Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 4 martie 2013

Iar s-o strâcat satelitu’ …



… sau incompatibilitatea hazlie dintre transmisia TVR în format MPEG-4 și receiverele aborigene de tip DVB-S.

Cică niște mujâci valahi s-o cărăbănit cu neVastă, sAmanthă, cu prichindel, cățel și purcel în Tazmania la cules cireșe. Da’ nu prea o fo’ full work „fincă” plantațiile cu Kirschbäume o ars tăte la incendiu iar în cele care-o scăpat de vâlvătaie era o aglomerație mai ceva ca pe Arca lui Noah*: numai aborigeni și diavoli, emu și ornitorinci, crocodili, serpanți hipnotici și constrictori, leneși și koala, scorpioni și tarantule. Toate juvinele aținute cu privirea prin copaci cu gurile căscate salivând pofticios (asemenea la hoașca aia de Levi’s widow care s-o înjosit la Negrul Cireșul neplantat, neîngrijit și nemeritat ș-o pus un fur derbedeu să strângă roada coaptă înaintea unor prichindei pofticioși de dulceață amăruie**).

Ce-o făcut volohii cei isteți ca să aibă exclusivitatea harvestingului? Că doar se știe că rumânasul e inventiv și-l duce mintea la tot felul de drăcii.
Ei bine, s-o proțăpit în mijlocul livezii ș-o urlat la dobitoace că să steie adunați laolaltă, „așezați toți la locurili lor”, că la oara GMT+10 o să vină cu crucișătorul Potemkin o DeLegație de la usielieu’ din Heimatul teleormănean care o să le esplice căcum au ei insomnie din cauza binelui ce vor să-l facă băștinașilor.
Ș-o-nceput volohii să le citeze anticipat la indigeni, așa mai mult la mișto, din platforma și programul de guvernare a usielieulu’. Ce prăpăstii spuneau ăia erau cam așe:
- în primul rând că o să adopte măsuri economice punctuale care vor avea ca efect imediat relansarea economică și redobândirea creșterii economice pozitive,
- că or să relaxeze mediul fiscal și cel de afaceri în vederea atragerii de investitori și creare imediată a noi locuri de muncă,
- că or să mărească pensiile într-atât de sfruntat că teșcherelele ’ or să fie la fel de mari și pline ca marsupiile kangurilor,
- că or să scadă taxele și impozitele obligatoriu cu cel puțin 16%, hotărârea de guvern fiind adoptată încă de hăt de când dar nepublicată în monitorul austral ca să nu fie acuzați de manipulare a electoratului,
- că or să scadă impozitul pe profit pe cote diferențiate în funcție de venit,
- că or să scadă contribuțiile de asigurări sociale și de sănătate atât la angajator cât și la amploiat,
- că or să revină la Taxa pe Adăușagul Valoric de 19% iar la alimente de bază și turte de făină de papaia să pună un TVA de numa’ 9 proțenturi,
- că aborigenii aflați la pensie și săracii comunitari vor primi lunar un pachet minim de alimente din rezerve comunitare septentrionale. De asemenea categoriile sociale REAL vulnerabile vor fi sprijinite în cuantum variabil în vederea încălzirii locuinței,
- că vor fi redate și mărite indemnizațiile veteranilor din WW II ce au luptat pe plajele normande, văduvele și orfanii lor precum și luptătorii cu merite*** reale din tulburările sociale ale sfârșitului de mileniu rumânesc, revolte izbucnite sub semnul spontanului revoluționar dar ulterior canalizate, prin țâmburușul băștii proletare a tătucului Ilici, către o bunăciune de lovitură de stat,
- că nu va mai fi introdusă nici o plată suplimentară în sistemul sanitar,
- că tot natul agrar va primi o subvenție agricolă de asemenea din fonduri nordic –comunitare, formă de indemnizație INTANGIBILĂ ORICĂREI FORME DE IMPUNERE NAȚIONALĂ,
- că energia electrică n-o să se mai scumpească și o să fie mocca pentru popülime, în primul rând prin rezilierea tuturor contractelor necinstite ale băieților deștepți.
În al doilea rând necesarul intern putând fi asigurat producția Hidroelectrica scăpată de insolvență, de câmpurile de panouri fotovoltaice și turbine eoliene ce vor împânzi plaiurile tasmaniene, motiv pentru care nu s-ar mai justifica nici liberalizarea pieței dar nici introducerea unor forme de sprijin la plata facturii acordată categoriilor defavorizate,
- că gazele naturale vor fi de asemenea gratuite, odată cu începerea exploatării zăcământului descoperit lângă Marea Barieră de Corali. La fel de adevărat s-ar fi promis că nu se vor da avize foștilor ocnași britanici surghiuniți în colonia penitenciară numită Saedinionîe Ștatî Ameriki, avize necesare pentru exploatarea gazelor urât mirositoare de șîst bitumiputuros.
- că pe întreg teritoriul insulei va fi interzis prin lege exploatarea aurului prin cianurare și căutarea fragmentelor de meteoriți utilizând magneții permanenți,
- că noua guvernare nu va colabora nicidecum cu secesioniștii din hinterlandul Huno-zeelandez,
- că bla, bla, bla și bla, bla, bla, ce mai tura-vura adevărată mizanscenă realizată de Pinocchio și Buratino, scenariul fiind alcătuit dintr-un conglomerat de texte, abureli, prăfuieli, vrăjeli, minciuni, ceaiuri, dume și gulgute de sorginte populist bolșevică.****

Strategia calchiată după veșnica prosteală dâmbovițeană, promovată exasperant din miile de robinete cu zoaie și lături ale antenelor varanului Felix – împuțitul turnător, s-a soldat cu rezultate maximale excepționale, însă cu efecte diametral opuse celor din Republica teleormăneană. Adică, mai pe înțelesul unui prostovan uslaș – victimă predestinată a psihologiei reverse - toate animălurile australe s-au încruntat, și-au aburcat coada pe spinare, au întors kururile la volohii cei cu vorbirea de papagal kokalar marca PDSR și au luat-o la o goană disperată asemănătoare panicii de după o alertă de tsunami.
Ș-uite-așa în livezile cu cireși tasmanieni se abătu dintr-odată o criză acută de culegători, prilej de iureș chiuitor pentru volohii cei smeckeri.
Amu’ nu prea merită de istorisit cât s-o-nchiaburit rumânii cu roada culeasă nemeritat. Păi se cam prea-știe că „la rumânul sărac nici kangurii nu trag/ scapă pânea în kăkat/ și i se scoală ștromeleagu-n bazilică”.
Rumânii o exportat/importat trufandalele către/în Rromânistan, loc în care le-o neguțătorit cu o centă de dolari australi la emanații feseniști teleormăneni având nevestele cu statut bivalent – oficial - directoare de case județene de sănătate iar domestic particular - bulinuțe și pofticioase de kirsche în toiul omeților.
Da’ chiar șașa tot n-o avut parte volohii de închiabureală că i-o-mpins mititelul să skimmüiască niște bancomate ș-apoi să împrumute prin furtișag pirogile la niște canibali din Noua Guinee. Aiștea, oameni înalți la stat și aprigi față de furat le-o făcut la volohi niște procesiuni haka dublate de ritualuri woodoo.
Șî vrăjurile astea se știe că-s cu eficiență imediată garantată, nu ca kăkaturile alea bolborosite, printre averse de apă și perdele de fum rășinos, de mitropoliții cu epoleți din ritul bizantin.
Așa că pe volohi i-o ajuns în dreptul insulelor Solomon ***** blestemul degetului mijlociu erect arătat de canibali pe ritmuri războinice. Urgie sub forma unui tsunami drăguț de tot care le-o răsturnat pirogile la volohi cu tăt ce erau în ele: bulendre, ceaune, dulșeață de cireșe sau cărămizile cu dolari australieni.
Amu’ stau în kurul gol rumânii, cocoțați p-un atol din Marea Barieră ș-așteaptă să treacă vr-un vapor la care să-i facă semnul de auto-navostop.
Cum acolo îi plictiseala la fel de mare ca pe site-ul monitorului******, stau tătă zâua și cugetă la paradoxul temporal dinamic al dobitoacelor australe: de ce s-o ușchit tăt lanțul trofic ca la comandă și n-o stat niciunul să pună botul la abureala mincinoasă a programului uselist?
Dezlegarea enigmei ar fi lesne de intuit: fiindcă dobitoacele australe sunt wild-juvine cu vocație, născute și trăite liber, cu instinct de conservare impecabil impregnat în genom de experiența atâtor zeci de milioane de ani de evoluție.
Ar fi pus boticul la vrăjelile feseniste doar dacă ar fi fost aidoma ANIMĂLURILOR IRAȚIONALE DIN ABSURDISTANUL ROMÂNESC, CU CREIERUL TREPANAT ȘI ÎMBĂLSĂMAT ÎN VODCĂ, INCULTURĂ, IGNORANȚĂ ȘI SUPERSTIȚIE!
CU GENA SLUGĂRNICIEI INTEGRATĂ DEFINITIV ÎN LANȚUL CROMOZOMIAL REZULTÂND ASTFEL MUTANTUL ELECTORAL USLAȘ.

Concept sintetizat hiperbolic în imaginea unei țațe colhoznice din Bogata/Baia, lubrefiată orgasmic și exteriorizându-și extazul ludico-ideologic prin bătaia pseudopodelor anterioare acompaniată verbal de blestemul românesc contemporan: „Sî trăiascî usielieu’ șî sî iasî usielieu’…cî tari ghini o sî șii!”

AM … POVESTIT!

=============
Note și esplicații

* biblicul lobbyst și traficant de influență di-vină

** n-ar mai ave, hoașco, hodină în cazanul cu smoală sufletul tău negru și chitros! Vezi că anul acesta am pus webcam și, dacă vrei ca peste 68 de milioane de ani să descopere cercetătorii fosilele tale exact la rădăcina pomului, ești invitată iarăși la ziua recoltei nelegiuite. Be my guest!

*** adică cei cu adevărați merituoși, ce s-o căznit cu fantomele „teroriștilor” scorniți de mintea decrepită și paranoică a tătucului Ilici și nu indivizi josnici de talia soacrei Prostănacului-dragostea mea sau polcovnicii bășinoși din oastea decrepită a sceleratului politruk dogaru.

**** Ar mai fi trebuit să se promită că Rromânica va atinge un procent de 240% atragere a fondurilor europene nerambursabile și imaginea Edenului plictisitor din sânul lui Avram ar fi devenit un concept perceptibil. Mai ales dacă din fondurile comunitare ar fi fost realizate în fiecare localitate și pe fiecare străduță a unor lucrări de aducțiune/canalizare astfel:
- pe partea stângă a căilor de comunicație o conductă pe care va curge lapte;
- tot pe partea stângă o a doua conductă pe care va curge mierea;
Iar pe partea dreaptă o conductă de canalizare care va evacua produsul biologic rezultat în urma metabolizării laptelui și a mierii cu aducțiune vacuumatică pe partea stângă a spectrului politic. Metabolizare cu referință predilectă la ciurda celor 4,4 milioane de oi clonate în socialism și care întotdeauna pun boticul la fantasmele utopice promise de emanații feseneului blestemat.

***** Toponimie narativă întâmplătoare care n-are nici în clin, nici în yarmulke cu dișteptul acela de jidănaș care se lăuda că-nțelepciunea i-o dat-o bunic-su Isaac ș-o țâne în punga cu sicli și bolohani filosofali;

****** noroc că pe site se mai ițește din când în când câte-un șobolan din catacombele Kremlinului, cu mustățile maculate de maroniul unui kăkat proaspăt de partizan, aburind iz de samagoni. Iac-așa băieții de băieți mai dau câte-o clanță gratis, c-altminteri ar adormi pe ei de-atâta plictis redacțional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu