Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 7 mai 2020

Reichsgesetz mioritic


Punctul pe Ï:


De fapt, acestor NAZIȘTI le este frică de mânia populară.

Pentru acest motiv vor face totul pentru a restricționa libertatea de mișcare a oamenilor, libertatea de asociere, de gândire, de conștiință, dreptul la protest.
Ne vor ține până la Apocalipsă numai în căcaturi de stări de alertă, stări de excitație, stări de scintilație, stări de fabulație, stări de imaginație, stări de fecundație … în care o să fie interzisă adunarea a mai mult de 3 persoane, o să fie restricționată deplasarea între localități.

România timp de 2 luni a fost O MARE PUȘCĂRIE NAȚIONALĂ.

Acum vor s-o transforme într-un URIAȘ ȘI PERPETUU LAGĂR DE CONCENTRARE. Un KL avându-l Gauleiter pe Reichskoloniefuhrer Plăvannis von Sparanghel iar pe vela și orban - KAPO de barăci.

2 comentarii:

  1. " Cine are pusca , are puterea " Mao Tze Dung . Neamtu' are armata { este seful ei suprem } are guvernul sau deci Politia si Jandarmeria , asa incat nu prea cred c a lui sau acolitilor sai le poate fi frica de un popor prostit , saracit si adus la nivelul necuvantatoarelor cu sprijinul "alesilor "din parlament . Le poate fi frica cam de orice insa " de mania populara " ... sa fim seriosi : cine-i nebun incat , inarmat doar cu-n bolovan sa se duca in calea aluia inarmat c-o mitraliera plus LEGI ce-l sustin !?! Altminteri , cam ai dreptate in cam tot ce spui .

    RăspundețiȘtergere
  2. Și Plumbuitul s-a iluzionat cu acest sofism al lui Mao, acum vreo 30 de ani.

    Dar ce zic de Plumbuitul, că am impresia că încă de dinainte de a-și borî Mao Zedong zoaiele dictatoriale, aceleași năstrușnicii zbârnâiau și în capul lui Hitler și al lui Mussolini.

    RăspundețiȘtergere