Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 11 octombrie 2018

Neo-marxismul cultural, political correctness și bârna din ochi.

Autoritățile suedeze mușamalizează încă una din ororile comise de migranții musulmani: un viol în grup:

„Mass-media suedeze şi Facebook încearcă să ACOPERE VIOLUL unei tinere de către un grup de migranți musulmani”



„Mass-media suedeze au crezut că au acoperit cu succes violul unei tinere suedeze care a avut loc în interiorul unui apartament din Malmberget, situat în municipalitatea Gällivare. Iar Facebook a cenzurat imediat postările prietenei de familie, în încercarea de a ascunde în continuare acest caz oribil.    



Iar culmea culmilor este că politicienii din Suedia îi învinovățesc pe suedezi pentru faptul că nu-i ajuta pe migranți să se integreze cu succes în comunitate.”



Păi da, political correctness înseamnă ca în Suedia să se mușamalizeze mediatic o abominațiune ca cea de mai sus și prin ambasada Suediei să li se servească românilor, a doua zi după referendum, tort cu blatul în culorile LGBT.
La asta este bun globalismul, marxismul cultural, political correctness-ul, diversitatea identitară și multiculturalismul: ca să nu vezi bârna din ochiul tău și să te hlizești despre paiul din ochiul altora mai amărâți.

pentru conformitate:
 



2 comentarii:

  1. o is mai din cartier, mai de la periferii. I-am certat pe fratii mei albi si pe fratii mei negri, ca n-au fost la vot. Au zis ca se pisa pe el de vot, ca ei daca vad doi homalai ca se pupa pe strada, ei stiu ce sa fac.... Le-am explicat ca se duc frumos la bulau, ca nu despre asta era vorba. Unul m-a intrebat, ieri daca mai e vreo sectie de votare deschisa :) Am lesinat de ras desi imi venea sa-l dau una in barba.. Dar omul a continuat... Man, daca imi explica cineva asa cum o faci tu, votam....O sa vina niste vremuri frumoase, abia astept ca ai mei plavani de n-au mers la vot, dar stiu ce sa le faca homalailor, sa aiba cutitul la os.. Atunci va fi cu adevarat de povestit copiilor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasă-i bre, în pace! „Vae victis!” - celebra expresie a galului Brennus, în zilele noastre se aplică exact la categoria netoților: „Vai de cei învinși de propria-le prostie!”
      Lasă-i să ajungă peste ani și ani la momentul în care fiica o să le fie violată de niște maimuțe jihadiste iar fiul o să fie sodomizat de un boșorog olandez, pedofil și homalău!
      TOATE LA TIMPUL LOR!
      Ha, ha, ha, ha!

      Ștergere