Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 14 octombrie 2019

neues Etikett: Die Straf- und Experimentelle Kolonie Rröemenika,

prolog:
(sursa textului Wikipedia)


„Actul de împuternicire (în germană Ermächtigungsgesetz) din 1933, cunoscut și sub denumirea oficială Gesetz zur Behebung der Nu von Volk und Reich vom 24. März 1933 („Legea pentru remedierea situației oamenilor și a imperiului din 24 martie 1933”) a fost o lege germană care i-a conferit lui Adolf Hitler dreptul de a guverna prin decret, adică DE A PROMULGA PROIECTE LEGISLATIVE FĂRĂ NICI O PROCEDURĂ PARLAMENTARĂ.



Actul a fost adoptat pe 23 martie 1933 de către Reichstag, cu 444 de voturi pentru și 94 împotrivă. Toate partidele de extermă dreapta, de dreapta și de centru au votat pentru, socialiștii au votat împotrivă, iar comuniștii, fiind interziși, nu au putut participa la vot.



Promulgat a doua zi de președintele Paul von Hindenburg pentru o perioadă de patru ani ce se putea reînnoi, actul a rămas în vigoare până la căderea regimului nazist în mai 1945. După Reichstagsbrandverordnung („Decretul privind incendierea Reichstag-ului”), el a constituit a doua etapă legislativă a Gleichschaltung („fazare”), care a dus la instaurarea sistemului totalitar nazist.”





Azi, când treburile sunt clare pentru aproximativ toată lumea, presa abundă de miliautori, microanaliști și nanoeditorialiști ai fenomenului GLEICHSCHALTUNG în plină desfășurare.

Dar unii au deja ani buni ce dovedesc exclusivitatea pionieratului acestor analize.
La acea vreme NIMENI nu punea punctul pe i și umautul pe ä ë ï ö și ü.
Azi e plin de ... papagali.
Pe cale de consecință, marchez cu noua etichetă toate postările profetice și apoi tac.
Întrucât este de notorietate faptul că...


Cum nu prea mai este nimic de comentat iar vremurile care se anunță sunt de o funestă și tulbure predictibilitate, am decis să etichetez toate postările din ultimii 2-3 ani care cuprind germenii analitici ale similitudinii dintre ceea ce se petrece astăzi în Kolonia Penitenciară și Experimentală Rröemenika și perioada instaurării și consolidării regimului nazist din anii 1933-1939.

etichetă nouă: Die Straf- und Experimentelle Kolonie Rröemenika

La începutul acestor paralele analitice - 2016-2017, nimeni, dar nimeni din mediul online sau gazetăresc nu intuise faptul că sloganul Plăvannului - „PAS CU PAS” - în fapt reprezintă reiterarea GLEICHSCHALTUNGULUI din Germania anilor '30.

Chiar fuseseră exprimate în presa mare opinii din partea unor persoane mai mult decât avizate, care contraziceau paralelismul dintre cele două perioade și locuri istorice: Germania 33-39 versus Rröemenika post 2014.
A se vedea chiar postarea selectată ca postare prezentată a blogului, având luna februarie 2019 ca dată a redactării.


Ein Volk, eine dumme Schafherde, ein Reich, ein Führer, eine grosse Gefängnis

fragment:

Ideea asta de „nazificare treptată” a Koloniei Penitenciare și Experimentale a fost enunțată… de unii… cu impecabil spirit analitic, acum mulți ani. Între timp ea a prins rădăcini solide, sintagmele „neo-nazism” sau „cripto-nazism” regăsindu-se din ce în ce mai des în gazetăria mare, cea  formatoare de opinie. Zilele trecute citeam o opinie a lui Andrei Marga - ”Încă o noțiune desfigurată: nazismul” - în care se exprima sub ton bosumflat cu privire la paralela comparativă dintre fascismul germanic și standardul incredibil atins de Rröemenika. Mai exact domina sa considera această parabolă ca fiind forțată, ea nefiind în acord cu adevărul istoric. Însă zilele acestea avem a câta și a câta confirmare a inexplicabilelor similitudini dintre regimul nazist premergător anilor 1930 (Gleichschaltung) și dictatura „soft” din Kolonia Penitenciară și Experimentală. Din loc în loc și din ce în ce mai des ne confruntăm, cu stupefacție, cu atitudini, cu opinii, cu îndemnuri de cea mai crasă sorginte nazist totalitară.


respectiv iulie 2019 

"Wennich Demokratie höre ... entsichere ich meine Browning!”  

fragment: 

Pentru un observator mai obiectivat al evenimentelor cotidiane, strategia ”pas cu pas” a Plăvannului este calchiată exact pe precedentul nazist din Germania anilor 1933-1939.

Prima oară a enunțat teza „Pas cu pas” semnificând nazificarea treptată a Koloniei (”Gleichschaltung”).

Apoi a urmat directiva ”Nacht und Nebel” prin care a împuternicit GESTAPO-DNA și RSHA-SRI să aplice un tratament clandestin și ocult tuturor dușmanilor celui De-al Patrulea Reich Wallach. (ceea ce s-a întâmplat cu multe sute și mii de oponenți ai regimului autocratic neo-nazist.)

10 august 2018 a fost o eșuată reiterare a motivului istoric al incendierii sub steag fals a Reichstagului.

Plebicistul neconstituțional nu este altceva decât un prim pas în atingerea țelului suprem al Plăvannului – ”Legea Împuternicirii”. (”Ermachtigungesetz”).

Alți pași necesari în atingerea acestui deziderat dictatorial sunt promulgarea Legilor Judiciare de la Hermannstadt – reiterare a Legilor Rasiale de la Nurnberg - 1933, legi prin care o anumită categorie de oameni ajunși sub incidență penală vor fi declarați Untermenschen și li se vor restrânge „AD AETERNAM” o serie de drepturi fundamentale: dreptul de a fi ales, de a exercita o funcție ce implică exercițiul Reichsautorității, și mai apoi alte restricții: dreptul de a desfășura activități comerciale, dreptul de a înființa ziare, reviste, televiziuni sau așezăminte de cultură, dreptul de a deține proprietăți imobiliare pe teritoriul Reich-ului etc… (caută în ”Mein Kampf” programul etapizat al  acestor restricții).

Deja devoalat fiind scopul final – ERMACHTIGUNGSGESETZ – aproape că nici nu mai contează iminența repetitivă a unor evenimente sau programe celebre:
- Nacht den langen Messer,
- Kristallnacht,
- Konzetrationslager,
- Die Endlösung,
- Aktion T4 sau
- Ziklon B.

În final tabloul Koloniei Penitenciare și Experimentale de rit neo-nazist ar fi arătat cam așa ceva:
O rasă superioară de Übermenschen, condusă de o restrânsă elită penelisto-sereistă, rasă superioară de stăpâni denumită Herrenvolk.
O masă largă de suboameni, privați de elementare drepturi fundamentale, pe post de forță de muncă în Lebensraum-ul Superoamenilor de rasă penelistă ariană.
O Kolonie penitenciară cu statut de Reichsprotektorat, guvernat după legea bunului plac al Plăvannului și susținut de un simulacru de Constituție, veritabil ”Mein Kampf” reloaded, mixat ideologic peste celebrele scrieri distopice ”Animal Farm”, ”1984” și ”Fahrenheit 451”.


---------------

Iar germenii acestor temerare asocieri analitice se întind muult-muuult înapoi, încă în perioada în care Binomul DNA-SRI defila pe străzi în pas cadențat și în ritm de „Horst Wessel Lied”.

De exemplu, februarie 2018:

DIE STRASSE FREI, DIE STAATSANWALTE MARSCHIERT

fragment:


Ce au dovedit azi Lulutz Marlene, Führer JWK, Ilse Koch Tarcea - Die Hexe von ÎCCJ dimpreună cu Einsatzkommando-urile Gestapoviștilor de rit neo-nazist, nu înseamnă altceva decât că aceste Batalioane de Asalt, (plătite din crăițarii zmulși cu anasâna din batista babelor, pușculița prichindeilor și chimirul spart al meltenilor) sunt TOTALMENTE RUPTE DE REALITĂȚILE ȘI DEZIDERATELE SOCIETĂȚII și NU AU NICI CEL MAI MIC PUNCT COMUN CU ROLUL SOCIAL CONFERIT DE SOCIETATE ÎNTRU ÎNTRONIZAREA ETICII SOCIALE și a MORALEI JURIDICE.

Aceste STURMABTEILUNG (batalioane de asalt) sunt formațiuni antisociale care promovează interesele unor clici oligarhice. În concluzie, să ne tragem deoparte pe trotuar atunci când auzim răcnindu-se îndemnul sălbatic

„DIE STRASSE FREI,

DIE STAATSANWÄLTE MARSCHIERT!”

Căci noi n-avem nici o treabă cu Batalioanele de asalt ale neonazismului statal și ele, Batalioanele de asalt, nu au nici o treabă cu vreo misiune încredințată de Volk! 

sau chiar februarie 2017:


fragment: 

În lumea în care a învins definitiv sindromul Stockholm - empatia bizară dintre victimă și torționar, în lumea în care sentimentul de solidaritate se manifestă în „Sus cătușele”, „DNA să vină să vă ia” și „Te vrem la pușcărie” (sloganuri fără nici un fel de conotație politică, mă doare-n cur de orice șobolan politruk), ei bine, în acea lume bizară eu nu mai am ce căuta.

În lumea în care un gigantic și monstruos aparat de propagandă și manipulare reușește să anuleze orice vibrație umană, în lumea în care războiul psihologic reușește  să tâmpească de cap segmente uriașe de oameni intelectuali, oameni culți, oameni integri, oameni frumoși de o probitate incontestabilă, consider că nu mai este nimic de spus sau făcut.

Nici măcar de urmărit viitorul, cu indiferență. Prea mult interes și prea multă atenție pentru un spectacol atât de grotesc. Atât de previzibil.

Nu suntem câtuși de puțin în anul de grație 2017, văleat 7525 de la Facerea Lumii.

Suntem în plin an 1933. 

Suntem în plin GLEICHSCHALTUNG.

Demența se instaurează la rang de politică de stat iar Volkul aplaudă, urlă, face schime. 

Nici măcar nu-s curios de momentul cronologic când o să fie instituită „Legea Împuternicirii” - ERMÄCHTIGUNGSGESETZ

Din Evul Mediu cel întunecat al lui Torquemada, trecând prin Reichul nazist, ajungi în Colonia Experimentală Rroemenica.
Sunt singurele exemple din istoria omenirii în care masele urlă cerând și aplaudând APOLOGIA OCNEI! A TEMNIȚEI. A KONZENTRATIONSLAGERULUI



PUNKT.



Heil und Sieg! *


Fuhrer Klaus Adolf Schicklgruber Plăvannis

------------

* disclaimer: 

nota pentru nazi-zeloții Legii 107/2006, expresia „Heil und Sieg” este anterioară unei anumite perioade istorice, nu are referință politică ci reprezintă o deviză religioasă și constituie doar traducerea în limba germană a devizei CREDINȚĂ și VICTORIE
(după alte surse Mântuire și Victorie, sau o altă formă Victorie prin Mântuire - Sieg durch Heil)

Exact ceea ce azi Reichsgauleiterul Plăvannis promovează electoral: credință în victoria personală și a nazi-PNL-ului, victorie totală, pe toate  fronturile anti-evreiești, pardon, pe toate fronturile electorale: prezidențiale, locale, parlamentare.

Simbolurile din imagine de asemenea nu fac parte din cele aflate sub incidența prevederilor art. 2 lit, a și b din OUG 31/2002, căci:

- simbolul de pe Mâneca Reischprotektorului Plăvannis reprezintă o stilizare - o cruce gammata asemănătoare modelului hindus, cuprinzând un număr de 4 săgeți LIBERALE.

- insignele de pe Peptul de Aramă al Kanzlerului Plăvannis I cel Clăpăug și Rânjit sunt:

a) Eiserne Kreuz Erster Weltkrieg 1918 (Iron Cross WWI) a Kaizerului Friedrich Willhelm III

b) Verwundetenabzeichen (Wound Badge) a Kaizerului Wilhelm II, de asemenea din Primul Război Mondial.

- salutul practicat de undercoverul BND nu este altceva decât SALUTUL ROMAN, astfel cum a fost el prima dată realizat de cei trei Horați înaintea înfruntării celor 3 Curiați - înfruntarea de la Alba Longa, sec. VII î.e.n.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu