Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 13 februarie 2012

Clănțănel și Miaunel… cățeluși și miaunei

Cățelandrul ce se vrea mare dulău de partid e clar ca lumina (stinsă) de la capătul tunelului cine iaste. Clănțănel are barbologie! Logoree mare, dintr-aia de papagal cocalar, cu care-i aburește pe junii motănei, fătați alaltăieri și care încă n-au deschis bine ochii să panorameze mediul înconjurător.
Vrăjeala ca de BOU-vrăjitor (ox) a lui Clănțănel i-a produs palpitații asistolice lui Miaunel.
 Miaunel vrea pentru sine exclusivitatea slujul aportului la chemarea – „Pis! Pis!”.
Câț, Miaunel! Latră Clănțănel.
Miaunel o ușchește cu codița euclidian-tangentă biluțelor sexuale și se pitulește cu tot cu laptop pe după noptiere sau hornuri.
Miaunel are gura mare. Cu atât mai mare cu cât își defulează frustrarea proprie. Moment  în care începe să miorlăie apoteotic ca un mârtan cu hiperspermie. Răgetele demonice atrag miorlăneii dornici de adrenalină. Zeci de miorlănei jigăriți de vârstă juvenilă, cu mustățile în devenire și blănița cianotic punctată de acneea virginității.
Miaunel devine mârtanul alfa al turmei corciturilor miorlăitoare. Propune, dispune și impune. Propune turmei de miorlăitori beneficii materiale, funcții virtuale, examene trecute în contumacie, excursii în Arctica și Patagonia, ce mai – Walhalla motănească în curtea fiecărui miorlănel.
Miaunel dispune corciturilor să umple mediul online de urlete lozincarde numai-numai s-or mai adăuga ceva sutimi la duzina procentelor nenorocite.
În final Miaunel impune cotoilor deplasarea în formație de luptă alcătuită din escadrile de motani de bombardament protejați de câini de vânătoare către mediul virtual, nu înainte de a-și bea paharul cuvenit de samahoancă și a-și lăsa unghiile și o șuviță de păr într-o batistă ce va fi remisă postum familiilor.
Tora! Tora! Tora! Urlă fanatic miorlăneii sinucigași repezindu-se cu furie partizană pe toate forumurile, pe toate publicațiile și pe toate articolele.
„- Retragerea este interzisă și se pedepsește cu harakiri. Cine nu își atinge ținta revine la sediul L/D, schimbă nick-ul, încarcă alte sloganuri-torpile și pleacă într-o nouă misiune” – latră ultimativ și Clănțănel lingând protector creștetul miauneilor cu limba îmbălată de interese meschine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu