Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

miercuri, 1 februarie 2012

Neconstituționalitatea Constituției

Moto:
„Hai la vot, la vot, la vot!
Dacă nu, o iei în bot!”

Anume art. 62 și 81 – Constifu_ția* din Rromânica

Introbăgare:

Alegerea Camerei dePupaților ( în coore by clănțăi de partid ), a deSenatorilor sau a cucuvelei locatare podului de la Cotroceni se face „prin vot** universal, egal, direct, secret și liber exprimat.”
Zău, bre! și mai ce?
Luna e o bază extraterestră, Earthu’ e o tipsie de stă pe niște catalige băgate exact în găurile cuielor procuratorului Pilatus Pontius, Jessus sin Mithraton o să prezideze ședința punitivă de dare de seamă, pe JFK l-o pușcat Oswald, iar Rromanica a ieșit din perioada de criză?
Da de unde pawlika maia ați mai scos-o pe asta cu egal sau liber? Băgat-aț’ la creier ce ziseră Zioniștii ăia de le transpirară de pe surse Înțelepciunea Protocoalelor? Au ce le boscorodiră gurițele cele cu buzișoare subțirele de conspiratori chiar în primul protocol emanat de fierbințeala mințișoarelor lor fremătând de esoterism sub tichiuța ordinului thirtythree. Auzi gogomănie: „Liberte, Egalite, Fraternite!” Hă, Hă, Hă, Hă! Te chiși pe tine de râs!
DE CÂND NAIBA E EGAL VOTUL LU’ EINSTEIN CU VOTU’ LU’ OMU’ CAVERNELOR LA CARE SINGURUL SEMN DE APARTENENȚĂ LA SPECIA ANIMALELOR E SIMBIOZA CU STICLA DE VODCĂ?
Egalitate??? Hai bre, mai meri matale-n pi2da lu’ mamica ta! Ce egalitate, bre, de parcă am fi fost fătați toți de aceeași cloșcă?
După egalitate urlă numa’ pochii, bicisnicii și prostovanii.
Așa că gata cu prosteala, lua-v-ați Legea FUNDamentală*** și băga-vi-ți-o-n exact unde spune denumirea și să purcedem la suceala modificării schimbării Legii electorale astfel încât lucrurile să revină pe făgașul lor naturel**** și-n care fiecare alcătuire/comunitate este în mod BIOLOGIC și SOCIAL structurată sub formă piramidală.
Legea NATURALĂ e alta care spune că NU SUNTEM NICI MĂCAR 2 OMULEȚI EGALI PE TOT PĂMÂNTUȚUL ACESTA!

Cuprins
După atâta tura-vura de tip „de trei ori pe după șură/ și te-a nimerit în…gură” it’s time to party!
Adică să le zicem la băietani (și la doamne! ne scuzați omisiunea sexist păguboasă) cam cum o să arate Metoda și Sistemul electoral din România peste oarece timp, când Ilici Ramirez Sanchi Bunicuța fi-va îmbălsămat și expus la Mausoleul lu’ bunic-su din P-ța Roșă iar Cheloo Trajan Vânt Bun din Pupa(-ne-ai pe toți inkoor indoor) va fi fost silit trimis [5] să-i cate cârligul lui Lord Nelson pe fundul oceanului planetar.
(se poate lesne observa diferența denumirii care face distincția dintre Rromanica - șandramaua asta de țară pe care-o călăresc, o mulg și-o f*t toate lepădăturile postdecembriste și ROMÂNIA - Mândrețea de Țară ca va să fie Mai Mândră ca Sol Invincibilu’ de pe Ceriu. [6])

(Chorus : SYSTEMU’ ELECTORAL, UĂI! )
Păi:
Se iau culorile curcubeului – ROGVAIV
(aceleași culori de camuflaj care îndeplinesc funcția mimetică a copertelor carnetelor de partid-unic emanate post-revoluționar. La vremea aceea nu i-a tăcut gura la vreo afroamericanișă limbută care i-o întrebat pe politruci cu ce și-au omorât plictisul în ultimii cinci ani. După ce plenul Micii Adunături Naționale Feseniste a scandat cu ovații și urale prelungite că ei sunt cu toții neprihănite fete mari și că nici usturoi n-au halit nici gura nu le duhnește a Documente programatice și Teze apriliene, ei bine pe orezărița yankee ( licuriciul Rice parcă așa cred că o chema dacă nu cumva de-a dreptul o chema mă-sa acasă) o luat-o gura pe dinainte să le traducă la domnii tavarișci cum că curcubeu se traduce RAINBOW pre limba lui Lăncierul care te Zgâlțâie (Șecspir – precizare pentru milițieni, colhoznici și Licențiați de Ziua a Șaptea ). Semantica translației ce a fost însușită cu entuziasm muncitoresc de tovarășii domni fripturiști din second echelon-ul kominternist motiv pentru care, după tetralogia cincinalelor mascate, prorocite de Brucan, ajunserăm azi să fim veritabili Fii ai Ploii (Rain) , infinit mai boi decât un Bow trecând Atlanticul înot.

(Chorus: SYSTEMUUUUU’, SV 10 PLM cu verbozitatea ta! )
DECI se iau, în ordine inversă, vopselurile de la legământul Dl. Zeu cu muritorii cre(ș)tini, anterior ebrei dar tot kretini și-n vârful Horeb-ului.. Înainte de toate trebuie de precizat SUCCINT (sic! ) că reversiunea ordinii coloristice este obiectiv impusă de situația faptică din Rromânica hegeliană: toate trebile sunt cu kourul în sus sau merg de-a-ndoaselea motiv pentru care și fărburile au primit La Stânga-mpreeee…Jur!
Tot ca un amănunt semnificativ se impune precizarea că nuanța buletinului de vot este în deplin acord cu iluminarea minții practicantului dreptului electoral.
Astfel în viitorul apropiat, la orice fel de alegeri (mai puțin la alegerea grâului de neghină sau la alegerea nevestei de către mama însurățelului ) se va utiliza un sistem de vot bazat pe INEGALITATEA NATURALĂ a CARACTERELOR, MINȚILOR și INTELIGENȚELOR.
În funcție de această diferențiere buletinele de vot vor fi tipărite pe coli de diferite nuanțe care, necondiționat, vor fi utilizate astfel.

1) dreptul de vot pe buletin VIOLET va fi rezervat ANALFABEȚILOR. În calculul final al rezultatului alegerilor acest tip de buletin de vot va avea ponderea de bază 1 însemnând UN VOT de troglodit dobânditor de 50 de arginți, găleată, oloi, țucăr, orez, ciubote sau votcă;


2) buletinul de culoare INDIGO va fi utilizat de către fericiții (cu duhul) posesori ai diplomei de studii… primare. (adică vrea să spună cei care au făcut 4 clase și nicidecum nu se referă la primarii în funcție - deși și acest din urmă aspect este discutabil și poate fi relevant în Rromanica contimporană!). Acest buletin va avea coeficient 2;


3) dreptul de vot bazat pe buletin ALBASTRU va fi practicat de către cei care au reușit, timp de 8 anișori, să ungă școala cu slănină spre eterna fericire a maidanezilor. Acest vot va fi însoțit de coeficientul corespunzător 3;

4) buletinul de vot de culoare VERDE va fi rezervat absolvenților de școală profesională, cu diplomă de calificare. Evident coeficientul asociat va fi 4;

5) culoarea GALBENĂ a dreptului constituțional se va aplica absolvenților de liceu, cu diplomă de bacalaureat. Coeficient 5;


6) culoarea… ORANGE (că portocaliul l-au tăvălit prin noroi niște to’arăși toxic emanați!) va fi atributul celor cu studii superioare. Se subînțelege coeficientul 6;


7) nuanța ROȘIE (huideo D/S!) va materializa dreptul de vot exercitat de către cei care și-au perfecționat pregătirea prin master. Coeficient electoral 7;


Șiiiiii….. tam! tam! tam! tam! tam!....tiiiiiiii! tiiiiiii! (răpăit de drums și sunet de bagpipes)


8) culoarea ALBĂ – corolarul celorlalte categorii socio-electorale – este apanajul celor ce și-au finalizat cu succes doctoratul. Coeficient electoral 8 ceea ce înseamnă că opțiunea electorală exprimată de către un DOFTOR este echivalentă și contrabalansează 8 voturi ale animalelor îmbălsămate în votcă, superstiție, ignoranță, incultură și elementară lipsă de informație.

În final, în borderoul centralizator al rezultatului alegerilor, numărul de voturi exprimate pentru …. (orice categorie) va fi exprimat dintr-o relație de tipul: Nr. voturi = 1 x violet + 2 x indigo + 3 x albastru + 4 x verde + 5 x galben + 6 x orange + 7 x roșu + 8 x alb.
SIMPLU ȘI ELEGANT!
Ar mai fi ele de precizat câteva escepții metodologice menite să înlăture câteva disfuncționalități generate de parcursul sucit al celor 4,5 cincinale brucaniene. Acestea vor fi detaliate punctual în cuprinsul normelor metodologice de aplicare a noii legi electorale.
Printre cele mai importante se vor regăsi:
 

a) la categoria INDIGO vor fi incluși și milițienii care au 2 clase, dar nu distincte ca la Intercity, ci au doar clasa I cu repetenție. Ei bine aceștia vor fi încadrați în categoria corespunzătoare numai după audierea lor de către Autoritatea Electorală Permanentă (cu cel puțin 30 de zile înainte de data alegerilor). În cadrul interviului susținut milițienii vor trebui să rezolve un chestionar cuprinzând 26 de întrebări de genul:
- cine-o scris Scrisorile lui Mihai Eminescu”,
- prin ce metode specifice a fost găsită ”Scrisoarea pierdută” a lui Caragiale,
- de unde a făcut rost Bacovia de „Plumbul” pe care l-a dus la un centru de colectare a neferoaselor, sau probleme logice de tipul…
- ”Două capre și trei iezi/ Fac 8000 de căcărezi/ Dar o capră și un țap/ Câte căcăreze fac? …” [7]
În funcție de răspunsurile oferite gen „Hai la dubă cu site-ul de cultură!”, epigonii tâmplari din ministerul visceral vor fi menținuți la nivelul coeficientului electoral 2 sau vor fi retrogradați cu o treaptă în categoria cizmelor îmblănite da’ multe, multe de tot din punct de vedere al ponderii sociale a practicienilor necritici ai prostiei iraționale;
 

b) din categoria ALBASTRU vor fi eliminați tractoriștii cu șapte clase sau consilierii locali care, grupați câte trei laolaltă, nu adună nici măcar cât de-un liceu. Acești angajați contractuali sau aleși locali vor fi încadrați NECONDIȚIONAT la categoria Indigo;

c) toți cei de la categoria GALBEN – 12 clase cu diplomă de bac vor fi verificați asupra provenienței diplomei de absolvire TOȚI cei care vor fi descoperiți cu diplome de bacalaureat false – cum ar fi pompieri, jandarmi, polițieni sau funcționari publici, vor fi retrogradați automat la categoria albastru - 8 clase ; [8]
 

d) din categoriile Alb, Roșu și Orange vor fi extrași Licențiații de Ziua a Șaptea de la Spiru care vor fi trecuți într-o listă electorală de tip special.
Prin grija Autorității Electorale Permanente și în colaborare cu Mi(ni)sterul Educației, acești pseudotelectuali vor fi verificați asupra competențelor formate în sabbatica ziuă petrecută la crâșma universitară. În funcție de analfabetismul funcțional demonstrat prin rezultatele testelor, Telectualii Pu-lii vor fi înscriși în mod corespunzător pe listele Albastru, Indigo sau Violet.
No Offense, dobitocilor licențiați, că nu mai are omul loc de voi în țara asta!
 

e) În cadrul categoriilor Alb, Roșu și Orange, membrii Ligii Studenților Români din Străinătate precum și toți absolvenții unei universități westice vor beneficia de un bonus electoral prin creșterea cu o unitate a coeficientului electoral alocat, acesta devenind astfel 9, 8 respectiv 7. De întocmirea acestor liste electorale speciale se va ocupa personalul APOLITIC al ambasadelor și consulatelor României. Excepția excepției de la regulă va fi reprezentată de actualul ministru al Educației care va fi cuprins necondiționat în lista Verde.

Gata uăi, agiunge!

În Cheie Re , (ce mama naibii ca să nu se plictisească Cheia Sol!)
Să vezi atunci, nene, clasă politică rezultată după trial. Cohorte de Kogălniceni, Titulești sau Brătieni. Cuzaci pe bandă rulantă. Caroli și Ferdinanzi cu duiumul, ca la imprimantă. Iorgi și Călinești la fiștecare colț de stradă. Antonești cu nemiluita (mareșali dintr-ăia veritabili de dormeau numai câteva ore pe noapte, nu ca …Lilium de-i mahmur în miezul amiezii).

Ce-or să moară de nervi și or să urle după franciză laborii/conservatorii saxoni sau demoskratos-ii/republicanii din făcătura aia de țară jidovească, aia de peste baltă de s-o zămislit din ocnașii și bandiții Oiropei surghiuniți la galere! Ce-or să se milogească von-ii bavarezi să le spunem și lor secretul focului! Ce-o să se pună în genunchi țâganu acela corsican de-a lui Sar C-o Zi ca să-l primim și pe el în Românofonie. Ce distracție o să fie!
Uiha, neicuță! să vezi atunci COMPETENȚĂ bazată pe Political CorectNess 3 în 1.
Toată questia e să nu mai fie toată pu_limea egală în drepturi . Cel puțin în materie electorală. Cause astă aberație cu certitudine că este contra naturii!
ZARATHUSTRA DIXIT! [9]

===========================================
Note și explicații

*vra să însemne „Com s ti fu-ți” singur, cu propria mânuță, în țara ta! (ceva gen năstase care s-a f***t singur! Iar ce-și face omul cu mâna lui se cheamă lucru manual și durează mult al naibii!)
 

** in deutsher Sprache, încă de la faterlandul lui Wotan ce le-o dat la poporeni folxvaghenul, v se cetește un fel de f ș-atunci iar se subînțelege cum, prin fotare directă și liberă exprimată, poți să te fu-ți singur, tot cu mânuța ta , aia care mai târziu îți vine s-o tai din cot de ciudă în loc să-ți zbori singur căpățâna cea proastă de pe umeri și să-ncingi un fotbal cu ea împreună cu tovarășii de suferință electivă;
 

*** Constifu_ția aia pritocită de Liliac Anton/ care-ți turnă-n koor… demoskratos;
 

**** Nietzsche nu are nici o treabă cu afacerea asta și nici nu se mai știe în ce divizie a jucat folbal sau dacă a fost coleg de vestiar cu alți fotbalezi și fotbaliatori de genul Schopenhauer, Hegel sau Kant. Dacă stau bine și mă gândesc cred că nu a fost giucător așa ca Petrache Mutu de la Maglavit ci a fost un fel de antrenor ideolog pe la F.C. Nürnberg 1935; da asta era cândva de mult când pe-acolo au făcut primul club de fotbal niște nazis cam ciupărați pe prietenii zionului sau pe cei cu nuanță nativ-tuciurie așa că se-apucară în pauza de folbal să scrie ei pe tăblițele cu tactica de joc niște scheme rasiale ca să nu se plictisească poporul Lebensborn pofticios de Lebensraum;

[5] cu un stabilopod legat de picioare cu o parâmă împletită în nod marinăresc gordian iar drept tub de oxigen - o butelcă de Black Labbel umplută cu cristale de ZiclonB. ( tot de la I.G. FarbenIndustrie care manufacturară și vopselurile de la bolintinele de fotare).
Și chiar de pare ilogic se știe, pe baza unor mituri athlante, că Lord Nelson și-a pierdut hand-cârligul EXACT deasupra Gropii Marianelor! Băi găozarule, ia bagă tu cheliuța-n afund și adu-ne tu nouă cârligul filosofal cu care să ne cocoțăm pe alte culmi de progres social și moral!

[6] Astă vorbă ’tâmplătoare n-o vrut să fie nici parodie după spusele Hauptmannului CZC (TLC! Kamaraden!) dar nici prozodie după „Ridică-te, Gheorghe, ridică-te Ioane! ” a lui Radu Gyr. Pur și simplu doar așa o gioacă de băieți puși pe șotii și care, din misericordie, o simțit că băietanii de la S.C. „VOICE and TYMPANUM” S.R.I. cam șomează de ceva vreme, subiecte de analiză – ioc, rapoarte informative – nica, prime pentru activitate – canci.
’Ceamamiieidețară mămăligoasă! Nici o postare naționalistă, rasistă, șovină sau neo-fascistă. Cu ce să întocmească blueeyesboys niște analize dintr-alea pi2doase care să demonstreze fără tăgadă că fenomenul extremist este în ascensiune și astfel să-și justifice cei 300 de arginți cu care-i milostivi recent Keeloovici Djerjinsky.
Așa că tot Pic și Poc - băieții veseli și zglobii s-au gândit la disperarea patrihoților cu căștile pe urechi, dindărătul microfoanelor sau al serverelor și le-au zămislit, fără parcimonie, subiecte de umplut fișetele analizelor informativ-operaționale.
Hai să trăiești, nepoate!

[7] fițuică pentru melițienii dornici să treacă testul:
„Iei problema de la cap/
Și be_lești pu*a la țap!/
Vrei să afli rezultatul?/
Ia-o și pe-a lui băiatul!”

[8] inclusiv strungarii care și-au dobândit diploma din talcioc de la Vitan, de la Cumpărătura, din bazar sau de prin alte târguri, piețe și oboare.

[9] Fa pi2do, ce vrai să spui cu plagierea formulei finale ?
------------------
[nota: patriarhe Avraame, să nu-mi ceri copyright că nu-ț dau nica! Dei-ț Adriana că doară iia îi faci ratingu gros, nu mie.
Amu dreptu-i că matale ai pus primul pe sticlă problema inegalității evidente a electorilor dar să știi că pe mine mă încolțise ideea de vreo juma de an dar nu m-o lăsat să mă esprim niște analfabeți bugetari superiritați de neînțelegerea și limitarea agri-culturii generale de la purtător avându-și ca punct de referință ideologică - latrina din fundul curții.
Așa că tot matale rămâi dator c-un shoot fiindcă am transpus fondul într-o formă de nu mai pricepe nici dracu ce vrea să însemne! Ei na, de parcă trebuie să înțeleagă albaștrii, ciclamii și violeții!
Rasistule!
Încă trebe să mă mai gândesc cum se rezolvă în Noua Constituție și în Noua Legislatură problematica minorităților naționale. Ceva-ceva ar fi, un draft de idee dar trebe tradus din paruski. Soluția suna cam așa: Ceamadan – Vagzal – Rasia!]

P.S. WM-ule, oare în cât timp reușesc să trimit la marele Kosh rubrica editorialelor? Io zic că_cu ceva efort, până la echinocțiu, va deveni o frumoasă amintire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu