Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

miercuri, 24 octombrie 2018

Lumea Justiției (potentaților conjuncturali și a oligarhilor veleitari)


Dau să postez o opinie mai amplă, cursivă ca fir logic și epic, alcătuită din 5 calupuri de postări.


„Hai că o dată sau de 2 ori am suportat această temă cu iz de ciorbă reîncălzită. A treia oară deja explodez de mânie și mă apuc să strig că ORICE EXPERIMENT ULTERIOR UNUI EVENIMENT ESTE TOTALEMNET NECONCLUDENT ATÂTA TIMP CÂT NU RECREEAZĂ ABSOLUT TOATE CONDIȚIILE EVENIMENTULUI INIȚIAL. Degeaba face Insemex experimente în într-o hală infinit mai voluminoasă ca spațiul din club. Degeaba dă savaliuc foc la chibrituri în condiții de temperatură diferite, d eumiditate diferite, de presiune atmosferică diferite. 
PÂNĂ NU SE CREEAZĂ ACEL SUMUM DE CONDIȚII ȘI FACTORI AI EVENIMENTULUI DIN COLECTIV, orice simulare este doar un fel de joacă de-a detectivii, joacă de copchii de grădiniță care se cred șerloci holmși reloaded.
Motivație: ca pasionat de Air Crash Investigation, pot să spun că am văzut TOATE EPISOADELE celor 18 serii anuale. Câteva dintre ele sunt reprezentative și exponențiale asupra activității de investigare a cauzelor ce au produs prăbușirea unor aeronave.

Unul dintre aceste cazuri este cel referitor la inexplicabila blocare a derivei verticale (rudder hardover) în 3 cazuri de aeronave, 2 cazuri fatale și unul cu final neletal. Investigatorii au realizat una dintre cele mai lungi anchete din istoria aviației până au reușit să găsească cauza blocării servo-valvei din mecanismul hidraulic al derivei verticale. La toate testele anterioare efectuate, această servovalvă s-a comportat impecabil: nu era uzată, nu avea fluidul hidraulic contaminat, nu se bloca la temperaturi scăzute, nu nimic! Abia după multe, multe simulări, s-a produs blocarea servovalvei în condiții de laborator: în momentul în care s-a studiat traiectul de croazieră al aeronavelor, s-a recreat condițiile de temperatură scăzută prin care au navigat aeronavele: în momentul în care servovalva răcită cu azot lichid a fost alimentată cu lichid hidraulic încălzit la temperatura specifică regimului de funcționare al motoarelor respectivelor aeronave, valva… s-a blocat.

Al doilea caz exponențial se referă, pare-mi-se la 2 cazuri de scădere a puterii motoarelor la supercomputerizatul Boeing 777. 2 cazuri produse. Nimeni nu a știut sau a putut să dovedească cauza până când nu s-au recreat condițiile EXACTE și COMPLEXE ale zborului respectivelor aeronave: Zbor pe deasupra Siberiei, care, cu toate temperaturile, menținea temperatura combustibilului aeronavelor în parametrii optimi. Dar, tot așa, după zeci și sute de experimente, abia în momentul în care s-a recreat în laborator și regimul de tracțiune al motoarelor, care treceau din full înspre reducerea corespunzătoare pregătirii pentru aterizare, (inclusiv reducerea debitului de fuel prin conductele sistemului) s-a reușit demonstrarea practică  a acumulării unor cristale de gheață din ce în ce mai mari care blocau niște „site” de filtrare din niște componente de încălzire a fuel-ului.
Iar ani și ani de cercetări, și mii de experimente.

Concluzia acestor 2 exemple prezentate succint: DEGEABA DĂ FOC LA CHIBRITURI SAVALIUC sau oricare alt prostovan de la insemex, inec sau cine știe ce universitate.
Experimentul reprezentativ,  concludent, util înțelegerii mecanismului evenimențial este EXPERIMENTUL CARE RECREEAZĂ INTEGRAL TOATE CONDIȚIILE DIN CLUB: suprafață, volum, temperatură, umiditate, compoziție a atmosferei rezultată după prezența a aceluiași număr de persoane care au fumat, au respirat, au băut, au râgâit. Același tip de burete, aplicat prin aceeași metodă, având aceeași durată de utilizare în timp ca și cel de la momentul incendiului. Aceeași încărcătură pirotehnică, situată în aceeași poziție vectorială și distanță față de stâlp, aceeași mișcare a curenților de aer în situația simulării prezenței umane. DOAR ÎN MOMENTUL ÎN CARE SE VOR RECREA ZECI ȘI SUTE DE PARAMETRI AI EVENIMENTULUI, abia atunci rezultatul unui eventual experiment poate fi considerat conclusiv.

Absolut orice altceva ce nu se circumscrie condițiilor originale ale evenimentului constituie „joaca băiețeilor sau a fetițelor cu chibriturile” Savaliuc, lasă-te de glumițe că te râde fetița cu chibriturile din poveste. Un experiment reprezentativ, semnificativ și concludent presupune cheltuieli uriașe, presupune specialiști multidisciplinari, presupune colective uriașe de tehnicieni, presupune luni și ani de experimente și simulări.
Lasă vrăjeala, savaliuc!”




Căcații de la Luju îmi postează doar primele 3 calupuri și-mi taie cele 2 în care mă luam de pâcăliciul lor:



Cum deja e a Ț+1-a oară când îmi fac această mârlănie, n-am mai suportat:


6 comentarii:

  1. Bine zis, bine futut in gura!! Pai il doare la pusca de talpa, el are tinta lui si apara exclusiv camarile. Tind sa cred ca scrie pe bani...

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa fac un experiment... Ii dau 3k euroi sa puna si cazul meu... Sunt curios... de-a dreptul curios...

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai că-mi ies din pepeni!
    După ce mi se taie calupurile 3 si 4 ale postării, doar pentru că mă luam de savaliuc, azi apare pe site un alt pruost cu talangă - „santinela”, care nu pricepe nimic din alegoria metodologică pe care o sugeram și se întreabă aiurea „ce are a face sula cu prefectura, cazul Colectiv cu avioanele. Păi, dacă mi-ar fi fost postat calupul IV, poate se trezea și beatul din beție și prostul din prostie:

    „ Concluzia acestor 2 exemple prezentate succint: DEGEABA DĂ FOC LA CHIBRITURI SAVALIUC sau oricare alt prostovan de la insemex, inec sau cine știe ce universitate.
    Experimentul reprezentativ, concludent, util înțelegerii mecanismului evenimențial este EXPERIMENTUL CARE RECREEAZĂ INTEGRAL TOATE CONDIȚIILE DIN CLUB: suprafață, volum, temperatură, umiditate, compoziție a atmosferei rezultată după prezența a aceluiași număr de persoane care au fumat, au respirat, au băut, au râgâit. Același tip de burete, aplicat prin aceeași metodă, având aceeași durată de utilizare în timp ca și cel de la momentul incendiului. Aceeași încărcătură pirotehnică, situată în aceeași poziție vectorială și distanță față de stâlp, aceeași mișcare a curenților de aer în situația simulării prezenței umane. DOAR ÎN MOMENTUL ÎN CARE SE VOR RECREA ZECI ȘI SUTE DE PARAMETRI AI EVENIMENTULUI, abia atunci rezultatul unui eventual experiment poate fi considerat conclusiv.”

    Uite așa o iau peste bot doar pentru că adminii de la LuJu sunt niște KRETINI!

    Hai că deja mi se apleacă cu site-ul lor de căcat, „SPONSORIZAT DE INFRACTORI” (apud C.V.D)

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai mai, pe bune, mai Savaliuc, dar cand puii mei iti vei arunca ochiul de Sauron si catre plebe? Ca asta e un manjit o stim cu totii, ne doare mintea numai cand ne imaginam contrariul... Si ce faci tu, recte luju.ro... Cenzurezi/ti fix pe aia de v-au facut corola de minuni a lumii... Astia prostii, care am comentat asiduu, care ne-am dat geaca jos, si cu pieptul in fata, ne-am pus nick name si mail... pe site-ul tau... Pai deja ma cauta niste baieti de la IT, imi cauta in ADN, pentru ca "te-am comentat" pe tine, te-am facut mare... Pai e bine, monser? E bine sa scapam doar politicienii, politrucii si pe tine? Pai nu e bine... Edelw... E unul din cei care e devenit proscris peste noapte.... Pentru ca a vazut gogoritza.. Vrei mesaj muie LUJU? Se face my friend, se face...

    RăspundețiȘtergere
  5. iti imaginezi ca nu va aparea... Nu are cum...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ți-l publică, garantat! Nici un comentariu ce conține critici la adresa redactorilor sau la adresa politicii editoriale a site-ului nu trece de cerberul de la moderarea comentariilor.
      Dă-i dracului!
      Lasă-i să latre cât vor, să-și câștige cu sârguință... cozonacul!
      DOAR NIȘTE MERCENARI!

      Ștergere