Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 13 iulie 2012

It's a long way to Tipperary

„It's a long way to Tipperary,
It's a long way to go,
It's a long way to Tipperary,
To the sweetest girl I know!
Goodbye Piccadilly! Farewell Leicester Square!
It's a long, long way to Tipperary,
But my heart's right there!”
---------------------
Legendă:
- fragment dintr-un cânticel din prima ciuruială mondială;
- Tipperary - un castel Irlandez bântuit de bufnițe și plin cu sticle goale de Bushmills și Ballantine’s;
- Piccadilly – Bd. Geniului (nativ al poporului român)
- Leicester Square – Piața Leul.
- the sweetest girl – (Tiiiii! Tiiii! Tam! Tam! Tam! – în sunet de Bagpipes și răpăit de drums): Hellen Wood R EA!
-----------------------
(în răspuns la  ABCDAR
bah Gicu , nu pot di cât sî fiu di acord
adicălea .. 1 şî cu 1 mai fac şî 3 , câteodatî
Românika-şi doboarî zilnic propriu record
l-o votat o datî,înc-o datî .. da' cîn ULTIMA DATÎ ?”)
----------------------
Ba din contră* 1 și cu 1 cam face totdeauna trii.
În Rebus și în mat’matica ceea ce se ocupă cu corpuri și inele se scrie simplu U + A = 3
Adică unU și cu unA cam fac totdeauna Trii. Escepțiile de la „Trijectivitate”** or fi cam așe:
- primul la care o dat doi o fost numa la ADAM, da și aici e discutabilă egalitatea atâta timp cât iel o renunțat la o coastă (de draaq) ca să-i manufactureze Domnul Zeul un „soul mate”. Așa că aici e un picuț mai paradoxal fiindcă prima oară o fost  0 și 1, apoi o fost 0 și cu 1 egal 1 și mai apoi 1 si cu 1 egal 2, taman așa cum spune legea ce definește șirul lui Fibonacci.
Străbunelul Adam o fost singurul fericit întrucât de la el încoace cam totdeauna o dat unu și cu una egal trei, fiindcă imediat aia UNA o vinit pe capul lui UNU și cu mă-sa soacră***. Deci 1+1=3.
- După ADAM și Ewe cam întotdeauna, după trii trimestre, 1+1 o făcut 3, mai ales după ce-și pun inelele pe degete iar corpurile încep să freamăte hormonic.
Chiar și în cazul lui Măriuța Tâmplarului, la care adunarea o făcut-o Sfânta Fantomă a Domnului Zeu, tot trii o dat. Și Iosif, chiar dacă n-o avut nici un amestec, tare mult s-o mai bucurat. Cam la fel de tare s-o bucurat și cohortele de leviți și alae-le de pochi (după chrestianizare) care n-or mai fost muritori de foame și au reușit să reducă procentul șomajului global.
DAR…
Esceptii o fost și de data asta, adică tot de pe la-nceputuri, când Fetili lui Lot s-o hotărât ele să încerce cu tac-su lor cam cum le-ar sta lor ca precursori ai trinității, sau „menage a trois” cam cum ar zâce niște gagici urmașe de-ale Mândrilor Gali care s-o combinat cu țâganii magrebieni.
Apoi or mai fost niște treburi pionierești în care o-ncercat niște ebrei sodomiți și gomoriți sau niște fete din Lesbos-ul elin să-ncerce să facă trinitatea prin căi neștiute și anpoda, dar nu li s-o primit că și ei și-o primit-o cu niște pucioasă peste căpățâni.
Amu’ cam drept că vor niște desfrânați americaniși sau holandezi să facă o colonie penitenciară cu pidosnici taman pe locul în care o fost Împărăția lui Tataia Zalmoxis, toate numai în numele egalității ipocrite. Pasămite or să încerce ș-aiștea să rezolve ecuația U +U =3 sau A +A =3. Dar nu știu de ce, am impresia că n-o să le meargă șmecheria nici de data asta, o să le dea cu zecimale și o să se încurce la răspunsuri la Marea Dare de Seamă și Alegeri de Apoi!
Amu rămâne de vizionat dacă se respectă și-n politichia de mărgăritar regulile de calcul de la aritmetică.
 În timpurile recente egalitatea s-a respectat chiar și în constifüționalitatea mandatelor lui ILICI - the smiling owl. Păi n-o stat el în jâlțul de la Cotroceni de 1+1= 3 ori ? QED,’au ba?
Concluzia e limpede ca apa Mării Negre, dar o să fie îi interesant de văzut care-s datele ipotezei și mai ales modul în care se va face REZOLVAREA ECUAȚIEI.
 Prin reducere la absurd?
 Prin metoda inducției matematice?
Printr-o altă loviluție socialistă din iulie pe care-o s-o comemorăm în noiembrie?
Sau nu cumva prim MAREA PĂRUIALĂ promisă, de-atâta timp, printre dinții scrâșniți?
------------
* cam la fel cum o răspuns un păcălici, căzut gol pușcă de la etaj, dacă nu cumva l-o surprins „In flagrante delicto”  cerbul liubovnicei concediat prematur de la serviciu și tăbărit intempestiv acasă la bordeiul conjugal.
** aista-i alt șpil cu chițibuș pe stânga, mai tare ca bijectivitatea funk-țiilor injectiv-surjective.
*** dacă vrei să demonstrezi antiteza, ia zi cum o chema pe soacra lui ADAM?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu