Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 15 octombrie 2019

Abia asta înseamnă să fii PORK

Pork mistreț, neobrăzat, tupeist, jegos și impertinent:


Cât de groasă poate să-i fie unui asemenea BORFAȘ IMPERTINENT opinca obrazului cea din anvelopă de tractor Tatra ca să uite cine a fost, cine este și să înceapă să arunce cu lături în toți cei care nu au avut norocul să fie sifonari la securitate și neo-securitate și să ajungă să aibă o salarizare anuală de 158.386 RON?

declarație de avere din 2019, corespunzând anului 2018

158.386 :12 =  13.198,8 RON

La un curs mediu al anului 2018 de 1 Euro = 4,65 RON rezultă că acest JEG ORDINAR are o salarizare lunară de circa 2.838,4 Euro !!!

CÂT DE INFAM, CÂT DE PORK POATE FI UN EXEMPLAR BIOLOGIC PURTĂTOR DE MASCĂ DE OM CA SĂ AIBĂ SALARIZARE LUNARĂ DE O SUTĂ TREIZECI DE MILIOANE DE LEI VECHI ȘI GUNOIUL SĂ SE AXEZE PE RETORICI INFAME ASUPRA CATEGORIILOR SOCIALE CELE MAI DEFAVORIZATE, CELE MAI NĂPĂSTUITE DE NENOROCUL DE A NU FI AJUNS MAGISTRAȚI?

158.386 : 365 = 433,93 RON.

Acest SCHWEINEHUND judiciar, ca să facă loc în portofel la următorul salariu,  are de cheltuit în fiecare zi nu mai puțin de 93 de euro.
Rotunjind se poate spune că acest GUNOI trebuie să cheltuiască în fiecare zi o sută de euro.

Ei bine, acest CĂCĂNAR cu robă îndrăznește să-și pună întrebări retorice despre modul de supraviețuire al celor care, probabil, ajung ziua de mâine cu mai puțin de 1-2 euro/zilnic.
Acest BORFAȘ CU SUFLET DE SATANĂ își permite să formuleze pseudo-teze având drept subiecți persoanele ce trăiesc lunar cu sume infime mult mai mici decât cele pe care PORKUL le cheltuie zilnic!


ABIA ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FII PORK!
UN PORK JUDICIAR.

https://www.csm1909.ro/ViewFile.ashx?Guid=fb8322e1-c22e-4f9c-9063-21bde6a2cbdc&Signature=254393

post scriptum:
Și suma de 158.386 RON este doar salarizarea primită de la bugetul de stat pentru activitatea lui de behăitor hashtag, zornăitor militant pe treptele Tribunalului Cluj sau CAB și mâncător de #căcat necântărit prin presa și site-urile Sturmabteilungurilor neonazi.

N-am spus nimic de alte sume mai mari sau mai mici, care se adună lunar în tașca lui de PORK ORDINAR.
Ingăta acolo ce fain e să fii beneficiarul unui grant ... olandez (ofcourse! Duizenden dank mevrouw Stella!) de aproape 30.000 de RON, răsplată pentru eforturile lătrăului fanfaron de a exporta neonazismul românesc în țara soră - Moldova.

Sau să calchiezi nesimțirea #boșorogului  șora, să te erijezi în mare anticomunist și să mănânci căcat necântărit cu cupa IFRON-ului pe la Univ. ”Petru Andrei” - Iași și să mai înfuleci alții 11.000 de RON?
Ăsta numai din export de ideologice neo-nazistă și lătrat ipocrit în stil #șora realizează venituri egale cu ale neveste-sii - angajat al Spitalului Municipal.

În nazi Rroemenika e a naibii de profitabil să fii magistrat + lătrău ipocrit + mâncător de căcat + exportator de Gleichschaltung + țucălar al babornițelor olandeze.

Sau să mai primești vreo altele 40.000 de ron diferențe și restanțe salariale pentru perioada când a împuțit inutil un jilț din CSM, perioadă în care realmente PORKUL IMPERTINENT a realizat niște venituri fabuloase.
De exemplu, conform declarației de avere din anul 2017, numai din poziția de membru al CSM a realizat venituri salariale în valoare de... 406.291 RON și 364 de euro.

406.291 : 4,49 = 90.488 Euro



Buey fratiweare, să-mi explice careva câtă neobrăzare poate încape într-un ASEMENEA INDIVID, CARE A COSTAT CONTRIBUABILUL ROMÂN APROAPE O SUTĂ DE MII DE EURO / ANUAL și care acuma are IMPERTINENȚA de a lansa petarde infame despre categoriile sociale cele mai năpăstuite?

ABIA ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FII PORK!
ABIA ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FII DANILEȚ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu