Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 28 mai 2020

Definitely closed (#închizdetot)

Activitatea acestui blog ia sfârșit aici!


cu ideea finală citată.



Eu am făcut tot ce se putea face din postura de „singur împotriva tuturor”, pentru apărarea acelor valori câștigate atât de greu în Dec. 89.

Mai departe facă fiecare ce-o vrea!

Pentru ce o să urmeze... Domnul Zeu cu mila!

3 comentarii:

  1. Am revenit pe acest blog pentru felul tău aparte de a spune lucrurile. Simțeam că împărtășești din sufletul tău. Nu știu daca e bine ca doar frica ea singură să ne determine a renunța la (unele) libetrăți, dar de acuma văd că ești un om fericit caci ai plâns și văd că te-ai mângâiat, ai însetat după dreptate și aflu că te-ai săturat. Adevărat că lacrimile alină, dar dragostea vindecă și construiește.
    Mi-ar place să văd cum se transformă acest blog. Parcă încercăm o bucurie când putem reveni asupra unor decizii.
    Unu Ilie care cândva am crezut că mi te adresezi cu "Stalkere orădean, nu fi OBRAZNIK!"

    RăspundețiȘtergere
  2. Razboiul este pace
    Sclavia este libertate.
    Multa sanatate, Smith! Nu stiu daca esti real, sau o amintire o poza inchipuita... Oricum vom fi stersi, lumea e raubuna, asa trebuie sa fie pare... E clar ca 2+2=5

    RăspundețiȘtergere
  3. Na căcat!
    Unde dracu' te grăbești?! De când dreptatea se face în răstimpul unei generații?!
    Ma frend, stai și scrie, că scrii bine! Numa' de nu te-or arestui ăștia iară, stresați de partea financiară, vorba domnului Carmen Șerban Nicolae.
    Sribulum, ergo sum! (nu'ș cine-a zis-o, da' a zis-o bine!)

    RăspundețiȘtergere