Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 1 octombrie 2018

ROEXIT - necesitate istorică obiectivă



Timmermans a spus, Timmermans a dres…


E Klar!

Tema „ROEXIT” trebuie deja să înceapă să devină o temă de maximă actualitate pe agenda publică și politică din Colonia Penitenciară și Experimentală Rröemenika!

AM ZIS!

Mai dă-i draaqului cu ifosele lor de vechili, cu aerele de Stăpâni de Sclavi!

Hai cu referendumul Roexit!
 ------------

update 18.10.2018
Eurobarometru 2018

Rromânica a devenit cea mai eurosceptică țară a UE, după UK.
Înregistrează cea mai mare creștere a euroscepticismului, de la 14% la 21% respondenți care afirmă că apartenența la UE este un lucru rău.


De asemenea, procentul celor care afirmă că apartenența la UE este un lucru bun a suferit cea mai mare cădere dintre toate țările Ue, în scădere 10 procente: de la 59% în 2017 la 49% în 2018.


De precizat că în anul 2017, procentul proeuropenilor din România era la cota 71% în anul 2007.


ASTA E!
GURA BATE CURUL!
Inclusiv în cazul guralivilor bruxellezi, din tagma pedofilului olandez timmermans, care prin tupeu, diktat și șantaj, ne bagă pe gât islam și homosexualitate!

3 comentarii:

  1. Da, e clar ca nu se poate... Desi are logica si e un act de demnitate, nu vom avea balls si oameni care sa accepte evidenta, desi e... evidenta.. Asta ne mai trebuie, sa reactivam speriatii de out of europa.. Ca roman, ca fiu al gliei, asta as face, asta am simtit ieri dupa discursul scursos al lui timmerman, dar... Eu am un job care implica cel putin de doua ori pe luna deplasari afara... M-am saturat sa ma intrebe colegii din Hu,Hr, Cz,Sl,Sk,Se,Bg,Pl, etc ce mai e pe la noi si sa ma vada ca pe un om de nimic.. un corupt... Ca asta am inoculat afara, ideea ca suntem coruptii coruptilor.. N.B. macar am scapat de stigmatul de cersetori si tigani... Frumos schimbul, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ideea a explodat aseară, în media națională, pe site-uri și forumuri, în mod simultan și independent din partea a zeci și sute de comentatori. Toți au enunțat scurt același cuvânt: ROEXIT. Deci, acest „meme” va deveni o temă de dezbatere actuală, de maximă importanță.
    Stai să mai „grăiască pe lângă hatul arăturii” vreo câțiva prostani de la Bruxelles și să vezi atunci curent de opinie pro-ROEXIT. Deocamdată au apărut germenii ideii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai da, pentru ca toata lumea sanatoasa la cap nu ar fi de acord cu aceasta masura.Este o noua strategie sa scoata panicatii afara din casa si inarmati cu steaguri ale ue sa intre in poza frumoasa din care sa reieasa ca poporul e cu ue, coalitia e cu muie.. SRI joaca ca la carte...

    RăspundețiȘtergere