Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 10 martie 2022

”Iceberg” este un nume evreiesc?

Sub acest titlu înșelător, un share la un articol demn de a fi arhivat:

o analiză obiectivă, decentă, argumentată asupra a ceea ce înseamnă iUkraina, care sunt antecedentele istorice ale acestei ”țări”.
Lămurește inclusiv apartenența etnică a Victoriei Nuland & Alții.
Fără nici un fel de părtinire sau tendință antisemnită dar se pare că actualul conflict din IudKraina este o chestiune exclusiv khazară.



fragmente: 

Televiziunea americană Fox News l-a identificat în 2020 pe sforarul khazar Norman Eisen ca fiind unul dintre cei mai mari manipulatori de la Casa Albă asupra estului Euro­pei împotriva Rusiei, care a participat la regizarea „re­voluţiilor colorate“ est-europene şi din spaţiul rusesc („revoluţii“ marca George Soros, de fapt), el fiind un „jucător“ încă din 2011 în ace­eaşi echipă cu evreica Victoria Nuland, actantă de forţă în 2014 a „revoluţiei Maidain“ din Ucraina, împreună cu Soros, Nuland fiind în prezent, din nou, din mai 2021, sub­se­cre­tar de stat al SUA, în admi­nistraţia Biden, cum a fost şi în administraţia Obama.”

 [...]

Toţi aceştia au întreţinut conflictul demarat în 2014 între Ucraina şi Rusia, când americanii, cu „revoluţia“ lor de export de la Kiev (lovitura de stat Maidan sau Euro Maidan), l-au dărmat de la putere pe preşe­din­tele „pro-rus“ Viktor Fedorovici Ianukovici. Atunci şi-a luat Rusia înapoi Crimeea, văzându-şi încrederea acordată respinsă.

Şi în prezent Casa Albă este controlată de 16 evrei cu greutate. Toţi îl detestă pe Vladimir Putin şi Rusia, în general (a se vedea articolul „Biden’s Jewish A-Team of Jewish advisers, cabinet members and staff “ din The Jerusalem Post din 9 februarie 2021, dar care nu o menţionează şi pe Victoria Nuland, care a apărut mai târziu, în mai 2021. în cabinetul Biden).

Majoritatea acestor evrei membri ai cabinetului Biden sunt khazari, precum secre­tarul de stat Anthony Blinken, şeful politicii externe a SUA, adică evrei ce provin din zona Ucrainei, strămoşii lui Blinken provenind chiar de aici (inclusiv din zona Kieveană, ca bunicul său Meir Blinken, 1879-1915).

Lor li se adaugă soţul vice­preşedintei Americii, Kamala Harris, aşa zisul „second gentleman, hus­band of US Vice President“, evreul newyorkez Douglas Emhoff, avocat şi politican în Partidul Democrat.”

https://www.incorectpolitic.com/ucraina-fabricata-de-evreii-marxisti/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu