Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 4 martie 2013

Arama de pe fățău…



… comanda „APORT”…
sau paradoxul conceptual al vertebrelor cervicale la dihăniile administrative nevertebrate…

HEADLINE: ȘI-A DAT ȚUCĂLARUL ARAMA PE FAȚĂ!*

Stai și te gândești uneori cât de mare poate fi nerușinarea unor exemplare biologice unicelulare care vin în casa omului și i-o spurcă.
Cât de nesimțită poate fi o asemenea pocitanie care apare în casa sucevenilor, pe diferite site-uri locale și care promovează cu o fervoare disperată „líndicațiile prețioase” primite prin mail de la sediul central al neo-PCR-ului?
La o simplă analiză exhaustivă, lătrăii moscoviți sunt de 2 categorii:
- Primii sunt oarecum pardonabili prin originea IP-ului și motivația lozincardă: sunt ieșenii, vasluienii, băcăuanii sau nemțenii care promovează o ofensivă susținută în sprijinul intereselor lor locale. Foarte bine pentru ei, au o bilă albă întrucât acțiunea lor, privită din punctul lor de vedere, este LEGITIMĂ.
- dar stai și te crucești văzând cum așa ziși „nativi suceveni” se circumscriu acestei acțiuni concertate de la sediul din Kiseleff al blestemăției feseniste.
Care sunt JIGODIILE astea, tu-le mămuca lor de borfași cu beretă spețialnâie naznacenie?
Dacă ar fi să ne erijăm în ipostaza unui profiler de ocazie, temperamentul, caracterul (mizerabil) și comportamentul (poltron-mercenar) al acestor creaturi nevertebrate ar putea fi creionat astfel:
- probabilitate ridicată ca TRĂDĂTORUL – LĂTRĂU să fie făltișenean! Este de-a dreptul imposibil ca un bucovinean, născut, crescut și educat pe plaiurile ce au născut spiritualitatea să practice o ocupație demnă de epigonii lui Bodnăraș și Pauker. Nu are cum ca un muntean, trăitor de milenii în țancuri de munte aflate atât de aproape de divinitate să se scoboare în noroiul mizerabil al trădării de cea mai josnică speță.
Atunci se impune de la sine concluzia că Mizerabilul Slugoi Nevertebrat nu poate fi decât câmpeanul nenorocit al ținutului uitat de Dumnezeu al Făltișenilor. Doar acest nenorocit al istoriei și al sorții are trepanată conștiința și mândria apartenenței zonal-istorice. Doar acest Slugoi jalnic nu știe cum este să fii LIBER ÎN GÂNDIRE întrucât procesele sale cognitive și volitive au fost iremediabil anihilate în deceniile de colhoz socialist.
Dar cine este colhozarul făltișenean actualmente erijat în „lider de opinie pragmatică și realistă”?
Păi cred că este un nenorocit rahitic lepădat prin brusturii** livezilor făltișenene.
Crescut cu zeamă de pădurețe și înțărcat cu rachiu din mere putrede.
Înțolit în haine de pânză făcute din fibra scoarței de copac sau din cânepă nedărăcită.
Școlit la învățământul politico-ideologic la bascula gospodăriei agricole de stat.

Ce mai tura-vura, un android socialist trepanat prin înfometare, cu vocație de slugă și comportament de  derbedeu hapsân.
Ar mai fi de reliefat o trăsătură definitorie a acestei subspecii subumane de pitecantrop sovhoznic dar e riscat de enunțat fățiș, judecând prin noua orientare a cenzurii presei locale (Deh, șăibarule-șef, trăiască publicitatea, nu-i așa?)
Păi dacă ar fi să creionăm trăsăturile fizionomice ale iobagului lozincard ar fi suficient de amintit efeminarea evidentă a profilului neghiobului.
Fostul nenorocit ce-și făcea nevoile fertilizante la rădăcina Ionatanilor  a realizat din timp util revelația inedită a utilității practice a orificiului igienizat cu frunza de brusture!!!
Motiv pentru care, a acces și a fost cooptat din fragedă juvenilitate în secta pidosnică a sodomiților komsomoliști. Întreaga fizionomie a neisprăvitului slujbaș-argintar trădează preocupările subconștiente ale mutației transsexuale: are o față rotunjoară, cu obrăjori bucălați și rozalii aidoma kurulețului unui bebeluș cu APGAR10. Buzișoarele sunt țuguiate, cărnoase, proeminente, predispuse parcă efectuării unor anumite activități rușinoase. Bărbia este despicată falic și reliefată față de ansamblul facial, detaliu deosebit de util pătrunderii în cele mai adânci taine ale extazului felaționist. Mâinile sunt fine ca de fecioară, cu degetele grăsulii și catifelate întru scopul mângâierii nevătămătoare a boașelor partenerului de hârjoneală. Părul este permanent pomădat și parfumat cu gel pe bază de feromoni.
Statura este medie, cu burdihan ca de vacă gestantă cu tauri gemelari; aidoma și popoul – acel accesoriu ESENȚIAL al accederii către o treaptă superioară de bunăstare materială.

Unde se regăsesc asemenea pocitanii antinaturale?
Primul cred că-i cetluit pe la Jilava;
Altul e parlamentar de Suceava,
Un altul mănâncă toată ziua rahat necântărit cu ifronul, cu cupa de excavator în studioul unei televiziuni de ghenă locale;
Un altul postează toată ziua pe toate site-urile sucevene mesajele primite prin fax, prin mail sau prin SMS din partea Masculilor dominatori cu reședința temporară în capitală, (dacă nu cumva acesta își înmoaie aleanul iubirii destrămate în compania redactorului menționat puțintel mai sus);
Șiiiiiii …. nu în ultimul rând cel mai strălucit reprezentant al sectei TRĂDĂTORILOR poponauți - țucălarul lui Citellus Colhoznicus, marele diriguitor peste interesele guberniei Suceava.
Care și-a dat arama pe față în cel mai dezgustător mod. Care a scos pe sfincterul felaționist niște prăpăstii bănuite de foarte multă lume și de foarte mult timp dar care acum au fost formulate cu o nerușinare ce întrece orice cote.
----------
ȚUCĂLARE,
Pentru neobrăzarea cu care faci sluj și aport la lătrăturile partizane dictate de interesele meschine ale unor străini de Bucovina, pentru lipsa crâncenă a porțiunii cervicale a coloanei vertebrale, MERIȚI UN STUCHIT ÎNTRE OCHI!

Pe care o să-l primești în mod nemijlocit, cu prima ocazie în care te vei afla în raza de acțiune a scuipatului meu!

POPONAR NENOROCIT ȘI TRĂDĂTOR!
STEAUA TA E PE APUSE!

---------
* Mai exact țucălarul și-a deconspirat în prime time misiunea specială de a sabota interesele Sucevei. Auzi la el tupeu de bortar: cică-i pragmatic și realist și nu crede în șansele de afirmare a Sucevei!
De unde să știe nenorocitul acesta efeminat că primul pas în atingerea unui țel este CONȘTIENTIZAREA deplină și asumată a obiectivului propus.
PRIMA DATĂ TREBUIE SĂ VREI DIN TOATĂ INIMA SĂ ATINGI UN SCOP DUPĂ CARE MIJLOACELE DE ACȚIUNE VOR VENI DE LA SINE.
Un scriitor cu ceva ștaif spunea
Când îţi doreşti ceva cu adevărat, tot Universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”
Dar, din păcate, alchimia nu s-a studiat la parangheliile colhozarului în care se îngurgita porcește whisky turnat în proletare borcane de muștar!

** Frunza de brusture ar fi cel mai nimerit logo al TRADATORILOR Suceveni. Brusturele, ca specie botanică, are arealul preponderent în zonele de șes ale județului. Cu maximă densitate a răspândirii în zona riverană Șomuzului și afluenților săi.
Cât despre BRAD sau FAG, înălțimea lor impunătoare și condiția lor aspirațională spre înalturi, sunt specii inaccesibile conceptual viermilor făltișeneni a căror existență se petrece numai de-a lungul orizontalității și a căror concepție creativă și transformatoare asupra lumii este NUMAI dâra de mucus fetid și efemer ce-o lasă în urma lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu