Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 17 aprilie 2015

Partidul Sărmanilor* cu Duhul


(text recuperat din data de 7 aprilie 2014)

Profil etalon al pesedistului cu mintea trepanată

Aceste rebuturi umane pot fi grupate în două categorii relativ omogene, funcție de mizerabilul coeficient de intelighență dovedit:
a) tâmpiți ™ (Trade Mark), veritabile erori genetice ale evoluției speciei, cu IQ mai mic de 55 și
b) tâmpiței®, idioți, kretinei și lepădături înfumurate, cu educație, instrucție, deprinderi și aptitudini elementare, corespunzătoare unui IQ cuprins între 55 și 85.

a) scursura societății, ciuma bubonică a nației, sifilisul conștiinței și avântului național este o leprozerie heteroclită în care se îmbină sinergic și empatizează identitar oligofrenii, puturoșii, leneșii, chiulangii, fripturiștii, aplaudacii, lătrăii, lichelele, trădătorii, mârlanii, lașii, hoții, mincinoșii, sperjurii, hrăpăreții, bârfitorii, hulitorii, ucigașii, paricizii, infanticizii, pedofilii, gerontofilii, necrofilii, zoofilii, incestuoșii, poponarii, kurvele vocaționale, etc.
„Tot ce-n țările vecine e smintit și stârpitură, / Tot ce-i însemnat cu pata putrejunii de natură”
s-au înrolat sub stindardul fesenist, de culoare roșu kominternist, având pitite secera și ciocanul dindărătul tufei de trandașiri. Cu toții „creștini” materialiști și practicanți dialectici ai preceptelor, până la Domul Zeu și trei stații dincolo de El.
b) spurcăciunile pesediste aparținând celei de-a doua categorii, echivalentă primei șlehte în valoarea absolută a abjecției caracterelor infecte, sunt definite prin câteva atribute definitorii. Nevoind să-mi rup tastatura și să-mi polizez buricele degetelor, preiau caracterizarea lor dintr-o altă postare. Astfel:
pesedistul etalon este reprezentat de „Pterodactilul comunistoid – specie de reptilă scârboasă, cu un instinct de conservare fenomenal și cu abilități cameleonice excepționale; are capacitatea de a se zburătăci din eșalonul doi al defunctului pecereu și al securității către alte făcături emanate conjunctural.

Trăsătura DEFINITORIE a acestui conglomerat neobolșevic:
SUNT PROȘTI. Da nu orice fel de proști, ci dintr-ăia făcuți grămadă.
PROȘTI CA O ECLIPSĂ DE LUNĂ;
PROȘTI CA O NOAPTE POLARĂ;
PROȘTI CA O GURĂ DE CANAL DESTUPATĂ;
PROȘTI DE PLOMBEZI GROPILE;
PROȘTI CA O CIZMĂ ÎMBLĂNITĂ DE INFANTERIST CAZAC, ÎNCĂLȚATĂ LA STALINGRAD ȘI DESCĂLȚATĂ LA BERLIN;
PROȘTI CA TARAȘUL DE LA GARD;
ATÂT DE PROȘTI DE PICĂ PROTESTATAR VARUL DE PE PEREȚI.
PROȘTI cu P mare de la Kilogram.

Atât de proști prin definiție încât foștii nomenclaturiști de prim rang nu-i puteau utiliza decât la activități elementare, ce presupun un singur stereotip dinamic, fără nici un fel de efort cognitiv: să văcsuiască ciubote, să ducă țucalul, să plimbe câinii, să strângă rahatul după potăi, să toarne în pahare, să spele mașina sau să care sacoșele.

Prostia lor congenitală evident că nu le-a permis să-și definitiveze, în iepoca de aur, măcar o formă de învățământ liceal. Da de unde! 7 sau 8 clase gimnaziale. În mod excepțional câte vreo școală profesională de mâncători de rahat cu apă rece.
--------
Trăiască Marea Loviluție Socialistă din Decembrie!
Trăiască tătuca Ilici care i-a scăpat și de glonțul dulce ca mierea al Patriei, dar și de Pct. 8TM.
--------
Dar s-a ivit o mare problemă: ce să faci cu așa târlă** de prostovani?
Pentru ei – cizmele îmblănite - s-a produs dezastrul sistemului de învățământ. Ca să aibă bolohanii acces pe ușa școlii (ușa din spate care dă înspre budă).
Pentru ei s-a inventat fără frecvența și ID-ul.
Pentru ei s-au născocit rușinile academice numite pompos Spiru, Hyperion, Goldiș, de Vest, Ovidius, Creștină … und viele andere.
Pentru ei s-a dus în derizoriu masterul și doctoratul.
Pentru ei specialiștii în IT au introdus în sistemele de operare combinațiile de taste rapide CTRL+A (select all), CTRL+C (copy) și CTRL+V (paste).

Astfel s-au acoperit maimuțele comunistoide cu diplome mumos colorate, fără nici o relevanță certificatoare a intelectualismului, bune numai de flendurit în mâini și de utilizat în mod unic și igienic.”
(citat încheiat)

Dat fiind faptul că de la Loviluție s-au scurs vreo 5 cincinale brucaniene, răstimp în care „În Rromânica, fesenismul de cumătrie a învins definitiv, la orașe și sate!”, trebuie de precizat că, boșorogilor de eșalon secund pecerist, anterior crotaliați literar, au început să li se alăture și progeniturile lor semikretine, concepute în stare de comă alcoolică și sevraj narcotic al „iluștrilor” bouleni genitori. Evident, niște jalnici avortoni incapabili de absolut cel mai mic efort cognitiv sau volitiv, pentru care Școala a reprezentat Chinul și Urgia vieții lor nenorocite, izbăvită într-un final prin Licențierea de Ziua a Șaptea de la Spiru Haret, înregimentarea în cohortele acestui partid-balast ce atârnă ca un pietroi legat de picioarele Nației, prin vorba bună pusă de un cumătru, precum și prin împingerea unei șpăgi consistente unei alte maimuțe pesediste, la angajarea mântuitoare în sistemul bugetar.
UNICA ȘANSĂ LA EXISTENȚĂ A ACESTOR PROGENITURI, DENATURATE EREDITAR ȘI GENETIC, FIIND ÎNROLAREA ÎN OASTEA PROSTANILOR DE PARTID.
În concluzie, această veritabilă Zodie a Cancerului social, ce sufocă și paralizează dezvoltarea normală a unei țări, reunită sub abrevierea PSD și înrolată sub stindardul trandafirilor blestemați, sunt CU TOȚII victimele și subiecții involuntari ai propriului instinct animalic de conservare.
Lepădăturile neisprăvite au intuit, în mod subconștient, că fac parte din acele categorii sociale INUTILE COMUNITĂȚII – bicisnici, neîndemânatici, nepurtători de arme, care în vremurile Spartane erau mântuiți printr-un „bungee-jump” în râpă, fără coardă elastică.
Fiind prin definiție exemplare ratate din punct de vedere biologic, veritabile erori ale evoluției umane, supuse inevitabil extincției naturale, hipotalamusul lor le-a comandat să se înscrie în oastea spurcată a bufniței zâmbărețe – mama bună a tuturor prostanilor, a analfabeților, a neîndemânaticilor sau a celor ce nu știu sau nu vor să facă nimic.
DOAR acolo, în partia INUTILILOR și a PARAZIȚILOR, au simțit că au o șansă la trai, și nu orice fel de trai, ci TRAI PE VĂTRAI, NINEACĂ.
Ceea ce s-a și întâmplat, Partidul NEMERNICILOR, PUTUROȘILOR, KRETINILOR, ANALFABEȚILOR, INCOMPETENȚILOR și al INCAPABILILOR i-a mântuit pe acești NĂTĂRĂI, dându-le cam tot ce-și poate dori un prostan nepereche.
Astfel au primit în ordine nu neapărat cronologică, următoarele beneficii, avantaje și foloase materiale necuvenite:
- sinecură publică denumită serviciu, având în fișa postului atribuțiunile de frecător de mentă sau buhă, bătător de berbuncă, jucător online de tetris și postac de partid, tâmpit și analfabet;
- apartament;
- recamier, aragaz, butelie și carpetă cu „Violul din Serai”;
- autovehicul de serviciu;
- nevastă;
- țâțe la nevastă;
- diplome frumos colorate de licență, master și doftorat LZȘ;
- clanță mare de papagal kokalar fesenist;
- tupeu de borfaș ordinar și nesimțire de porc-mistreț pleonastic.

Iac-așa s-a împlut Rromânica de maimuțe pesediste idioate. Toate de-o prostie congenitală, de-o tâmpenie proverbială și de un tupeu inimaginabil. Păduchioase și răpănoase, cu derma tăbăcită a kurului de un roșu troțkist înflăcărat, nație de sărăntoci având foamea din glandă ca pedigreu famiglial, agitându-și într-o mână bâtele de primate neevoluate iar în cealaltă carnetul roșu de partid – simbol al apartenenței la secta spurcalnică și blestemată.
Pe cale de consecință, Rromânica a devenit Planeta lor. Planeta maimuțelor. Planet der Affen.

„Spuma asta-nveninată, astă plebe, ăst gunoi
Să ajung-a fi stăpână și pe țară și pe noi!”

Ptiu!
Nu le-ar mai Răposa Mulți Înainte, Ducă-se pe Pustii, Ucigă-i Toaca, Înghiți-ar Adâncul Gheenei și Arză-i-ar Focul de maimuțoi neobrăzați!

Gde Kalașnikova?
Davai Kalșnikova!
Davai, davai, Boje moi!
V boga dușu mati, glupîe bolișeviki!
-----
* Inițiala S poate semnifica și alte epitete ale acestor ciurde de asistați social: schizoizi, semianalfabeți, scelerați, scrântiți, sinecuriști, sărăntoci (la minte), sifilitici,
** Târle definite sintetic de Dan Puric prin celebrele expresii cenzurate de CNA – „Șleahtă de securiști care ne conduc” compusă din „Cuiburi mafiotice” alcătuind „Sistemul acesta de tip mafiot care paralizează dezvoltarea României [și] este un cancer la nivel social”.

========================
Addenda:
COROLAR
Acest mutant irațional, posesor de carnet de partid de-un roșu troțkist, funcționează pe principiul motorului Ilici într-un timp:
Astfel,

- nu contează că îi ghiorțăie mațele de foame,
- că fie-sa e prostituată de nevoie și fiu-su e pârnăiaș c-a fost nevoit să fure un salam din Metro;
- că müieri-sa a șters-o draaqului în Galia, Hispania sau Hibernia la șters cururi de geriatrici,
- că se kakă-n popșoii din fundul curții și se șterge la kur cu brusturi,
- că bea apă din urma copitei vacii,
- că tarlaua îi este pârloagă de pe timpul lui Scorilo și Cotiso,
- că plătește buleftrica la preț de platină și nafta la preț de adamante,
- că primarul îl f*te-n gură, că milițianul în f*te-n gură, că procurorul și judecătorul în f*te-n gură, că politrucii îl f*t în gură,
- că jandarminerimea îl cotonogește și-l calicește de-l lasă legumă în scaunul cu rotile,
- că în apropierea Terrei asteroidul Apophis stă să se prăvale
- iar pe Terra Apocalipsa deja și-a intrat în atribuțiuni binișor,
Ei bine, la pitecantropul pesedist trebuie să-i spui un singur cuvânt magic: „BĂSĂSCU”
Să-l vezi atunci pe primatul non-sapiens cum se înfoaie și-și face sula erectus, începând să zbiere ca un urangutan sodomizat de-un goriloi nebun.
„ – ’mnezăii mă-tii, băsăscu!”
(and nothing else matters!)

Asta este Jamahiria Colhoznică și Neosecuristă Rromânica.
O colonie penitenciară în care fesenismul a învins, definitv, la orașe și sate.
O bortă infectă, populate de animale iraționale cu mintea îmbălsămată în vodcă, superstiție, ignoranță, incultură și lașitate.
O țară defectă până-n cele mai ascunse alcătuiri ale sale.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu