Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 11 noiembrie 2016

Kăkănarul de Suceava

Navigam zilele trecute prin online și la un moment dat, involuntar, ajung pe site-ul celui mai neobrăzat și celui mai venal „gazetar” cu lanț, zgardă și botniță din arealul nordic.
Acolo, din postura de cunoscător al site-urilor de specialitate, văd un titlu care aproape că era să mă căpătuiască c-un atac de cord:

„Dana Gîrbovan trebuie multiplicată”


Bravas națiune!
Într-adevăr, cuvinte MARI, de genul „Justiție”, „Dreptate”, „Adevăr” sunt irevocabil radiate din dicționarul explicativ al acestor neo-șeicari, ce-și au mercurialul setat la minimum 500 de lei per articolul „laudatio” în fițuica kăkănărească.


Cum să aibă neobrăzarea cel mai obedient lingău de clanțe ale Parchetelor să ia în gura lui celenterată, să molfăie și să îmbăleze valori perene și concepte etice de tipul „Anticorupție”, „Justiție”, „Libertate de exprimare”, „Democrație” ?

Bă, ăsta e nebun sau nu mai are pic de rușine îndărăptul opincii obrazului cea groasă ca o anvelopă de tractor TATRA, pingelită cu toval de pork mistreț pleonastic? 

Cum să se erijeze în postura de tribun al societății civile această slugă desăvârșită a magistraților nelegiuiți, această secătură, această lichea, acest maur neobrăzat care, anul trecut în martie, a colaborat cu ticăloșii sistemului judiciar și mi-a futut o întunericire demonizantă de nu mă mai pot spăla acum cu toată apa Siretului?

Dementul ăsta chiar nu mai are nici un pic de rușine, nici un pic de decență sau nici o urmă a fricii de penibil?

Cum să scrie despre „Justiție” și „Dreptate” apologetul-adjunct al CENZURII, BOTNIȚEI și CIUBOTEI aplicate în gura promotorilor valorilor societății civile?

Îi replic iute, printr-un comentariu postat cu contul FB propriu, precum că e într-o poziție de offside atât de mare încât e vizibilă și de pe lună, cu o flagranță superioară Marelui Zid Chinezesc.


Bravas, Argatule!
Admirabil! Sublim!

Chit că nu mă mai afectează câtuși de puțin și această mostră de ipocrizie deșănțată, având mult timp de când am renunțat să mai comentez în fițuica lor infectă, totuși nu pot să-mi reprim uimirea nedisimulată:

Băi, dar sandrinio neagu ăsta chiar NU ARE NICI O URMĂ DE DEMNITATE în el? Chiar nu are nici un pic de obrăzare?

Sărmanul Pamfil Șeicaru, de invidie acuma se învârte în copârșău cu o viteză cinetică superioară palelor unui elicopter, văzând cât de „destoinici” îi sunt epigonii și emulii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu