Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 8 martie 2022

Ce au înțeles Plăvannul & camarila din tot acest război?


 

Ce a înțeles Plăvannul din tot acest război?

 1. să crească la 2,5% din PIB ponderea cheltuielilor pentru apărare.

Asta ca să fie bănet suficient, rupt de la gura copiilor și din pensiile bătrânilor, bănet cu care să fie golite de ruginituri junkyardurile din deșertul Mojave și să-l facă astfel fericit pe Sleepy Joe.

(Deh, șepcuța aia de 1 dolar și 50 de centime trebuie „onorată” cu multe și multe miliarde de dolari, irosiți anual pe bombițe putregaiuri, armament ruginitură și junk avionașe).

 

2. să treacă în stil fast-forward Legea privind lărgirea interceptărilor asupra comunicațiilor criptate.

Iacătă că Senatul deja a probat acea urdoare legislativă ce va permite să fim urmăriți nu numai pe Messenger,  WhatsApp, ci vom fi ascultați chiar și atunci când vom sta pe budă și ne vom pârțâi.

 

3. La punctul 3 urmează, cu certitudine de Apocalipsă, reintroducerea SRI în procedura penală, conferindu-i-se atribute ale organelor de urmărire penală.

Coming soon!

 

Dar se pare că mintea nazistoidului mioritic abundă de imaginație totalitară.

Dacă prin Constituție aveam 3 stări mari și late, la care se puteau lua măsuri excepționale – urgență, asediu, război - se pare că găselnița din psiho-pandemie – „starea de alertă” le-a plăcut tare mult la nazistoizi. Asta a devenit  a patra situație excepțională.

După patru vine cinci.

Așa că și-au pus ei mințișoarele alea mici la contribuție și au scornit o nouă formă de PERPETUARE A ANORMALITĂȚII: STAREA DE CRIZĂ.

Cât de periculoasă este această ultimă găselniță nazistoidă rezultă din modul în care ea se instituie, ocolind însuși forul decizional al țării: Parlamentul. Starea de alertă se propune de ministrul Apărării, se semnează „ca directorul” de prim ministru și se aprobă de CSAȚ.

„În funcție de manifestarea situațiilor de criză cu impact asupra securității și apărării naționale la nivel național sau în plan internațional, la propunerea ministrului apărării naționale, cu avizul prim­ ministrului,

Consiliul Suprem de Apărare a Țării poate emite o hotărâre privind declararea situației de criză cu impact asupra securității și apărării naționale, respectiv încetarea acesteia.”


WOW!

În dictatura militară Rroemenika, forul legislativ suprem este CSAȚ!!!

Iarăși de ce este periculoasă această „bombă cu ceas”?

Pentru totala lipsă de predictibilitate și claritate în detalierea cazurilor în care ea se poate institui.

Sunt acolo niște prevederi greu de digerat, chiar și pentru cele mai fanatice minți:

 

„… incidente care sunt menite să afecteze sau să pună în pericol condiţiile de viaţă, stabilitatea politică, economică, socială, securitatea sau apărarea ţării sau să pună în pericol orice alte valori constituţionale…”

 

Wow!

Stabilitatea politică!

Asta înseamnă că data viitoare în care se ceartă bețivul de orban cu drogatul de câțu, automat avem stare de criză.

Sau la prima moțiune de cenzură depusă – stare de criză.

Sau, Doamne ajută! – la inițierea concretă a demersurilor în vederea suspendării Plăvanului – stare de criză.

 

Urât o să mai fie viitorul acesta sub conducerea acestor satrapi care din toată experiența lor „politică” au înțeles un singur lucru: că trebuie să apese, mereu și mereu, din ce în ce mai accentuat, cizma pe grumazul amărâților.

----

 

p.s. sunt în stare să bat rămășag, o pensie de-a lubeniței MăCiucă contra un bănuț de aramă găurit , că noua stare de criză va prevede interzicerea manifestațiilor, protestelor și adunărilor publice cu mai mult de …5 participanți.

 

p.s. 2 referitor la imaginația distopică a acestor nazistoizi, lucrurile se pot perpetua la infinit căci mai pot fi scornite „starea de scintilație”, „starea de fibrilație”, „starea de excitație”, „ starea de vibrație”, „starea de incantație” etc!

 

Dă-i puterea în mâna prostului că pe urmă vei vedea de ce e-n stare.

Dă-i briciul în mâna maimuței turbate și vei vedea pe urmă festival de „raționalitate” comportamentală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu