Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 17 aprilie 2015

Dacă-i luni, atunci e Belgia!



(text recuperat din data de 26 mai 2014)

Tovarășul Conducător Unic, Kim-Young-Pictor-Vonta-Puie-Monta, a ajuns pe înserat acasă.
Acolo a găsit casa golită de mobile și covoare, seiful deschis și vid.
Singurele lucruri partajate involuntar erau futelnița și frigiderul FRAM, pe care era lipit un bilețel din partea tovarășei academician doctor inginer Daciana Viper:

„Măi dragă viorel (îhî), măi animalule,
Sun t plecată la Briusel.
Vez că ai în frigider prânz rece – copănele de cucoșăl liberal la rotisor și piure de papaia sovietică.
Nu uita să mergi la amiază să iei copilu de la școală.
Am luato și pe corina powell cu mine, să mă ajute la alegerea parfumurilor și rochiilor, că ea este impregnantă de... gusturi... americane.
În sertarul de la noptieră ai medicamentele lui ionică. corina a spus să-i dai câte una din fiecare odată la 6 ore iar seara să-i pui scufia pe cap, să-i cânți nani pui și să-i fuți o carboavă peste mutră ca să-i închizi gura aia zâmbăreață.

Io te mai rog s-ăl scoți din pârnaie pe jiji și verii lui casă-l ajute pe tata când o să fie de cules cucuruzul și crompii de pe câmp, că el e într-un „piston” și nu are voie să depună efort.
Pussi, măi viorel.
Pupici mulți de la briusel.
Vin acasă peste un cincinal.
Până atunci o să-ți desenez câte o carte poștală să te anunț cine a ieșit prezident la dormitorul european.
O săț trimet în fiecare lună câte doo sute de euro ca să ai de fructe de mare la „Trattoria il Calcio”, ca tare mult știu că-ți mai plac porcăriile atlante, mai ale s în compania derbedeilor scârța-scârța pe hârtie și mai ales în momentele de cumpănă când oamenii nevinovați mor înghețați în țurțudanul munților.
Pupiciiii, dragule!
Hai, pa!”

-----
pî sî: săi dai lu cătălin iovan un bilet cu numele gazdei unde mi-ai rezervat alcov de hodină. asară eram cu ochii în televizor, privind la seria 9 din „Desperate Housewives” și n-am reținut bine cum îl cheamă pe boșorog: franț, friț, șulț, hanț ...????

pupici dulci (fraiere!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu