Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 17 octombrie 2019

Ce înseamnă să ai mințile prăjite de droguri


Prolog: într-un „concediu” de tip punitiv, am avut ocazia să văd mai multe exemplare de foști narcomani.
Despre ei toată lumea era unanim de acord că au MINȚILE PRĂJITE.
Cum se manifestă această sintagmă?
Ei bine, dacă ai nenorocul să stai de vorbă cu „distrusul”, acesta îți povestește vreo întâmplare.
După ce isprăvește pățania, stă vreo 10-15 minute după care… shock: se apucă să-ți povestească aceeași întâmplare.
Aceeași pățanie, tot ție, la vreun sfert de oră după ce ți-a povestit-o prima oară.
Și tot așa, dacă nu ești precaut să de îndepărtezi de „distrus”, ai ocazia să asculți ziua întreagă o placă de patefon zgâriată.
Prima dată am fost nedumerit de situație dar mai apoi m-au lămurit alții despre faptul că cel cu mintea prăjită NU ARE DELOC ȚINERE DE MINTE.
Memoria lui îi este atrofiată și distrusă ca proces psihic.

-------
La subiect:

Deja e a Ț+1-a oară când o drogată nebună de prin Fălticeni afirmă într-un delir, îngrijorător de repetitiv, precum că nuș care judecătoare de la Cluj mi-a dat nuș ce adresă de e-mail.

Comportament tipic de MINTE PRĂJITĂ.
Care uită că și-a postat în mod repetitiv, pe Net, adresa de e-mail în clar, pentru ca mai apoi... să-i acuze pe alții de tot felul de aberații zămislite în mintea ei iremediabil distrusă de substanțe de risc și de mare risc.

Căci interogând fițuica nevroticei narcomane, se pot vedea în toată splendoarea, în data de 10 iulie 2019 și 12 august 2019, două postări ale nebunei în referință la 2 sesizări la IJ, din noianul de reclamații ce-l scornește mintea-i prăjită.

Iacătă-le!
La fiecare dintre postări, mintea prăjită postează un link către un document PDF încărcat în Adobe Cloud.
Dăm click pe respectivele linkuri și găsim în clar adresa de e-mail, cea despre care DROGATA afirmă că mi-ar fi dat-o nuș ce alieni klingonieni de planeta Krypton.

postare din data de 10 iunie 2019, conținând un link


Link:





PDF aflat la linkul din postare


postare din data de 12 august 2019, conținând un link

Link



 PDF aflat la linkul din postare


Drogata cu mințile iremediabil distruse UITĂ CĂ ȘI-A RIDICAT POALELE-N CAP ÎN MIJLOCUL Hyde Park și scornește niște aberații în stare s-o îngrijoreze și pe mamica ei din Fălticeni: 
delirează fără nici un fel de temei logic sau faptic inventând niște legături aiurea între persoane diferite, din locuri diferite, aflate în conjuncturi sociale diferite, cu statusuri juridice total diferite, în seama cărora creionează o narațiune demnă de cele mai adânci catacombe ale mitomaniei.

și spune povestea năzărită în sinapsele ei distruse de substanțe narcotice

 și repetă povestea


și repetă povestea


Și repetă povestea  o dată, de două ori, de trei ori… de Ț+1 ori, over and over again, până când îți dai seama că DROGATA ARE MINȚILE PRĂJITE!

Concluzie?
Este mai mult decât clar că mitomana a involuat până în faza în care a pierdut contactul cu realitatea și începe să viseze că e asediată de Arahnoide Uriașe, ca cele din Infanteria Stelară.

invaziile de insecte fiind un simptom generic fie al supradozelor , fie al sevrajului

Este mai mult decât clar că paranoia, mitomania, THC și MDMA fac un mix ucigaș al oricărui proces psihic și neuronal, condamnându-l pe nefericitul ce a abuzat de acest mix la o permanentă psihoză în care persoane din locuri diferite, din zone diferite SUNT CU TOȚII ÎN LEGĂTURĂ ȘI O ASALTEAZĂ PE PSIHOPATA CU MINȚILE PRĂJITE.

Și magistrații dar și infractorii, și civilii dar și poliția de frontieră, și Inspecția Judiciară dar și CSM-ul, și Anca Florea dar și Dragnea, și prokuratura dimpreună cu barourile de avocați, și boschetarii homleși dar și precupețele idolatre din Piața Obor, și aviatorii și stewardesele dar și controlerii de trafic aerian și operatorii towing vehicle, de la București, de la Suceava, de la Cluj, de la Luton - Londra, de la Frankfurt, de la Charles de Gaulle, de la Schiphol Amsterdam, Maastricht Aachen sau Zaventem Bruxelles, de la Dower sau de la mama dracului... cu toții SUNT ÎN LEGĂTURĂ ȘI COMPLOTEAZĂ ÎMPOTRIVA DESCREIERATEI CU MINȚILE PRĂJITE.

Toți dau năvală în cohorte de insecte uriașe și asaltează Trevissome Business Park încercând să captureze cea mai valoroasă nestemată din lume: adresa unei tâNpite cu mințile prăjite, fătată în Brusturii Fălticeniului, cu ucenicia dobândită în vitrinele PUF-urilor belgiene și cu meșteșugul desăvârșit în UK, la cărat tăvi cu beri și alune la hooliganii londonezi. (băga-o-aș în pizda mamei ei de țărancă pruoastă cu adresa ei de căcat!)

Domnu Zeu, fii Bun și milostiv și ocrotește-o pe Distrusa cu mințile prăjite, apără-o atât de lume dar mai ales de sine însăși!

Ca să fie bine-primită ruga, iacătă locul la care trebuie să-ți reverși  Bunătatea Mizericordiei Tale:

Oliviana Ursuleac

email 
oliviana_ursuleac@yahoo.com

mailbox 
APT 30278
Chynoweth House 
Trevissome Park
Truro 
Cornwall
TR4 8UN
United Kingdom 



pentru conformitate, ce reprezintă o asemenea adresă?
o căsuță poștală pusă la dispoziție de serviciul Scan My Post din Marea Britanie.

https://www.scanmypost.co.uk/help/faq/whats-the-format-of-the-address-i-can-use-with-scanmypost.htm


https://www.scanmypost.co.uk 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


„În încercarea de a evita să fie priviți într-o lumină negativă, persoanele care suferă de mitomanie inventează conștient sau inconștient povești care să îi pună într-o lumină bună. În general, persoanele cu mitomanie nu vor inventa povești fantastice și greu de crezut, ci minciunile lor vor fi foarte subtile și în concordanță cu realitatea, amestecate cu fapte care chiar au avut loc, fiind foarte greu pentru cei din jur să-și dea seama că persoana respectivă minte, mai ales dacă nu cunosc circumstanțele în care s-au produs întâmplările relatate de aceasta.


„Mitomania este în principal caracterizată de prezența cronică și extrem de frecventă a minciunilor în viața de zi cu zi, minciuni care aparent nu aduc niciun beneficiu persoanei în cauză. Aceste povești sunt de foarte multe ori complicate, elaborate, extinse și cu o intrigă extrem de bine pusă la punct. Persoana nu pierde contactul cu realitatea, poveștile unui mincinos patologic fiind de cele mai multe ori credibile, mitomanul fiind conștient că ceea ce spune este un neadevăr. Persoana este stăpânită de un impuls continuu de a minți, în ciuda faptului că îi sunt cunoscute posibilele implicații negative pe care le poate avea acest comportament. În stadii mai avansate, mitomanul poate pierde simțul realității și capacitatea de a-și controla comportamentul, minciunile devenind din ce în ce mai fantastice și mai departe de viața reală. Mitomanul nu se simte vinovat pentru minciunile pe care le emite ci din contră, faptul că poate crea astfel de povești îi provoacă o stare de bine, deși știe că acele povești nu sunt reale”


fragmente din lucrarea
„Mitomania - minciuna patologică”
Autor  Dr. Dolfi Alexandra

în 
https://www.romedic.ro/mitomania-minciuna-patologica-0R18727


------------------- 

banc post-scriptum: 

Întrebare: Care e culmea paranoiei, spectator fiind la un meci de rugby?

Răspuns: Să crezi că jucătorii din grămadă discută DESPRE TINE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu