Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 8 martie 2013

Congresul PDL – Verboten oder Gleichwertigkeit




Tips:
„Nu atingeți! Marfă de Catalania!”
„Alo, alo, tovarăși! Așezați-vă liniștiți la locurili voastri...!”

Explicațiile pot fi multiple și depind de sistemul de referință al convingerilor fiecăruia.
O ipoteză posibilă ar fi și următoarea:
Ca tot westlingul intestin-pedelist să nu fie altceva decât eterna dramă a alegerii răului cel mai mic.
În sensul în care candidatura Cucoanei Woodrea să fie doar o interfață menită să țină cald jilțul de președinte al pedele.
Înainte de a răspunde la întebarea asociată „Qui prodest” trebuie de precizat faptul că Madam Woodrea ar trebui să-și schimbe numele, prin hotărâre judecătorească în Elena Gabriela Medvedeva.
Apoi o altă precizare offtopic se impune pentru panaghia aceea ofticoasă de la capătul mausului cenzurator: am spus că madam Woodrea să țină jilțul cald și nicidecum patul. Această mențiune se constituie de asemenea ca probă a verității că nu am rostit măscării la adresa Domnului Dumnezeului serviciilor secrete, ca p-ormă să se rețină ca cine știe ce blestemăție de ofensă adusă autorității Călăfătuitorului Galactic, ca pe urmă să mă trezesc la giudeț că vrea Matrozul Planetar să-i plătesc 50 de bani daune morale. De unde PLM 50 de bani, că traiul în Tazmania e aspru iar paralele se țin în dolari australieni și nu în jigărita aia de monedă rumânească!

Bun! Deci cel mai probabil că Woodrea-Medvedeva ține jilțul cald pentru Barbarossa în 2014.
Acesta ar fi răul cel mai mare.

Acum răul cel mai mic este că soluția întru evitarea blatului de inspirație rusască poartă numele eternului loser Blaga. A cărui realegere la al XX-lea congres al FDSN ar constitui ilustrarea genială a celebrului pasaj caragialesc:
„ - Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele... esenţiale... Din această dilemă nu puteţi ieşi... AM ZIS!”

În ultimul rând (așa cum se cuvine dealtfel) cred că nu există nici un pâcălici pe fața pământului să creadă cumva în șansele de reușită ale terțului procuror stahanovist. Canidatura ei este un fel de cadidatură-iepure, raționând prin prisma termenilor specifici atletismului.
Candidatura prosecutoarei bolșevice este doar așa de conjunctură, de fațadă, să dea o spoială de democrație competiției măsluite și să netezească calea favoritei marinărești prin impunerea ritmului de desfășurare a competiției simulate.

În atare condiții, deși mă intersează subiecul de la foarte puțin înspre deloc, dau un pronostic:
Câștigătorul, la puncte, al turneului de wrestling piedielist esteeeeeee……

( răpăit de drums și sunet de bagpipes)

ELENA GABRIELA WOODREA MEDVEDEVA.

Din această dilemă etern postdecembristă - a răului cel mai mic - nu puteți ieși.
AM ZIS!
----------
Gleichwertigkeit…

Congresul PDL ≡ Congresul PNL ≡ Congresul PSD ≡ Congresul XV PCR ≡ Congresul XX PCUS ≡ Congresul XVIII al PC Chinez ≡ Primul Congres al PC din Cuba sub Raul Castro ≡ Congresul XIX a PC din Venezuela ≡ Alegerea conducătorului Kim Jong Un ≡ ACEEAȘI MIZERIE BOLȘEVICĂ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu