Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 4 martie 2013

Klaus Johannis s-a înscris în PNL



Herr,
trage o fuguță până la Berlin pe Willy-Brandt-Straße 1 și șopotește-i lui Frau Bundeskanzlerin Anhela că derbedeul ceala de Klaus Johannis din Hermannstadt nu-i un bun arian, întinează valorile și principiile Legilor Rasiale de la Nurnberg și s-o înhăitat cu bolșevicii lui Vissarionovici Stalin și ovreii lui Ivan Ilici Kaghebescu ca să alipească Rumänien-ul la Gemeinschaft Unabhängiger Staaten.

Să-i mai sprechuiești că bolșevicii complotează ca să nu mai între în Schengenul Reichului bavarez și a Reichului Östlich așa că Frau Anhela n-o să mai aibă Lebensraum unde să-și construiască centralele alea nucleare care o să dea buleftrică la tot Volkul din Heimatland.

Zâi să rostogolească repede Panzerdivizion-urile Bundeswehrului într-un Blitzkrieg cotropitor și care să restabilească Ordnund und Disziplin în șandramaua asta de Țiganiadă Teleormănească.
Să-i mai zici că noi, urmașii Căpitanului ( =;  TLC Kamaraden!) îi așteptăm mit Liebe und Spannung, așa că o să dăm o mânuță de agiutor sub forma unor sabotaje simpatice si simplastice, așa cum ne-o învățat bunicii noștri c-o făcut și ei la rândul lor sub comanda lui Naujocks.

Să-i zici că nu vrem nica în schimbul sprijinului dat de Coloana a V-a a arienilor nordeți* decât ca să ne pună pe toți răzeșii Gauleiteri, KZ-Aufseherini și Kapo în Konzentrationlagerul ce-o să-l încropim la Făltișeni și-n care o să-i primim cu ospitalitate bukowineană pe toți sudeții-slugoi din țara Brusturilor-răsare, pe miticii dâmbovițeni, pe derbedeii teleormăneni, pe țâganii olteni și bineînțeles pe jidanii-komsomoliști piesiedei.
Dacă n-om face din ei cetățeni devotați Reichului milenar atunci să nu ne mai spuneți pe rangul din Schutzstaffel!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu