Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 20 iulie 2012

Și dacă ramuri bat în geam …


… îmi cumpăr „drujbă”*
Cam începe să pută a votcă rusască în „cestiunea” suspendării prezidentului - matroz.
Și dacă substratul REAL al acestor frământări „democratice și constituționale” nu este altul decât eterna luptă pentru hegemonie dusă de cei doi jandarmi ai „democrației” mondiale?
Dacă îndărătul unei acțiuni de manipulare și dezinformare de anvergura măreței Loviluții socialiste din decembrie nu stă altceva decât interesele strategice ale Măicuței Rassia?  Măicuță care e foarte șucărită de amplasarea pe teritoriul Jamahiriei Rromanești a componentelor Scutului antirachetă?
Ce vrea să spună  cu numirea în „foncția” de consilier pe probleme strategice al premierului +Vi+Ctor+Aș al ex-generalului americaniș   Wesley Clark – cunoscut mai ales sub titulatura de „demolatorul  Serbiei” ? Cumva a rămas omulețul șomer în federația lui de peste baltă și și-a găsit o pâiniță integrală de mâncat în Rromânica? Haida de! Asta poantă e bună de povestit în creșe, la copchii obraznici
 – „Dacă nu papi tot și nu faci nani, îl chem pe WESLEY ”;
- „ Uaaau! Uaaau!  Dur dur d'etre bebe!” – scâncesc în col sugacii, alelgând splinteni cătle dolmitoale.
Ca acum să apară pe tapet un alt șmecheraș cu patent – pre numele lui de mirean GRU  Alexander Kondyakov – de pe urma căruia rămâne un damf de conspirator- agitator- provocator mai ceva ca izul de brânză de Putin-ică împuțită.
Apăi atunci să n-o dai în paștele mamii ei de colonie fanariotă! Auzi bre, la ea făcătură. Cică îngrijorare din partea mUE în privința … statului de drept. Cuvinte grele decupate din elenism – demoskreitos, plebiscit ș.a.m.v.
Apoi vine baba aia de limba germană ce-și dă poalele și ochii peste ceafă  pozând  în îngeraș păzitor care cică-i și ea îngrijată de nu-ș ce draacu evoluții. Ea nu zâce băbetele  c-o freacă grija alianțelor economico-financiaro-politico-militare. Acum s-a apucat să bocească pe umărul românașului și să-i inunde chimeșa cu lacrimile ei crocodilești. Frau, spune curat că ne-ai integrat ca să aveți o piață de desfacere pentru merțane (furate) și ca să beneficiați mocca de zilele de clacă ale iobagilor români. Lasă naibii ceaiurile cu înaltele idealuri și valori universale, că de-atâta globalizare am ajuns să facem hemoroizi de foame.
Nu-i freacă pe niciunul grija despre binele cetățeanului român – nici pe oiropeni dar nici pe etnici mioritici sosiți ca desant pe T-34 sovietice.
Fake, fake, de trei ori fake.
Curat Fake, coane Barossano!
Ș-atunci, dacă s-ar putea enunța datele problemei și sub aspectele din ce în ce mai evidente ale luptei pentru hegemonie mondială, dusă cu mijloacele specifice pe tărâmul frontului invizibil, atunci melteanul elector „turtmentat” de-atâta manipülare**  ce atitudine să aleagă?
Cum să facă în așa fel încât …” să fie BINE pentru toată lumea”?
Cum ce să facă? * Să-și cumpere DRUJBĂ!
Părerea mea! Hâc!
------------
Note
* дружба (rus.) = prietenie (între popoare, între topoare, etcaetera)
** lua-te-ar draaqu, monitoare, cu softul tău ipocrit!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu