Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 4 martie 2013

Germania se opune aderării României la spațiul Schengen



Jawohl Frau Anhela! Ordnung und Disziplin!

Să priceapă și maimuțoiul CTRL+dottore că politica externă și diplomația nu sunt nici jocuri de mașinuțe, dar nici țurca și poarca pe care le juca el cu puradeii ceilalți pe toloaca din spatele cortului cocălăresc (unde erau priponiți caii și depozitate ilaiele, ciocanele și priboaiele)

Uită cumva, mititelul ofuscat,* despre prima și cea mai impardonabilă mitocănie ce a comis-o în vara anului trecut? Atunci când făcea rodeo pe măgarul constituțional, chiuia din rărunchi ca un indian Cherokee și îi arăta cucoanei cancelar degetul mijlociu singular și erect iar al[turi de el, căcărău călare pe un baric de whisky îi arăta semnul acela cu antebrațul de la footballul americănesc?
Acum infantilul premier probabil îsi închipuie că Anhela are memoria scurtă și e din tagma oilor usieliste – etalonul idiotului care pricepe greu și uită repede!
Ei uite că proverbul românesc „Gura bate kurul” are corespondent și în limba germană, fără să fie tradus neapărat în termenii metafizicii hegeliene.
Nu-i nevoie de prea mult savantlâc să se priceapă și paricopitatele noastre executive că Germania și Franța sunt motorul sincron al politicii și economiei europene.** Să priceapă că Frau Anhela este diriginta clasei de puturoși integrați cu forcepsul în UE iar Hollander este directorul adjunct al colegiului agricol provenind din fostul tratat de la Varșovia.
Acum vreo două luni circula pe agențiile de presă o știre că Germania și Franța se opun Aderării României la Schengen. *** Pe sovieticul de Hollander a reușit să-l aburească maimuțoiul copy-lot, atât prin rugăciunea disperată intonată pe ritmurile Internaționalei Socialiste, dar mai ales prin milostenia mai mult decât apetisantă a tronsonului de autostradă Comarnic-Brașov.****
Dar pe Anhela n-ai cum s-o prăfuiești, mititelule! Deutschland uber alles!
Neamțul e neamț și n-ai cum să-i propui să facă afaceri țâgănești din care nu câștigă decât papagalul cocalar.
Nu nenică! Cu neamțul ești KLAR la toate capitolele și parafezi afacerea prin strângerea mâinii.
Vii cu texte inspirate din Tezele din Aprilie, prelucrate mediatic în studiourile varanului împuțit, n-ai cum să primești decât o singură rezoluție: „HERAUS, DU SCHWEINEHUNDEN!”

Beratung: „Arbeit macht frei!”
Adică un sfat gratuit prin reiterarea unei devize funeste. Care în acest caz are conotație neutră dar constructivă, însemnând că doar Munca te poate face să fii Liber într-un spațiu de circulație omonim. Lamentările penibile sunt perfect inutile și nu fac decât să sporească nota generală de grotesc al actualului cabinet.

p.s. ce întâmplare ciudată face ca opiniile exprimate de ministrul german de interne să fie formulate și publicate în Der Spiegel. Adică OGLINDA, bolovanilor usieliști!

-------
* Atât de ofuscat e juvenilul întârziat că plânge în cea mai autentică manieră de copchil prost: „Nu mă mai joc așa, îmi iau jucăriile și plec acasă … în CSI!”)

** iar Italia lui Il Cavaliere, unde a dat cu pietre în termopane, e schimbătorul de viteză. Urmează în viitorul apropiat să-și primească Cizma-n koor și de aici!

** *în contrapartidă, aceleași fluxuri de știri anunțau că aceleași două țări sunt de acord cu intrarea Bulgariei în spațiul de liberă circulație! Deci „are dreptate” maimuțoiul prim-ministerial să pună eșecul în seama lui Băsăscu, al lui Boc, al lui Flutur, al lui Ștefan cel Mare sau Burebista. Abureală ieftină pentru pitecantropii usieliști.
 :(( :((  Uau! Uau! Dur, dur d’etre premier ministre.
 :(( :((  Noi vrem să facem  bine la popülime … dar nu ne lasă :ar băsăscu! Uau! Uau! Dur, dur…

**** „Sur la route de Comarnic,
Vinci danse, Vinci danse …”
Sur le pont de Brachov
Vinci dance TOUS EN ROND.”


--------
Hmmm!
Oare ce vrea să simbolizeze gestul mâinii lui Hans-Peter?
Vrea să accentueze inefabilul imperativ „HALT DU ZIGEUNER!” ?
Sau nu cumva transmite prin comunicare non-verbală salutul Horaților către toți Kamarazii?
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu