Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 21 august 2012

CCR s-a pronunțat.


Bun așa, bun așa!

Fiindcă experiența ultimilor 22 de ani trasează o evidență indubitabilă:
De fiecare dată când a fost un moment de suspans decizional, bozgorașii au practicat UN ȘANTAJ DEZGUSTĂTOR: vă sprijinim în cine știe ce potlogărie dacă NE DAȚI ASTA sau dacă NE FACEȚI ASTA!
Nici urmă de conduită dezinteresată în atitudinea lor. Nu! Totdeauna s-au comportat ca niște derbedei cu colinda - „ne dați sau nu ne dați?”
Acum, obiectivându-mă față de toate controversele politice ale ultimilor săptămâni, nu pot să nu meditez asupra unei ipoteze tulburătoare:
Care va fi nota de plată pentru sprijinul acordat de Orban prezidentului suspendat? Care va fi răsplata datorată milionului de ungurași absenteiști și care ar fi putut înclina definitiv balanța referendumului?
Oare nu cumva zilele astea asistăm la o pregătire perceptivă și ideologică a „transformărilor” ce vor urma? Nu cumva nerușinarea și tupeul lozincard al iredentismului maghiar a atins cote de neimaginat? Altminteri nu îți poți explica îndrăzneala VICEPREȘEDINTELUI parlamentului ungar de a vorbi despre autonomia unui ținut SITUAT GEOGRAFIC ÎNTR-O ȚARĂ INDEPENDENTĂ ȘI SUVERANĂ!
Apoi apare la interval de o zi ugro-Kelemenul, căpetenia acelei găști denumită impropriu partid politic și tolerată impardonabil de toate formațiunile românești. Ei bine, despre ce vorbește acest bozgoraș cu creierul fumegând de idei revanșarde? Nu mai mult decât revizuirea constituției aceluiași STAT SUVERAN !
Pentru ca mai apoi, la un minut zăbavă, spusele să-i fie întărite de alt parlamentar adept al fezandării cărnii sub șaua calului și care delirează ilogic asupra modificării prevederilor tratatului de la Trianon!
Bravo, națiune! Am ajuns de toată p**a! Tot veneticul și tot nesimțitul se apucă să diriguiască treburile pe plaiurile lui Zalmoxis, Dromichaites și Burebista!

Continuând raționamentul îngrijorător, s-a observat și de pe Lună sprijinul fățiș și partizan acordat de către Unchiul Sam prin diverșii săi interpuși sau prepuși. Să fie sănătoși! Alte tichiuțe iudeo-masonice care fac și desfac apele pe pământurile lui Gelu, Glad și Menumorut.
Dar ce-i mână pe ei în luptă? Ce voiesc acești masoni?
Care este atitudinea lor publică referitoare la federalism? Cum s-a materializat faptic această linie de politică externă la nivelul Serbiei? Care este consecința implicării lor în evenimentele din Kosovo?

Apoi nu pot să nu aduc în discuție formidabila putere persuasivă a lobby-ului maghiar din congresul american. Oare ce direcții de acțiune urmează acest lobby? Chiar atât de greu este de intuit?

În loc de concluzie nu pot decât să remarc amar: ziua plății celor treizeci de arginți se apropie cu pași repezi. Cea de-a șaptea pecete se va frânge de la sine, ca o consecință logică a evenimentelor exacerbate de TRĂDĂTORII aflați pe cele mai înalte funcții în stat!
Nota de plată nu este destinul românașului de rând, nivelul său de trai, condițiile economice sau mai știu eu ce bazaconii populiste! Fix pix! Îi doare la doi metri în față pe absolut toți guvernanții noștri de soarta românului.
Nota de plată se numește HARCOV. Enclavă autonomă maghiară, situată pe teritoriul României, dar făcând parte din regatul unguresc al Sfântului Ștefan prin intermediul unui coridor ce va străbate de la west la est teritoriul Transilvaniei.

Părerea mea!
Care nu corespunde cu părerea LOR!
Fiindcă la asemenea scenariu, cred că sar ca arși și ciobanul din vârful muntelui și orășanul simandicos.
WE WILL LIVE AND SEE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu