Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 26 mai 2020

Un fart din lumea urât duhnitoare a jegurilor cu robe


Am primit azi un iz fetid, emanat din lumea urât duhnitoare a răpănoșilor cu robe.
E ordonanța de clasare a unui dosar la SIIJ.

Dacă în alte vremuri aș fi explodat de mânie față de nemernicia acestor zdrențăroși cu robe, azi n-o să pomenesc nimic de această probă de mârlănie apoteotică.
Tipică impertinenței și neobrăzării acestor Gunoaie ce poluează viața oamenilor.
Aceeași tactică a ignorării intenționate a aspectelor faptice EVIDENTE, a probelor INCONTESTABILE și a argumentelor INDUBITABILE.

Așadar, azi am primit un pârț scârbos de împuțit din lumea infectă a șobolanilor turbați, cu robe.
Autor: porcușor ciocoiu silviu - SIIJ.

Un pârț pe care, în loc să-l contest în termenul legal, l-am aruncat imediat pe foc, după care am deschis larg ferestrele și ușile casei, ca să se aerisească și să dispară mirosul de căcănar judiciar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu