Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 6 iulie 2012

Pupat Piața Endependenți !*


Prolog: „Iubesc procedura constituțională, dar urăsc pe procédanți !”

LA NOI:

Walk only on paths of honor. Fight and never be cowardly. Leave to others the ways of infamy. Rather than win through infamy, better to fall fighting on the road of honor.

(The 6th Law of Honor – „ The Nest Leader’s Manual” – Cornelius Hauberck Forester)

Black Hawk Down!

Încă 4 inocenți răpuși pe altarul unui sistem anchilozat de subfinanțare. Măcar de-ar fi fost 4 „polcovnici” dintr-ăia de la apelul bocancilor dar aceștia erau cu stagiile în regulă. Păcat ca la asemenea vârstă tânără să înveți a muri. Ș-aveau și copchii. Nu le era de-ajuns nenorocul de a se fi născut în Rromanica, acum mai trebuia să rămână și orfani!


LA EI:
Legea referendumului – modificată pe genunchi prin adăugarea subsidiară a moto-ului enunțat de Stalin:
„Nu contează cine și cum votează, important este CINE NUMĂRĂ VOTURILE!”

CCR – un fel de slugă umilă care în 24 de ceasuri trebuie să văcsuiască cizmele Hitlerașului, să calce cu fierul de călcat ziarele internaționale pentru Il Duce și mai apoi să-și tragă singură trei palme peste urechi și un șut în gură. C-așa vrea mușchiul mahmurului**, neuronul mongolului, bârna nazală a motanului sau țâmburușul băștii proletare a bufniței hidro-moscovite.

LA ALȚII:
„Premierul CTRL+A, +C, +V are un nou consilier în persoana generalului american Wesley Clark.”
(așa sună știrea pentru poolime.)
Statele Unite sunt deosebit de îngrijorate față de perspectivele amplasării componentelor scutului antirachetă pe teritoriul Republicii Socialiste Sovietice Rromanica, motiv pentru care l-au desemnat pe generalul american Wesley Clark în funcția de înalt reprezentant al guvernului american pe lângă guvernul Rroman, împuternicit plenipotențiar și extraordinar B-) cu protejarea intereselor strategice ale SUA și NATO în Republica Baas Arabia Socialistă Rromanica.
( așa sună știrea REALĂ.)

În parlamentul european cele mai vehemente luări de poziție le aparțin popolarilor oiropeni. Previzibil! Dar lor li s-au asociat și voci din cadrul socialiștilor!
(Îhî!) TRĂDARE! Victoraș (îhî!), fă repejor un congres al FSN-ului și (îhî!) dă-i afară din Internaționala socialistă pe toți cei care au întinat idealurile partidului!*** :D
Dar cele mai răspicate voci aparțin europarlamentarilor germani.
Păi ce mama lui Wotan, că doar de asta și-au rupt nemțalăii merțanul de la gura copiilor ca să aibă cu ce drege busuiocul din Elada? ~X(  
Ca acum să-și dea în petic niște derbedei de la capătul lumii unde a preconfigurat Budai –Deleanu Legile Rasiale de la Nürnberg =;  și unde ajung toate limuzinele șutite aiurea din Jermania? Scheiße! S-o creadă numai mamuța lui victoraș de la Pârtești că nemțalăii bagă sute de miliarde de coco în kurul grecilor ca să permită unor mucoși non-euro să dea foc la arătura Europei! ****

Epilog: „Procedura constituțională … ca procedura constituțională, dar s-o știm și noi!

-------------
* Costăchel Pardău
Iconom, fost deputat PDL coleg. 9 Otrava Dornei [nota notei], actual deputat Endependent – lingău- fripturist - Gudurău USL-ist

** Oare cum draaqu se trezește piz-de dimineață să meargă să conducă ședința deSenatorilor? (:| Nasoool momentul! Cea mai păguboasă afacere pe care o putea face! Adio șase-șase, adio marț, adio șpriț, adio nopți albe!

*** șoptește eternul ilegalist „zâmbăreț”.

**** Victoraș, fă-te băiat cuminte că te văd concentrat cu arcanul într-un Sonderkommando ce-o să sape cu lingurița canalul Rin-Volga!

[nota notei] – de ce-i spune acum Otrava Dornei poate să ezplice numa’ MONTE – Caps Lock care tot dzâce ceva despre otrăvurile de la Metadetul Făltișenilor și teorema „înălțimii” în triunghiul isoscel Iacobeni –Cârlibaba- Fundu Moldovei!
Monte-ne, cine era din Fălticeni ș-o făcut cartea la Otrava Dornei, că pe mine mă bântuie un lapsus? Sau era viceversa?
Și cum îi cu poloboacele cu a-ce-to-cian-hi-dri-nă?
(scuze, dar am avut numai 3 și 4 la chimii! Așa-mi dăde’ fratele informatorului că m-o pus responsabil cu propaganda da mii mai mult îmi plăce’ vinu’ de Cotnari, fetili muntenilor și discoteca din Groapă!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu