a avut la îndemână un mecanism cert de sondare a intenției de vot.

Io* n-am avut decât acel excepțional har al predicției care, în momentul de față, este accesibil doar acelor spirite lucide, ferm ancorate în realitatea obiectivă, spirite sălășluitoare în palierul patrimonial cel mai de jos al societății.

Analiștii pulifrici de mucava, care nu au fost în stare să prevadă evenimente de o banalitate ÎNFIORĂTOARE - cum ar fi validitatea și rezultatul referendumului Brexit sau rezultatul alegerilor din SUA, se smiorcăie în batistele lor de mătase brodată, de câteva sute de euro bucata, despre cum „au fost luați prin surprindere de evenimente impredictibile”.
Păi cu peana cocoșului de munte să fie predictibile pentru liota putorilor sinecurizate cu tot felul de stipendii și care trăind cu capul în nori și de atâta dulce farniente, au pierdut orice contact cu REALITATEA contemporană. 



=========
Update 2: 18.11.2016

Sondaj realizat de CCSB, la cererea Inițiativa România Liberală,
PSD    – 40,2%,
PNL    – 27,2%,
USR    – 11%,
UDMR – 5,4%,
ALDE  – 5,2%,
PMP     – 5%,
PRU     – 4,2%,
alții       – 1,8%.
====================================================================== 


======================================================================== 

Update 02 dec. 2016
După sumedenie de sondaje mânărite, în care USR-ul creștea într-un ritm care l-ar fi făcut pe Făt-Frumos să se smiorcăie de ciudă, iacătă că cei de la Avangarde coboară cu chicioarele pe țărna gliei și prezintă procentele sondajului REALE:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu