Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 11 octombrie 2018

Art. 326 Cod penal și Impunitatea „de jure” a neo-securiștilor cu robe


Dacă mai era nevoie de o dovadă suplimentară a caracterului pur distopic al Fermei animalelor din Rröemenika neo-securistă, iaca un exemplu mai puțin știut:

a)     Prin cerere formulată în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, am cerut la Curtea de Apel Suceava să mi se comunice o copie, prelucrată și anonimizată conform prevederilor GDPR, a declarațiilor de neapartenență și necolaborare cu serviciile secrete, depuse de 4 golani cu robe, conform art. 7, alin. (2) din Legea 303-2004;


b)    Curtea de Apel Suceava îmi răspunde că declaraţiile respective „sunt înaintate spre păstrare Consiliului Superior al Magistraturii”


c)     CSM îmi răspunde recent printr-o adresă care mă informează că „declarațiile se păstrează în dosarul profesional al magistraților” și că „dispozițiile art. 61 din Regulamentul de organizare al CSM consacră caracterul confidențial al datelor din dosarele profesionale”.


END OF ROAD!

În Strafanstalt und Experimentelle Kolonie von Rumänien (Colonia Penitenciară și Experimentală Rröemenika) interesul legitim public de a cunoaște și de a putea verifica realitatea faptică a declarațiilor de necolaborare a magistraților cu serviciile secrete este sabotat și anihilat printr-o prevedere a unui act normativ de mâna a șaptea: Regulamentul de organizare a CSM, adoptat prin Hotărârea plenului CSM nr. 326/24.08.2005!

Ce lege, ce legalitate, ce interes public, ce transparență ?
În Rröemenika neo-securistă și neo-nazistă, un magistrat „ de jure” are IMPUNITATE în fața unei eventuale sancțiuni inspirate din prevederile art. 326 Cod penal – „Falsul în declarații”.

Ce rost practic să mai aibă o declarație de necolaborare care este netransparentă, nepublică și care… nu poate fi supusă unui legitim control venit din partea societății civile, din partea cetățenilor?

CE ROST MAI ARE O DECLARAȚIE CARE POATE FI CONSULTATĂ DOAR DE DECLARANTUL ÎNSUȘI? „accesul la dosar fiind permis doar judecătorului și procurorului titular”

Soluția față de anacronismul descris mai sus este unică: nefiind lege organică sau Ordonanță, Regulamentul CSM în nici un caz nu poate fi atacat la CCR prin invocarea unei excepții de neconstituționalitate ridicată în fața unei instanțe.
În atare condiții, în baza unei prezumții îndreptățite, prin raționament „per a contrario”, raționament susținut de activitatea respectivilor magistrați semnatari ai diferitelor memorandumuri #systemice, SE FORMULEAZĂ DIRECT PLÂNGERE PENALĂ ÎMPOTRIVA RESPECTIVILOR MAGISTRAȚI, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Fals în declarații”.

Asta e!
Dă-i în pizda mamei lor de golani!
Golanii judecă și condamnă cetățenii pe bază de „prezumții”, pe cale de consecință că și cetățenii pot formula împotriva golanilor plângeri penale fundamentate pe „prezumții”.

În loc de încheiere:
Codul penal în vigoare - Art. 326

„Falsul în declaraţii

Declararea necorespunzătoare a adevărului, făcută unei persoane dintre cele prevăzute în art. 175 sau unei unităţi în care aceasta îşi desfăşoară activitatea în vederea producerii unei consecinţe juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci când, potrivit legii ori împrejurărilor, declaraţia făcută serveşte la producerea acelei consecinţe, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu