Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

sâmbătă, 18 aprilie 2015

KRAPORK sau regretabila eroare a unui palindrom aproape perfect


Povestea acestui PORK ordinar aici  și aici, iar TUPEUL DE PORK MISTREȚ TAUTOLOGIC al acestei rușinoase lepre pe fața instituției polițienești - aici.
După cum ar veni „nici ai n-a halit, nici râtul nu-i duhnește a usturoi!”

Ș-amu suceala știrii:

shame on you
În fapt știrea nu e așa cum a fost prezentată în comunicatul DNA, care a stat, printre altele, la baza articolului din Monitorul de Suceava din data de 5 iunie 2014 – „Comisarul-şef Ioan Crap, cercetat de DNA Suceava pentru abuz în serviciu”
No, no, no, no!shame on youshame on youshame on you
În fapt, trebile, după morișca tandemului mâinilor ce-și înălbesc reciproc potlogăriile, amândouă igienizează de potlogării fața vreunui gușat ierarhic iar tustrele – mâinile mângâie și gura feței pupă kurul vreunui ștab intangibil.

(stăi așa să ascuț o țâră grafitul plaivazului ceala, de calibru 0,338 Lapua Magnumhee hee ș-apoi spun.

 Am aflat Io* trebile astea în cele 2 nopți de-am sălășluit pe treptele Palatului de giustiție, unde era așa de frig și așa de liniște încât se auzeau niște șoarici din subsolul clădirii, care rodeau un festin gourmet alcătuit din dosare de mare corupție, răstimp în care grăiau chițăit taman despre dosarul apia – moldoveanu –axinte - crap - tauciuc)
Apăi dintâi și dintâi trebe de lămurit treaba de ce asupra deliei – smuglianka maldavanka s-o impus anumite măsuri speciale de supraveghere și interceptare.
Apăi,thinking treaba ceea cu subvențiile de-a-mpülea acordate pe ochi alunecoși, la tăt felul de bagabonți din administrație sau la pochi puturoși, (dedulciți la trai îmbelșugat pe banii prostimii*) îi cu totul și cu totul altfel decât o relatat hooliganii iștea de jurnaliști șeicăreni.
Prima la mânuță că delia o fost interceptată din … Gelozie!
Da, da! Michaela lu’ Michail ierea geloasă foc și pară pe delia, că aiasta are
„oi mai multe,
mândre și cornute,
și cai mai bărbați,
și câni învățați, ” **
… și bărbați versați …oh go on
(în fine, ceva cam pe-acolo, că doară cine, la naiba, își mai aduce aminte de Mioritza- laie la mai bine de 30 de ani de la isprăvirea vasmiletcii?doh )

Unde mai pui că gelozia Michaelei era amplificată de faptul că ea - Michaela - n-avea defel ochelari, nici măcar vreo pereche de ochelari de cal, pe când delia avea o bunăciune de ocheți de soare, dindărătul cărora se ițea cabilly o bunăciune purisancă numai bună de MILF-uit.
Să mai zic de gipanul de neam-prost ce-l driftuia delia tătă zâua pe ulițele și coclaurile patriei?
Apăi vă daț’ sama ce mânie homerică i se aprinse Michaelei în suflițăl când vedea că iea – ditamai prosecutor-șăf al unui serviciu teritorial DNA se trage pe șușele cu kâcatul ceala de Duster pus la dispoziție de Ministerul Pu*lic *** ?aprilcrying
Așa că Michaela sin Michail s-onervat ș-o pus ca să fie monitorizată și interceptată Delia, ca s-o prinză pe iea cu niscai telefoane de liubov extraconjugal, date pe la tăt feliul de gușați cocoțați în înalte jâlțuri ale administrației gubernamentale.
Sau poate vreun JîPEG sau eMeMeS meserijaș, cară să aducă aminte de filmele istorice cu Vlad Țepeș, în interpretarea măiestrită a lu’ Jasmine Rouge și Titus Steel.it wasnt me
Așa că trebile celea cu subvențiile moca, acordate lai dont want to see cloud-suprafețe agricole sau la efective de animale existente doar în bufferul unei imprimante laser – asta-i abureală ordinară de-a celor de la DeNeA. (invidioșii năibii!)
Cumconfused să se poată să fie dați zeci de mii de dinari crăiești la pochii ceia pravoslavnici ce propovăduiesc, din decalog, cinstea, onoarea, demnitatea, modestia, etc,?
Crede careva că există în Rroemenica medievală și absurdă vreun popă capabil să mintă și să fure?surprise
Haida, de!shame on you
Astea trebi poate să se întâmple undeva prin Nordul Păgân al Oiropei, prin Norvegia, Danemarca, Suedia sau mai prin MittelOiropa din DoiciHeimatLandul cucoanei Anhela a lu Merchel.thinking
La noi în Rroemenica așa ceva este IMPOSIBIL SĂ SE ÎNTÂMPLE!shame on you

Acum cât timp stăteaucool băieții cu casca pe urechiușă ca să-i asculte deliei ohtaturile și alinturile de liubov, o prins și tărășănia asta cu axinte –pig krapork **** și tauciuc.

Dar și asta e iar numai un text, ceai, trombon, dumă, gulgută, abureală, prăfuială de-aat wits endat wits end invidioșilor ceia de la DNA.
În fapt pepig krapork nucall me l-o sunatcow axinte, ci l-o sunat chiar ajentul ceala de la emceveul radarului – alexandru george tauciuc.
Ajent care, bun chrestian fiind, l-o apucat remușcările față denot worthy cumplita erezie ce-o produs-o de a o fi oprit-o în trafic pe delia – preoteasa templului eleusin în care se drămăluiemoney eyes dinarii oiropean-chezărești.
Așa că tauciucon the phone l-o sunat pepig krapork să se spovedească, să primeascăfeeling beat up canon aspru , să obținănot worthy iertăciunea păcatului capital făptuit pentru ca astfel să nu-și irosească șansa la mântuire.

Amu trebe de povistit depsre krapork. Nici nu-i așa cum zâc scorMonitorii că era la Botoșani la vreo îngropăciune chrestiană, efectuată după ritualul ortodox exacerbat, ce e-n stare să bage în insolvență următoarele 3 generații de erezi ai mortăciunii înhumate.

Nu!no talking
Taman la acel moment,pig krap era undeva prin Africa, într-un turneu umanitar prin Somalia, Angola, Nigeria și Mali, loc în care s-o dus volintir ca să împartă la populația afectată de Ebola pliante promoționale referitoare la metoda de escrocare de tip „Accidentul”.

Tocmai de asta nu s-o găsit în desfășurătorul convorbirilor telefonice spovedania plină decrying căință a ajentului tauciuc, fiindcă ea s-a desfășurat în confesional de tip roaming, ș-apăi se știe că asupra confesionalului planează întotdeauna regula confidențialității.dont tell anyone

Nu în ultimul rând trebe de lămurit angaralele cu percheziția informatică a hard-diskurilor de la aparatul milițienilor cu radar sub kur.
(Io* sunt sigur că specialistul ceala în aITi o zâs bine că n-are cum să fie deteriorate probele în sistemul informatic. Știu bine asta că doară l-am cunoscut și Io* amu vreo lună, când mi-o făcut percheziția informatică***** asupra HDD-ului extras din unitatea me’, aia cu care milițienii o jucat o miuță în Camera de corpuri delicate.
Apăi în șăpti ceasuri de percheziție asupra bițurilor din PiSi, am avut timp să grăim câte-n lună și în stele, ca să-mi dau sama că e meseriaș la cel mai înalt nivel. Acuma că nu prea au iei softuri bune pentru iscodit clusterele, cylindrii și head-urile oamenilor, asta-i altă treabă)

Revenind la HDD-urile radarului: se vede clar de pe ele cum gipanul de neam-prost a lu delia are cutie de viteze cu treptele botoșănenilor:
1.- ÎNCET
2.- ÎNCETIȘOR
3.- PE LOC
4.- DE LOC
R.- ÎNAPOI

Apăi când o surprins-o lentila radarului, gipanul lu’ delia era exact în treapta a 2-a – „Încetișor”, adicătelea avea o viteză de 3,1415926 kilometri la oră fiindcă delia c-o mână își aranja o șuviță rebelă, c-o mână ținea volanul, iar c-o mână mesteca în benzină cu levierul schimbătorului de viteze.
Când o văzut radarul, o acționat cutia de viteze în treapta I – „Încet”, corespunzând la 0,33(6) km/h, viteză amețitoare cu care o trecut pe lângă chipeșul polițist,batting eyelashes clipind feciorelnic din gene și făcându-i flecăului înălbăstrit ******kisskiss bezele și poopici din țuguieșul buzelor văpsite cu ruj Guerlain, de culoare roșu-fucksia și sfințit la Muntele Athos.

 Apăi cam asta o fost tătă historisirea circumstanțelor REALE ale acestei povești romanțate, coafată de jeloasa ceea de Michaela drept un mare caz de corupție.

Ș-am încălecat pe-o șea
Și v-am prostit pe față, așea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu