Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 23 august 2012

Greva minerilor de la... CRUCEA


Băi Sorinache, ce te-ai face tu fără postaci? Vezi tu în ce situație imposibilă ai ajuns? Ți-ai bătut putzulica de gura postacilor, în direct și la oră de  … minimă audiență, postacii s-au șucărit, nu-ți plasează comentarii și nu te mai citește nimeni.
Nu ți-e rușine cu 200 de view-uri la ora asta? Sau cu 500-600 la celelalte? (din care mai mult de o treime sunt ale mele și ale unui amic (crede el!) de-și spune el că e carte de învățătură.
Unde sunt alea 1500-1600 de view-uri.
Sic Transit Gloria Mundi, sorinache!
Amu i-ai mai făcut vânt din studio și lui Alice Masquerade și-n locul ei ai început să te cerți ca la ușa cortului cu fata cea mică a lui nea Goiță. Uăi, tu ești om serios? Te dai la minore? Acum înțeleg că lectura ta preferată de după ce ai intrat și tu în criza vârstei mature a fost „Lolita” a lui Nabokov, dar vezi tu că exhibarea impulsurilor primordiale anapoda pe sticlă poate folosi și drept motiv de autosesizare dar și de probă în instanță.
Mai ales acum trebe să fii antenă la ce glăsuiești, nu de alta dar Sailor Came Back și s-ar putea să te trezești la ușa claxonerei cu un procuror stahanovist care să te-ntrebe despre esența tematică a ultimelor tale luări de cuvânt.
Bun deci despre minerii de la Crucea – pe scurt.
Nu e treaba primului-ministru ca să regleze situația de la Crucea. Acolo e treaba lui Pigment – prea-guralivul ciripitor și prea-frățescul iubitor redactor de note informative delaționiste.
Păi nu-i spune cătunului … CRUCEA? Cine mama lui Mamona – domnul zeu al Lui Pigment și DaniEL Hrăpărețul cu privirea ca de satană turbată – ai vrea să reglementeze diferendul?
Evident că un popă (cu epoleți)!
Dacă îi spunea la sat Șiret, atunci trebuia să soluționeze vreunul cu oci albaștri de la serei! (c-aceia sunt dedulciți cu șireteniile)
Dacă îi spunea Slobozia atunci trebuia chemat imediat cârciumarul ca să măture și să dea cu mopul pe jos. (îți sună familiar episodul?)
Dacă îi spunea Adâncata atunci trebuiau niște speologi sau oceanografi.
De-i spunea la cătun Gura-Humorului, cu siguranță că Charlie Chaplin și Woody Allen erau îndrituiți să rezolve diferendul.
Dacă îi spunea Arbore- mergea iute Schmetterling și cu Arcadius Încruntatus să legifereze cu lanțul de la Huskvarna.
 Dar așa, la CRUCEA, cine ai vrea să fie cel în măsură să acționeze? +Vi+Ctor+A+S? Nuuuu!
Fii băiat de comitet și trage o fuguță până la Pigment, trezește-l din picoteală (sau füte-i una peste olița aia de noapte împopoțonată cu oglinzi și insigne fasciste de-o ține pe căpățână) și trimite-l la CRUCEA să rezolve problemele enoriei!
AM ZIS!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu