Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 4 martie 2022

”Niciodată nu crede nimic din ceea ce spune... propaganda!” (identifică manipularea)

Titlul postării este o parafrază a unui citat celebru, aparținând lui George Carlin.


 

Întru confirmarea neîncrederii față de comunicatele și informațiile „oficiale”, livrate cu suspectă generozitate de acest uriaș și monsturos aparat mondial* de intoxicare, dezinformare și manipulare, iată in „timelapse” al celor 8 zile de conflict!

Concluzia?

https://www.youtube.com/watch?v=ccEUgyTWBCI

 

------ 

* pot să afirm deja că n-am auzit niciodată vreun mincinos mai mare ca Zelensky &Co.

De exemplu, m-am săturat de acest mediocru actoraș patetic, care afirmă fără pic de rușine că „arde cea mai mare centrală nucleară a Europei” și că „rușii trag cu artilerie grea asupra reactoarelor nucleare”.

Ia mai du-te-n pizda mă-tii de clovn patetic!

La Zaporijia a fost un incendiu la o clădire adiacentă centralei iar incendiul a fost stins de pompieri.

Însă, de la realitatea faptică, la textele dramatice declamate de clovnul ucrainean, e o diferență uriașă.

Trebile de mai sus în nici un caz nu sunt fleacuri pe care să le poată exagera acest  jalnic actoraș grăbit căruia se pare că a început să-i placă acest rol ce-i excede cu mult calitățile-i „artistice”.

Idiotul se crede pe scena vreunui teatru de duzină și declamă narațiuni dramatice iar din partea cealaltă, lumea întreagă sare în aer ca arsă, la perspectiva unui dezastru nuclear nemaiîntâlnit. 

ASTEA NU-S LUCRURI CU CARE SĂ GLUMEȘTI, MĂI FIGURANT PANICARD!

Numai texte teatrale, ce abundă de elemente emoționale (pct. 6 din decalocul manipulării Chomsky).

Poate doar conaționalii la care a făcut apel Zelensky să fie mai mincinoși decât ucrainenii, tot ai lui Zelensky.

Sau, nu cumva, sunt una și aceeași iar acest uriaș aparat de propagandă și dezinformare, această uriașă sincronizare într-un singur cor a atâtor și atâtor țări și organizații internaționale, devoalează pentru scurt timp PARTEA NEVĂZUTĂ A AISBERGULUI EVREIESC?

 

Involuntar, avem parte cumva de un reflux neașteptat și ni se dezvăluie privirii și mai ales rațiunii URIAȘA DIMENSIUNE A OCULTEI EVREIEȘTI.

Dintr-odată parcă-s prea mulți cei ce țipă pe o singură voce iar această voce parcă ar fi a unor pirande din șatrele autohtone, ce provoacă acel binecunoscut scandal isteric atunci când vin mascații în șatră să ridice vreun infractor!


Zeci de țări, multe dintre ele europene, de la care te-ai fi așteptat să aibă o atitudine proprie, specifică suveranismului, zeci de organizații internaționale de prim rang NATO, UE, ONU, etc, toate dintr-odată țipă ca pirandele șatrei. 

De exemplu, este extrem de surprinzătoare atitudinea duplicitară a Germaniei. Dar mai semnificativă pare a fi scoaterea Elveției din cutumiarul statut de neutralitate. Această neașteptată schimbare de atitudine sugerează, fără putință de tăgadă, amploarea întinderii acestei „structuri” ce a ajuns să controleze politica, economia, finanțele mondiale.


AVEM OCAZIA RARISIMĂ DE A VEDEA PARTEA SCUFUNDATĂ A AISBERGULUI ?

----------------------

later edit:

pe Cotidianul, la jumătatea de final a postării de mai sus  (primul calup neprimind aprobarea publicării în pagină - deh! au și cei de la Cotidianul vajnici lor cenzuratori), îmi răspunde userul Ileana Rollason, cu următorul comentariu:

Ileana Rollason spune:

@Edelweiss: Te-nseli. Nu-i vorba de „evrei”. E vorba de stânga si de dreapta. Evreii de stânga (genocidari, de tip Bernard Henry Lévy, Nuland si restul) sunt împotriva presedintelui Putin, „dictatorul” + suma de murdarii cu care-l „califica”, pe care-l vor întai, umilit, si pe urma, linshat à la Gaddafi. Si evreii de dreapta (Netanyahu, în Israel, majoritatea familiei Trump, în SUA, ori, în Franta, ziaristi precum Elisabeth Lévy, Gilles William Goldnagel si oameni politici, de tip Eric Zemmour) sont pro-Rusia si pro-Putin. Neoamenii politici (fiindca oameni nu-s) împotriva lui Putin sper sa sufere de frig, de foame si de sete, plus de cancer, pentru ce le-au facut si le fac, si pe banul public, propriilor populatii. Pe care le saracesc si intoxica, carora le spala creierii (si tot pe banul public), numai sa-i sustina pe nazistii din Ukraina.”

 

Bineînțeles că a trebuir să-i răspund, decent și la obiect:

Io* asta am priceput din datele si informațiile certe: faptul că zaravera din Ucraina este o chestiune evreiască.

1. Rotschild a răscumpărat datoria suverană a Ucrainei, răscumpărare garantată cu resursele subsolului Ucrainei.

2. Ca să-și protejeze investiția, l-a pus pe Zelensky în funcția de vechil al moșiei.

3. Dintr-odată a venit un mujic rus, unul Vladimir a lui Putin, care a hăcuit cea mai suculentă parte din moșia ”pă persoană fizică” Rotschild: partea de est, cea bogată în resurse minerale.

4. Vechilul Zelensky a început să țâpe ca țigăncile șatrei, făcând apel la conaționalii evrei, panicat fiind de perspectiva de a fi nevoit să meargă la Rotschild cu jumătatea de vest a Ucrainei, cea preponderent agrară și să-i spună pe un ton actoricesc: „Poftim Stăpâne, moșia ta! Poți acuma să te faci cultivator de cereale! Te rog nu fi mânios fiindcă prețul la bursă al cerealelor a crescut în mod exploziv”

5. Conaționalii evrei au sărit solidari, să-i apere moșia lui Rotschild. Inclusiv decrepitul de la Casa Albă, care chiar dacă nu-i circumcis, încă mai are suficient discernământ să simtă duhoarea afacerilor derulate în Ucraina prin intermediul lui fii-su Hunter.
Prin urmare, prin efervescența cu care se deconspiră purtătorii de kippa din toate țările și din toate structurile și instituțiile internaționale, ne dăm seama că avem parte de un nesperat reflux, care ne dezvăluie ADEVĂRATA DIMENSIUNE A AISBERGULUI EVREIESC.

Acuma îmi asum păcatul necunoașterii particularului fiecărei yarmulke; c-or fi așkenazi, c-or fi kazari, asta nu mai pot să delimitez cu exactitate.
Ce e cert e că toți reiterează tema „Corului robilor lui Nebucadnețar”, însă de această dată cu o isterie specifică pirandelor șatrei care țipă la unison atunci când mascații dau năvală în șatră să ridice vreun ”spartan” infractor.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu