Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 7 februarie 2012

Ampuță!


Are careva…
Id-ul de mess a lu’ Ancuța a lu Paraschiva ot Sușeava plecată mare reporteriță pe la Bucale?
Care are să-i dea msj și să-i zică așa:
-  că TANCUL acela al armatei cu care se plimbă copii oamenilor prin omăt nu e tanc ci e MLI (mașină de luptă a infanteriei). Hărdăbaia asta seamănă foarte bine cu un MLVM (mașina de luptă a vânătorilor de munte) dar nu răsare ca fiind un tanc deoarece…. nu are TUN dar n-are nici TURELĂ.
- Iar coropca ailaltă care pare o conservă „miriapodă” (cu un milion de roți de cauciuc, are turelă dar n-are tun) se numește TAB (transportor amfibiu blindat!)
Ancuță, mamă, tunul e o chestie mare, lungă, groasă și neagră pe care fac shooting gâștele lui Cătă Bote la un show difuzat la tembeliziunea unde te-ai amploiat.
- Turela e chestia aia pe care s-a suit Ilici în ian. 90 când le-a șutit la prostovani revoluția.
Dar, na! Ce să-i ceri unei „jurnaliste” de la postul care nu mai târziu de stămâna trecută aborda același subiect într-o manieră originală: „pentru deszăpezire au intervenit TANCURILE CU ȘENILE!”
(DEX: TANC, tancuri, s.n. – Mașină de luptă blindată, înzestrată cu TUNURI, mitraliere etc. instalate în TURELĂ și în partea din față a vehiculului, CU ROȚILE MONTATE PE ȘENILE, care poate străbate terenuri accidentate.)
Ca să le deosebești mai bine îți vând eu un pont: înainte de a deschide gura uită-te la fierotanie jos (exact așa cum fac băieții de băieți când te zăresc pe tine prima oară).
Dacă are caucioace e TAB. Dacă are șenile mai îngustuțe – e MLI. Dacă are niște șeniloaie date-n aia mă-sii (care nu f*t dar calcă bine!) atunci sigur e tanc! Abia după aceea ridică privirea sus. Dacă vezi un falus mare de oțel exclamă ce vrei „WOW” sau „EVRIKA” și fuga la dat din clanță prompteristic.
Anca, ai legătura!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu