Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

miercuri, 6 mai 2020

Opsss! Henț careu!


Întru confirmarea tezei afirmate în postarea proprie „Proba definitivă a făcăturii: DELAY 2 LUNI” încep să se adune alte și ale dovezi.

a) „Suedia susține că au avut COVID-19 din noiembrie 2019”
 

Agenţia de sănătate publică suedeză susține că au avut coronavirus încă din luna noiembrie 2019.

Agenţia de sănătate publică suedeză a anunţat marţi că este probabil ca în Suedia cazuri individuale de COVID-19 să se fi produs în noiembrie 2019, însă a precizat că în prezent ţara nu urmăreşte identificarea primelor cazuri, relatează site-ul de ştiri thelocal.se, citează Agerpres.
Franța a raportat primul caz în 27 decembrie

Acest anunţ survine unei relatări din Franţa conform căreia un bărbat a fost infectat cu noul coronavirus pe 27 decembrie, cu câteva zile înaintea raportării primelor cazuri în China.

Pacientul a fost diagnosticat cu pneumonie, dar o probă prelevată la acea dată a fost acum testată pozitiv cu noul coronavirus. Bărbatul respectiv s-a vindecat complet de COVID-19, dar nu are nicio idee despre cum a contractat virusul.

Epidemiologul-şef al Suediei, Anders Tegnell, a afirmat că la acea dată au existat probabil şi în Suedia persoane infectate cu noul coronavirus.”


b) „De când circulă virusul în România. Răspunsul lui Rafila dă de gândit” 

„Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a transmis, marţi, că nu este surprinzătoare' descoperirea în Franţa a unui caz de COVID-19 datând din decembrie, mai devreme decât se credea iniţial că s-ar fi răspândit pe teritoriul acestei ţări, adăugând că este posibilă raportarea şi a altor cazuri timpurii.

În acest context, OMS a încurajat şi alte ţări să verifice arhivele medicale în căutarea unor cazuri datând de la sfârşitul anului 2019, pentru a oferi o perspectivă nouă şi mai clară asupra epidemiei.

Se va face și la noi în țară acest lucru? La această întrebare a răspuns Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS. „Întotdeauna când există o astfel de situație, cum e cea provocată de coronavirus, există și studii care încearcă să vadă cât de repede a circulat, eventual, în comunitate.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu