Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 11 mai 2020

Turmele Oilor de Teracotă păscând pășunea ”Demos + Kratos”



Problema esențială care se pune în acest moment este dată de necesitatea „tăierii microfonului” oilor. Turmele de oi poltrone și compulsive TREBUIE REDUSE LA TĂCERE ȘI MÂNATE ÎN ȚARCURILE LOR, unde să nu li se mai audă zbieretele panicarde.
Căci, aceste evenimente excepționale, această uriașă campanie de manipulare mondială, fundamentată pe punctele 1, 2 și 6 din decalogul manipulării, au demantelat pentru totdeauna principiul elementar al democrației:  vocea majorității NU MAI ESTE cea mai bună opțiune pentru Cetate atâta timp cât majoritatea este alcătuită din turme de oi de teracotă și maimuțe cu cârpa la bot*, care cred tot ce li se arată la televizor sau li se sugerează pe Feisbuc.

În momentul în care „majoritatea” se încolonează ca oile tălâmbe în coloanele Isteriei Sculate care duc către prăbușirea în râpă, ei bine, atunci este momentul ca cei lucizi, cei cutezători, cei cu capul pe umeri și picioarele bine înfipte în glia Patriei să înceapă să-i mâne înapoi în staule pe ipohondrii majoritari, care devin o masă de manevră a unor jmecheri plutocrați, a unor demenți cu porniri autocratice.
Această majoritate a oilor de teracotă, care inevitabil se îndreaptă către râpă în coruri acapella de behăituri apocaliptice, TREBUIE SĂ FIE COMBĂTUTĂ FERM.

Întrucât este totalmente inutilă argumentația la mintea oii gripate de propaganda establishmentului ocult, oile trebuie ironizate, trebuie înjurate, trebuie satirizate.
Afacerile oilor trebuie boicotate și să falimenteze, astfel încât oile să ajungă acolo unde le este dezideratul: autosurghiuniți în arest la domiciliu, în lagăr de concentrare, în peșteri, în catacombe, în adăposturi antiatomice.
Majoritatea panicard-behăitoare deja începe să producă grave deservicii la adresa întregii comunități sociale, umane.

Pe cale de consecință, ca reacție inevitabilă față de mersul invariabil către prăbușire, oile trebuie mânate înapoi în saivane și reduse la tăcere.

Căci, dintotdeauna, stâna nu a fost condusă de oi și de măgari, ci a fost condusă de Baci și de Câinii lor neînfricați.

--------- 
* Cârpa de la bot (aka masca) nu are alt rol decât cel psihologic: cel de permanentă presiune prin care să ți se inoculeze subliminal faptul că ești doar o oaie, o nulitate nesemnificativă, doar un număr statistic. 
Să ți se inoculeze tot timpul faptul că trebuie să-ți ții botul și să nu behăi protestatar. 
Botnița, cu arhetip literar la Zaharia Stancu, este simbolul care să-ți reamintească PERMANENT faptul că ești un NIMENI!

Chiar mai mult de atât, cârpa de la bot, prin semnificația ei psihologică, suplinește rolul „bonetei” din piele de cămilă cu care era acoperit capul celor supuși odiosului proces de mancurtizare.

Cârpa la bot implementată de nazistul Plăvannis & camarila lui neo-nazi este noua metodă de a transforma populația Koloniei într-o imensă ciurdă de mancurți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu