Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 11 martie 2022

Cea mai importantă știre a zilei de 11 martie...

 ... se referă la Boeingul VC-32A cu care Cămila jamaicană a lui Harris ovreiul se trage pe cerul Patriei mioritice.

Celelalte știri, vehiculate excesiv prin trusturile media oficioase, fiind emanate de la Ministerul Adevărului, pot fi ignorate în totalitate.


Dau un bănuț de aramă bortilit celui care poate sifona cam ce anume o grăit Cămila jamaicană a lui Harris dimpreună cu cel mai Clăpăug și Rânjit Argat din tot blocul NATO.
Extrem de multe voci de oameni cu toate țiglele pe casă și picioarele bine înfipte în glia Patriei spun despre MIG-urile 29 ale polonilor, care-s orphane și au nevoie de un telal inconștient și imprudent, care să le livreze iudKrainei.

Ca să ragă Cămila textele alea prefabricate cu „NATO – ză best of ză best” și „Vom apăra iudKraina până la ultimul român!” n-avea nevoie să consume atâta kerosen cât consumă Boeingul 757 VC32A, callsign SAM526, de la Varșovia la Bucale.
Putea foarte bine să pună un argat din serviciul special să trimită „îmbărbătările” grădinarului șoferului primului ministru, cu porunca de a fi publicate în toată MEDIA PRINT ȘI AUDIO Valahă.

Dacă ș-o travellit Giamila cocoașa până aici, pentru cei mai Tomi necredincioși însamnă că trebuie să fie vreo treabă serioasă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu