Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 15 noiembrie 2016

Tovarăși, să facem TOTU' !


Telejurnal.


Tovar’şul Igor Dodon, secretar general al PSRM, a efectuat o vizită de lucru în România – informează Agenția rusă de știri – ITAR-TASS.
În cadrul acestei vizite a avut loc un fructuos schimb de experiență între kamuniștii de pe malul estic la Prutului – reprezentați de delegația condusă de Igor Dodon – și kominterniștii de rit neosocialist de pe malul drept al Prutului, - delegație condusă de Pictor Vonta și Citus Torlățean.
În cadrul acestui pod de flori peste Prut, bolșevicii români i-au prezentat liderului moldovean istoria alegerilor trucate din România anului 1946, alegeri care au constituit prima implementare faptică, în România, a devizei tătucului Iosep Vissarionovici Djugașvili – „Nu contează cine votează, contează cine numără voturile”. *

De asemenea cei doi membri ai Comitetului Central al Partidului Fesenist din România l-au încunoștințat pe rusalăul Dodon cu privire la ultimul trendy în materie de încălcare a exercitării dreptului fundamental de vot – limitarea numărului de secții de votare din străinătate, căci, nu-i așa, diaspora nu merită să voteze aidoma celor ce stau în țară și au mâncat salam cu soia înainte de 1989 și caviar Petrossian cu polonicul – după 1989.

Tovarășul secretar general Igor Dodon a fost deosebit de încântat de această prezentare a kamarazilor români, promițând că va ridica această metodă de fraudare a alegerilor pe noi culmi de neobrăzare, prin limitarea la 3.000 a numărului de buletine de vot acordate unei secții de votare.
În încheierea prezentării făcute de partea română a neosocialiștilor de caviar, a fost invitat la tribună tovarășul Liviu zDrăngănea care a rostit o alocuțiune amplă având drept subiect neliniștea electorală a mortăciunilor, moroilor, strigoilor și Chupacabrelor din țintirimurile Teleormanului, cu aplicabilitate practică la nivelul întregii Republici Feseniste România.


Tovarășul Igor Dodon a mulțumit călduros pentru aceste prețioase indicații, arătând că metoda are o excelentă aplicabilitate în Gubernia Sovietică a Dubăsarilor, Găgăuziei și Taracliei.


În semne de prețuire și admirație față de metodele de fraudare a alegerilor prezentate de tovarășii din Fesenia, tovarășul Igor Dodon a mulțumit pentru aceste metode verificate practic și a promis că se va revanșa față de liderii kominterniști români, punând în operă și verificând, la viitoarele alegeri, o nouă metodă de manipulat și intoxicat opinia publică: metoda persuasiunii, dezinformării și manipulării axată pe tema homofobă, metodă fundamentată pe alte 3 linii doctrinare de acțiune ale socialismului de caviar:

1. Principiul machiavellic „Calomniați, calomniați, ceva tot rămâne!

2. Îndemnul aceluiași Tătuc ideologic – Iosep Djugașvili - „Căutați în viața omului mizeriile. Dacă ele nu există, atunci inventați-le!

3. Punctul 6 enunțat în decalogul manipulării al lui Noam Chomsky: „6. Poporul trebuie dezobișnuit să problematizeze realitatea și să acționeze sub impulsul emoțiilor. Pentru aceasta: Să faci tot timpul apel la sentimente și la reacții glandulare, nu la rațiune. Să încurajezi reacțiile emoționale, pentru că sunt cel mai uşor de manipulat.

Acest principiu fundamental al manipulării avându-și drept grup-țintă – șeptelurile oilor de teracotă, având mintea îmbălsămată în votcă, superstiție, ignoranță, misticism și incultură.


Tovarășul Igor Dodon a mulțumit fierbinte pentru schimbul de experiență, asigurându-i pe bolșevicii români de întreg sprijinul frățesc al bolșevicilor maldavani, urmând ca, imediat după verificarea practică a metodei homofobe de manipularea a electoratului, să cesioneze franciza acestei metode către tavarișcii de luptă de clasă români, în perspectiva viitoarelor alegeri parlamentare din 11 nov. 2016.

Ura! Ura! Ura!

(aplauze, ovații, urale și scandări prelungite)
(oamenii muncii de la orașe și sate, muncitori, țărani, intelectuali, ostași ai Armatei a 14-a din Transnistria, găgăuzi, găgăuți, cu toții într-un nestăvilit entuziasm scandează: 
Stima noastră și mândria – Dodon - frate cu hoția
Moldova nu-i România - Dodon și homofobia” )

Închiderea ediției.

 ========================================================================

*notă:
Adicătelea exact așa cum în 1946, rezultatul alegerilor câștigate de Partidul Național Țărănesc cu peste 70% a fost întors din pix în favoarea Blocului Partidelor Democrate, tot așa rezultatele certe în favoarea Maiei Sandu au fost contabilizate, din pix, la Igor Dodon.

 sat Copceac, circumscripția Ștefan Vodă

 comuna Leușeni, circumscripția Hâncești

   oraș Nisporeni, circumscripția Nisporeni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu